2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

hepsini internetten aldım,bazıları yurtdışından siparişti(cartersler) kargo artı vergi ekleyınce o fiyata denk gelıorlar.

Hepsi çok güzelll. özellikle poposunda maymun ve fil olanlar çok güzel. İyi günlerde giysin...

selam kızlar bizim son alışverişmiz burada. önceden aldığım bebek battaniyesini de ekledim. nevresimi ve battaniyeyi paketi açmadan çektim ama inş düzgün görünüyordur. hastane çıkışımızda bu kadarck
bu da benm bugün çekildim sizin için :)))

Son düzenleme:

Hepsi de çok tatlı canım. Güzel bebeğin güzel günlerde kullansın inşallah.
Göbüşün de çok tatlı maşallah. Nazar değmesin size.

Ben de beşiği çok beğendim. Kaç tl acaba, bu beşiklerin kaç lira olduğunu bilmiyorum ve merak ediyorum. Hepsini güle güle kullansın bebişin. Karnın da büyümüş maşallah...

canım güle güle kullanın hepsini,insan alışverişe doyamıyor

Ben de beşiği çok beğendim. Kaç tl acaba, bu beşiklerin kaç lira olduğunu bilmiyorum ve merak ediyorum. Hepsini güle güle kullansın bebişin. Karnın da büyümüş maşallah...

beşiği bugün annem aldı, fiyatını yanlış hatırlamıyorsam 300 tl civarıydı. içi ve cibinliği de dahil. evett karnımı gören ikiz mi diyorr:)

çoookk şekerler canım,iyi günlerde kullanın inş.

kızlar foto eklemeyi nerden yapıyoruz albüm eklemeden girdim
orda 25 mesajınız yok diye izin vermedi başka bi yer varmı

burda en önemelisi steril takımdı bunu hiç yıkamadan paketi ile beraber hemşireye veriyorsun direk giydiriyor bunların hepsi 135 tl tuttu samsundan aldık.

Son düzenleme:
çok teşekürler. fark ettim ki bunlardan sadece hastane çıkışını ben almışım :)) görünce benden önce annem alayım diyor. 1 tane hastane çıkışı yeter mi bu arada??

canım bende de 2 tane var hastane çıkışı, annem almıştı onları da bak sen söyleyince aklıma geldi benim de
başka da almayı düşünmüyorum çünkü çok kullanışlı olmıcak, uzun sürede kullanamıcaz nasıl olsa

çok güzeller canım,steril takım da çok pratikmiş,ben daha önce denk gelmemiştim hiç,iyi bir fikirmiş..
güzel,sağlıklı günlerde kullansın inş. minik kuşun

hepsi çok güzel güle güle kullansın bebişin inşallah canım.. bu arada samsundan nerden yaptın alış verişi bende samsundayım da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…