2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

güle güle kullan canım hepsi çok güzel. bende bu beşiğin koyu rengini aldım dün daha gelmedi 300 civarı aldım bende. kullanışlı olmaz diyenlerde oldu ama ben çok beğendim.. 6 - 7 ay kullanılır heralde..

çoook şekerler streil takımı ben de ilk defa duydum çok güzel bi fikirmiş.

Hepsi çok güzeller. galiba ben doğuma gidince eşim o steril takımdan almak zorunda kalıcak. Çünkü hala almadık hastanede giyilecekleri. Yıkamaya fırsatım olmicak heralde. Ben oğlum çıplak kalıcak diye düşünüyodum. böyle bir takımın olması iyi olmuş...

çok teşekürler. fark ettim ki bunlardan sadece hastane çıkışını ben almışım :)) görünce benden önce annem alayım diyor. 1 tane hastane çıkışı yeter mi bu arada??

Ben 2 tane almayı düşünüyorum. sezeryende 2 gün kalıyoruz ya hastanede, 2 gün aynı kıyafeti giyemez heralde diye düşündüm. tabi tecrübeli annelere danışmak lazım...

aynen öyle cnm ya,babası yeter dedıkce alasım gelıor ama:) çok az şeyler kaldı ,beşik,banyo ıhtıyacı vs. Gıbı hayırlısıyla onlarıda alsam tamam

valla bana herkes yeter diyor çok aldım çünkü bebek odası da kuruldu annem aldı :) evi sererken odayı tam olarak düzenlerim artık kızlar aklınıza gelebilecek herşeyini aldım molfix göbek bağı oyuntulu bezine kadar organik ıslak mendil, tozu yumuşatıcısı, kulak çöpü, emzik biberon, vs.vs. hepsini eklerim yakında görgüsüzler gibi oldum dimi ama napim kızımın cicilerini herkesle paylaşmak istiyorum hep gelene gösteriyorum

aralığı sabırsızlıkla bekliyorum

çok güldüm evet ben de görgüsüzler gibi oldum :)))) hele dün annem,in bi gözlerini hayretle pörtletişi vardı ben fotoları çkerkern cidden siteyemi koycaskın diyo bu arada ben sabun tozu almayı düşünüyorum yıkamak için siz ne aldınız??

Valla görgüsüzlükse de napalım. Beni en çok mutlu eden şey bebişimin eşyalarına bakmak şu anda. Bebek arabasını alınca içine oyuncak bebk koyup evin içinde dolaşıyodum, kafayı yemiştim yani... Kim ne derse desin ben çok seviyorum oğlumun cicişlerini göstermeyi. Sizinkileri paylaştığınızda da heyecanla bakıyorum :)

hepsı çooooooook tatlı yaaaa bebeklerımız sağlıkla giyer inşallah hepimizin amin:)

hepsi çok güzel güle güle kullansın bebişin inşallah canım.. bu arada samsundan nerden yaptın alış verişi bende samsundayım da..

canım ben aslen samsunluyum..ama orduda oturuyorum.abim samsunda bebek malzemleri satan bi toptancıda çalışıyo..ben onun orda çalışmasından faydalanıyorum......ama arada parekende satışta yapıyolar yoğun olmazlarsa...özbek bebe benim aldığım yer..fatih sultan meehmet cadddesinin üst arasında...bilirsin oraları...

gobeklim,yesil_55,biftek_emi1987,esyla çoook teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için..herkes cicişlerini güzel güzel sağlıklı günlerde giydirir inşaallah..bu arada oyun parkını ,yatak örtüsünü,yatağını ve alezini de aldım..onların hepside 335 tl tuttu..bunları henüz kurmadım..kurunca foto çekip yayınlarımmm.oyun parkını araştırdık kraft alacakyım ama baby to go nun kinde karar kıldık...kalite olarak aynıydı.sadece üstünde o döner oyuncağı yoktu...bunlarıda samsunda mecideyede bebbişş mağzasından aldık...

canım sen bu beişiği nerden aldın..samsundan mı aldın?orduda bu beşikler 600-700 civarı..ben öğretmen olduğumuz için ve hala yerleşik düzene giremediğimizden ve taşınma ihtimalimiz olduğundan mecbur oyun parkı aldım...ama bu tahta beşikler çooook şiriiiin...

sabun tozu olarak dalin aldım canım umarım güzel çıkar yumuşatıcı için çok iyi dediler bende hepsini dalin aldım

canım benimm hepsi çok güzel beişiğiniz de süper çok beğendimmm:)

kızlar bulutcuğumun ilk cicileri:))) hastane çıkışını anneannesi almış diğer takımını da müstakbel gelinimiz sizinle paylaşmak istedim:)))) ben alışverişe daha başlamadım.... yakında başlıcam inşallah

TATLIM ÇOK GÜZELLER İYİ GÜNLERDE KULLANIN İNŞALLAH BU ARADA BEŞİK BİZİMKİYLE AYNI BİZDE BUNDAN ALCAZ

MUTLU HUZURLU GÜNLERDE GİYSİN İNŞALLAH ANNESİ ÇOK GÜZELLER HEPSİ

hepsi çok güzeller canım Allahım güzel günlerde giydirmeyii nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…