2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

Biraz önce de bunu aldım internetten. Lazım olur diyen de oldu, olmaz diyen de. Düşünmek istemiyorum artık bunu.

Fiyatı 42.20 TL

biraz önce de bunu aldım internetten. Lazım olur diyen de oldu, olmaz diyen de. Düşünmek istemiyorum artık bunu.

Fiyatı 42.20 tl

Eki Görüntüle 509799

bende aldım bundan tatlım 5 li setinden ama bu ikisi çok lazım olcak sana bakma sen herkes birşey diyo olur olmaz yapcak bişey yok

hepsini güle güle kullan tatlım

yerim ben onun mini minilerini :) güle güle kullanın inş. Minidamlanın ürünlerini ben de çok beğeniyorum.

sağol teyzesi hepberaber inşallah hep güzel günler görelim

:) :) :) ay kızlar bende güldüm .ıyıykı va burası ya.eşim dıorkı nasıl bır kulüptür her halt var maşallah.hiçbişeyden eksik kalmayın siz

Çok teşekkür ederiz kızlar :)
Sizlerin aldığı ya da yaptığı herbir cici de çok ama çok tatlı. Güzel, mutlu, sağlıklı günlerde kullanın inşallah.

kızlar bı tane gecelık aldım bıtanede normal bışey alırım.(pjamama karar veremedım). dün geldi çok begendım yaaaaaaa bunabırde mavı terlık alsam tadından yenmez:)
kargo dahıl 35tl(trendyoldan fırsatı kaçırdım 60tlden 20ye düşmüştü

herkeş güle güle kullansın aldıklarını

dün ebebekten aldığım tshirt
güzel güzel tshirtler elbiseler var 7-8 tlye ama param yok
yoksa neler alırıdm.inş.kaldırmazlar bu ay sonuna dek :18:
bu tshirt 7 tl idi.kzıımn hiç sarı bişeyi yoktu bunu beğendm

ha bi de,daha önce lcwdan aldığım tüm yazlk kıyafetleri 6-9 aydı.
en son aldığım tulumu ve tshirtü 9-12 ay.
bundan sonra daha büyük alıcam.
inş.herbişeyini giydiririm,kullanırım.
küçük küçük aldm elmde patlamaz inş.
pijamaları,pijama tulumları ve yazlk kıyafetleri :26:

Canım sen daha iyi bilirsin ama bence ileriye yönelik kıyafet alma. Doğsun, büyüsün, o aylara geldiğinde o dönemin kıyafetini al bence. Çünkü çocuk zayıf mı olacak, şişman mı olacak, uzun mu kısa mı ne şekilde gelişecek bilinmez.

aslnda haklısın.
doğdu,kışı baharı geçtik hatta yaza kıyafetleri de bitti resmen
naptm ben ya
inanılmaz ama önümüz de ki sonbaharı bile düşünüyordum :26:
pant.falan mı alsam diye.

yok yok daha bişi almıycam,az da kendime harcıyaym ya da birikm yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…