2012 Aralık Annelerinin doğum hikayeleri

maşallah canım ne güzel olmuş doğumun darısı bizim gibi bekleyenlerin başına inşallah

ayyy ablacım ya maşallah kuzunaa ne güzel anlatmışsın kocaman öp bebişi bizim yerimizeee

Cooook tebrik ediyorum tatlim, gule gule buyutun :)))

maşallah canım ne güzel olmuş doğumun darısı bizim gibi bekleyenlerin başına inşallah

ayyy ablacım ya maşallah kuzunaa ne güzel anlatmışsın kocaman öp bebişi bizim yerimizeee

Sağ ol canım. Az kaldı senin de:))

Cooook tebrik ediyorum tatlim, gule gule buyutun :)))

Sağ ol canm. Darısı başına:))

Sağ ol canım inşallah senin de mutlu gününe az kaldı:))

tamam canım seve seve
Bebeklerimiz | Online Hizmetler | Memorial Sağlık Grubu

kızlar bu sayfada yakışıklı AHMET ARDA beye bakabilirsiniz.ya bu çok tatlı ya.41 kere maaşallah.

Sağ ol canım...

ahmet ardamız çok yakışıklı yaa maşallah ona

Canım teşekkür ederim...

canım maşallah darısı başımıza inşallah... Allah analı babalı büyütsün

Nesrin CNm ınan suan aglamaktan sayfayı göremıyorum yüregıne saglık CNm ne kadar guzel anlatmıştım o anki hislerini(
Rabim sızı hiç ayırmasın inş CNm bır ömür ailene mutluluklar diliyorum sana)

Küçük kuzum benim, ben onun böyle sorunsuz bir şekilde doğacağına en başından beri yürekten inanıyordum :) Bütün ömrü hayatı mutlulukla, sağlıkla, huzurla geçsin inşallah. O daha küçücükken bir kahraman oldu, kimbilir büyüyünce ne kahramanca işleri başaracak. Şansı, bahtı hep açık olsun inşallah. Nesrin, sen de çok güzel bir insan ve çok yürekli bir annesin. Seni buradan da olsa tanıdığıma çok ama çok mutluyum.

Nesrin'cim güzel haberlerini yaseminden hep aldık.. nasıl mutlu olduk anlatamam.. Allah bebeğine sizinle birlikte uzun ömürler versin inşallah.. hikayeni çok güzel anlatmışsın, duygu yüklü... harika...

Nesrin'cim canım öncelikle gözün aydın, sağlıkla kucağına aldın bebişini... öyle güzel anlatmışsın ki duygulanmamak elde değil... Doğuma gireceğin gün Yasemin haber verdi bizlere hem çok şaşırdık hem de çok sevindik ve duygulandık. Allah'a şükürler olsun ki sağ salim geldi Ahmet Arda :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, şansı bahtı açık olsun... Artık 2 tane tatlı kuzun var, ömrünüz boyunca mutluluklar diliyorum canım

herkese mrhb bende oglumu kucagıma aldım bdt 1 aralıktı ama en fazla 9 kasıma kadardurabıldık.25 ekımde yanı bayramın 1.gunu asırı sancılarla drumu arayıp acıle dogumhaneye gıttım.2dkkda 1 80-100 e vuran sancılarım vardı ılac tedavısıne basladık daha kucuktu 34 hafta 2 gunluktu.ılk etapta ılac ve ıgne sancılarımı kesmeye yetmedı seruma gectık.1 gece sonunda sncılarım durdurulabıldı 1 cm de acılmam vardı.2 hafta bu sekılde ılac kullandım yuksek dozlarda.ve hergun sık sık bazende seyrek sekılde gıren dogum sancılarımla gectı 2 haftam cok zor ve agrılıydı.derken 8 kasımdaa dr kontrolumuzde sancılarımın artık ılaca ragmen gecmedıgını aksıne arttıgını gorduk acılmam 3 cm olmustu dr ertesı gune yanı 9 kasım saat 9:15 e amelıyathane randevumuzuj verdı 36 hft 6 gunluk olmustuk.7 bucukta yatıs yaptık 9 u 5 gece amelıyathaneye gırdım genel anestezıyle saat 9:25 oglum dogmustu 12 de de yanıma getırdıler.3330 grm ve 51 cm dogdu cok saglıklı bır bebektı ole guzel bı duygukı onu ılk kucagıma aldıgımda ne agrı ne acı hıc bısey kalmamıstı unutmustum.dogum yapacak olan herkesın allah yardımcısı olsun cok zor ve kutsal bı olay.

güle güle büyüt bebeğini cnm maşallah size bu gidişle aralığa kadar hepimiz doğuracağız heralde:)))))

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim Rabbim hepinize hayırlısıyla kolay doğumlar nasip etsin.inş sağ salim bebişlerinize kavuşursunuz.

canım maşallah darısı başımıza inşallah... Allah analı babalı büyütsün

Amin canım. Darısı başına...

Çok sağ ol canım. Allahım sizlere de gönlünüzce güzel doğumlar nasip etsin...

Çok sağ ol canım...Amin ben de öyle çok seviniyorum ilki tanımışım seni he bak senin dr ile resmim bile oldu:))

Nesrin'cim güzel haberlerini yaseminden hep aldık.. nasıl mutlu olduk anlatamam.. Allah bebeğine sizinle birlikte uzun ömürler versin inşallah.. hikayeni çok güzel anlatmışsın, duygu yüklü... harika...

Çok sağ ol canım benim... Amin Allah sizlere de bu güzel duyguyu nasip etsin...

Çok sağ ben de inanamıyorum hala ya... Amin büyük oğlum göremedi kardeşini. diyoruz aynı sen. İlk sorduğu burcu ne? Akrep dedim. çok sevindim o da akrep:))

Canım Alla hayırlı ömürlü kılsın...

ayyy ne denir bilmem ki allah analı babalı büyütsün... darısı başımıza

gözlerim doldu doğum hıkayelerını okuyunca.
Allahım benı de oğluma sağ salim kavuştursun kızlar sızlerı tebrık edıyorum kahramansınız.
Bebişleriizle uzun sağlıklı bir ömür diliyorum.Güle güle büyütün.

ı
canım hayırlı olsun çok sevindim kazasız belasız kurtulmana allahım bize de nasip etsin hayırlısıyla canım bebeğin erken doğmasına rağmen kilosu çok iyi 7 bin ne kadar çokmuş dudağım uçukladı rakamı görünce burada en yüksek bile 1500 ama doktorun doc diye mi bilemedim

Nesrinim,canım benim,o kadar mutluyum ki anlatamam,Arda bebek çok tatlı,bizim için de dua et olur mu,sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah..Tekrar gözünaydın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…