2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

evet canım samsundan aldım furkan bebeden. kiliseden aşağı inerken sağda benzeri bulvarda bebişkoda da var. bende öğretmenim bu arada senin branşın ne? ben sınıfçıyım.

evet furkan bebeyi biliyorum..orada kraftın oyun parkını sormuştum...ben meslek lisesi öğretmeniyim...bir bayan için ilginç ama elektrik öğretmeniyim...şu an orduda norm fazlasıyım...sen nerde çalışıyosun samsun merkezde mi?

Son düzenleme:
kızlar beşik aldıysanız fotolarınız yuklermısınız odalarınızın,merak edıorum.bende ıkeadan almayı düşünuorum mobılyaları.alınca yuklerım ama daha 1 ay sonra alabılırım

ahh ah nerde samsun merkez ben vezirköprünün bir köyündeyim evimden 150 km uzakta çalışıyorum malesef..

çooook tatlı olcaklar bunların içerisinde bebeklerimiz,minik minikkler
güle güle kullanın cnm iyi günlerde inş..

ahh ah nerde samsun merkez ben vezirköprünün bir köyündeyim evimden 150 km uzakta çalışıyorum malesef..

aynı sıkıntı bende de var canım..eşim merkezde ama benim kadrom aybastı ilçesinde..evimden 2,5 saat uzakta...bu sene 2.dönem büyük bi ihtimal ücretsiz izin alacam...mecbur..1.dönemde Allahın izniyle doğum iznimiz var...

kımse yazmamış ya ,odanızın fotolarını yuklermısınız anneler,bebeklerınızın beşiklerını merak edıorum dolaplarını ne yaptınız

inşallah doğum izni 6 aya çıkarda en azından bu seneyi atlatırız ücretsiz izin derdi olmadan..

inşallah doğum izni 6 aya çıkarda en azından bu seneyi atlatırız ücretsiz izin derdi olmadan..

sen 32.haftada mı ayrılacaksın,yoksa 37 yi bekleyebilecekmisin?ben mecbur 32 de ayrılacam.buda ekimin 12 si oluyo.meclis 1 ekimde açıldığı için çok ümitli değilim.bide şimdi mesela doğum izni 4 ay. doğum öncesi ve sonrası olmak üzere...bu yasa geşse bile enfazla 2 ay daha kazandırır doğumdan sonra diye düşünüyorum...yada ben çok karamsarım...neyse bende bu şans varken 6 ay olmaz gibi geliyo...ama Allahtan ümit kesilmez ..Rabbim yar ve yardımcımız olsun...

benimde 18 ekimde doluyor 32. haftam ben şu an raporluyum o yüzden mecbur 32 de ayrılacağım sanırım. hayırlısı olsun hakkımızda en azında ücretsiz izin alacaksakta 2 ay için almak var 4 aylığına almak var bi evden bebek varken maaşın birden kesilmesi bütçeyi çok sarsar Allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…