- Konu Sahibi yosuntuttum
-
İnşallah şu meclis bir açılsa ben yasanın onaylanacağını düşünüyorum çünkü kürtaj yasası içerisinde
benimde 18 ekimde doluyor 32. haftam ben şu an raporluyum o yüzden mecbur 32 de ayrılacağım sanırım. hayırlısı olsun hakkımızda en azında ücretsiz izin alacaksakta 2 ay için almak var 4 aylığına almak var bi evden bebek varken maaşın birden kesilmesi bütçeyi çok sarsar Allah yardımcımız olsun..
inşallah onaylanır zaten kürtaj yasasının içinde olmasaydı böyle bi güzellik yapmazlardı gibi geliyor bana :)
küçük hanımın oyuncaklarını da almışız hayırlı olsun :)))
MİNİ DAMLAYI KAYINVALİDEM ALDI 12 Lİ TOMUYCUĞUDA ANNEM ALDI ODA 10 LU
HASTANEDE TOMUYCUĞU GİYCEZ EVE GELİNCEDE DİĞERİNİ OYYY OYYY OYYYY
BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ KIZLAR
İKİSİNİDE BEN SEÇTİM İKİSİDE AYICIKLI ALDIKTAN SONRA FARKETTİM TESADÜF İŞTE
[/
sızlere hedıyeler geldıkce ozenıorum,tabıkı kımseden bışey beklemıordum ama bugüne kadar daha hedıye almadım.annem saolsun bır o bıde ablam ve kızkardesım var onlar yapıorlarmış(bızımkıler adanada,ben ıstanbulda yasıorum).burada dogumdan sonra mutlaka getırıcektırde,ınsan beklıor ufakta olsa bı çorap ne bıleyım mendıl:) benım gbı degılmış kımse onu anladım ben hevesle daha beebklerı doğmadan ne gördüysem alırdım. zoruma gıdıor ıste. bakıcam ama... ılerde sdece bana mı boleymış dıye.
bebişlerimiz ne güzel şeylere sahipler daha doğmadan
hepimiz güle güle giydirir,güle güle kullanırız inş.
lcw da indirime giren tulumumuz 14.90
Eki Görüntüle 509377
bu taytıda kayınvalidem almş pazardan
Eki Görüntüle 509378
Eki Görüntüle 509377
Eki Görüntüle 509378
[/
sızlere hedıyeler geldıkce ozenıorum,tabıkı kımseden bışey beklemıordum ama bugüne kadar daha hedıye almadım.annem saolsun bır o bıde ablam ve kızkardesım var onlar yapıorlarmış(bızımkıler adanada,ben ıstanbulda yasıorum).burada dogumdan sonra mutlaka getırıcektırde,ınsan beklıor ufakta olsa bı çorap ne bıleyım mendıl:) benım gbı degılmış kımse onu anladım ben hevesle daha beebklerı doğmadan ne gördüysem alırdım. zoruma gıdıor ıste. bakıcam ama... ılerde sdece bana mı boleymış dıye.
MALESEF BAZI İNSANLAR ÖYLE OLUYOR TATLIM BOŞVER SENDE ANNENLERDE YAPIYORMUŞSUNUZ ALLAHIN İZNİYLE
AMA İNSAN DEDİĞİN GİBİ KIRK KAT ELE ALIYOR DAYANAMAYIP AYIP YAPTIKLARI HERKES BİR OLMUYOR MALESEF BOŞVER TAKMA KAFANA
Eki Görüntüle 509377
Eki Görüntüle 509378
İYİ GÜNLERDE GİYSİN KÜÇÜK HANFENDİ İNŞALLAH ÇOK YAKIŞACAĞINDAN EMİNİM
Eki Görüntüle 508981 Eki Görüntüle 508982 Eki Görüntüle 508983 Eki Görüntüle 508984 Eki Görüntüle 508985 Eki Görüntüle 508986 Eki Görüntüle 508987 Eki Görüntüle 508988 Eki Görüntüle 508989 Eki Görüntüle 508990 Eki Görüntüle 508991 Eki Görüntüle 508992 Eki Görüntüle 508993 Eki Görüntüle 508996 Eki Görüntüle 508998 Eki Görüntüle 508999 Eki Görüntüle 509000 Eki Görüntüle 509001 Eki Görüntüle 509002 Eki Görüntüle 509003 Eki Görüntüle 509004 Eki Görüntüle 509005
Eki Görüntüle 509377
Eki Görüntüle 509378
MALESEF BAZI İNSANLAR ÖYLE OLUYOR TATLIM BOŞVER SENDE ANNENLERDE YAPIYORMUŞSUNUZ ALLAHIN İZNİYLE
AMA İNSAN DEDİĞİN GİBİ KIRK KAT ELE ALIYOR DAYANAMAYIP AYIP YAPTIKLARI HERKES BİR OLMUYOR MALESEF BOŞVER TAKMA KAFANA
İYİ GÜNLERDE GİYSİN KÜÇÜK HANFENİ İNŞALLAH ÇOK YAKIŞACAĞINDAN EMİNİM
EVET CNM ÇOK TAKMIORUM,ÜZMÜORUM AMA INSANIN ZORUNA GIDIOR ISTE. HEP BAHANE ALTDAN (BEBEK DOĞMADAN BIŞEY ALINMAZ DIYE,HALBUKI KENDI KIZININ BEBEGINE YELEKLER ÖRERDİ DOĞMADAN) AMAN ALMAZSA ALMASINLAR CANIM SIKILDI GENE
EVET CNM ÇOK TAKMIORUM,ÜZMÜORUM AMA INSANIN ZORUNA GIDIOR ISTE. HEP BAHANE ALTDAN (BEBEK DOĞMADAN BIŞEY ALINMAZ DIYE,HALBUKI KENDI KIZININ BEBEGINE YELEKLER ÖRERDİ DOĞMADAN) AMAN ALMAZSA ALMASINLAR CANIM SIKILDI GENE
BOŞVERRRRR ÜZME TATLI CANINI ALLAH GÖRÜYO HERŞEYİ SEN BEBİŞİNİ DÜŞÜN VE ÜZÜLME ANNESİ ODA ÜZÜLÜR SONRA
yerim onun tulumunu ben yaaa iyi günlerde giysin inş
BOŞVERRRRR ÜZME TATLI CANINI ALLAH GÖRÜYO HERŞEYİ SEN BEBİŞİNİ DÜŞÜN VE ÜZÜLME ANNESİ ODA ÜZÜLÜR SONRA
:) saol cnm çok ya. o benım canım canım sağlıkla doğar inşallah(bugün bırazda kotuyum bebegımın böbreklerınde genişleme 9 mm olmuş,rabbim korusun onu iyileşssin inşşalh). bebeğimi hiç üzmiyecem inşallah
Canını sıkma canım. Olumlu düşün en azından başkalarının alacaklarına muhtaç değilsin. Onlardan manevi destek beklediğin için buna üzülüyosun, maddi açıdan da beklentin olabilirdi... En güzelleri bebişinin olacak hiç üzülme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?