2012 Aralık Annelerinin doğum hikayeleri

canım gözün aydın.oğlunu güle güle büyüt.son günler zor geçmiş ama bebişin kucağında artık ne güzel.

ayyy ne denir bilmem ki allah analı babalı büyütsün... darısı başımıza

Teşekkür ederim canım. Darısı başına...

Canım gözün aydın güle güle büyüt bebişini. bu hikayeler beni heyecanlandırıyor yaa..

Sağ ol senin de az kaldı canım....

Amin canım ne kaldı şunun şurasında:))

Sağ ol canım. Darısı başına.... çok şükür kilosu iyiiydi. :)) fiyat fazla malesef. hastanede sgk yok. dr de bu alanda en tanınmış riskli gebelik dr si. o yüzden böyle oldu. şükür değdi... :))

Artık biraz da olsa seversin doktorumu :)))))

he, he, he... seveyim artık di mi?

Nesrinim,canım benim,o kadar mutluyum ki anlatamam,Arda bebek çok tatlı,bizim için de dua et olur mu,sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah..Tekrar gözünaydın canım..

canım ben de sizin hikayelerinizle mutlu olacağım inşallah canlarım benim:))

gözünaydın tatlım kavuşmuşsun bebeğine allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

chnb;

canım allah analı babalı büyütsün bebişi:)) bu arada resmini de gördüm bayıldım nasıl tatlı allah nazarlardan korusun ikinizi de:))

biraz aceleci davranmış minik ama ne güzel kilosu gayet güzel..güle güle büyüt canım bebeğini..Allah uzun ömürler versin...

allah analı babalı büyütsün inşlh maşlhh bebişine gayetde sağlıklı gelmiş,,darısı bizlere inşlhh aralık anneleri kasımda başladılar doğuma benmkide kasım sonu olcak inşlh

Canim dogum haberini okuyunca ne kadar sevindigimi anlatamam Allah anali babali buyutsun hayirli evlat etsin.
Kilosunada masallah canim Allah nazardan saklasin.
Benimde erken doogum riskim oldu yatiyorum simdi evde gecen hafta 3 gun serum yedim agrilar dursun diye ama
Maalesef tamamen kesilmedi yinede 1-2 hafta idare eder diye dusunuyorum
canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun benimde hafif adet sancim geldi gecen hafta Dr rahim yolunda incelme basladigini soyledi serum yedim simdi evdeyim dinlenmeye calisiyorum umarim bizimkide en azindan 2-3 hafta durabilir.

cnm 41 kere masallah mesakatli gecen surecten sonra boyle mutluluklar yasamk ne guzel degilmi....hatirliyorum...hastanede cok yatin her anin riskli gecti ama dogum kolay olmus ne guzel....rabbim anali babali buyutsun....herkes doguruyor ben herhalde son hikayesini anlatacak olanlardan olucam...o zamanda herkesin bebegi oldugundan beni kimse gormez bile....kolay bir dogum icin darisi basima...
bu arada oglun cok tatli cikmis tekrar masallah...

dalinim gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin maşallah oğluna

canım sağ ol dikkat et kendine.... biraz dursun bebiş yaramazlık yapmak yok:))

canım doğum hikayelerine bakıyorum ben...okunur canım bekliyoruz o günlerini... sağ ol iyi dileklerin için...

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

doğum yapan herkesin bebeği hayırlı olsun,vatana millete hayırlı evlat olurlar inşallah.Allah onları analı babalı büyütsün.

dogum yapan annelerin gözleri aydın olsun allah yavrularımızı korusun vatana millete ve en önemlisi ana-babasına hayırlı salih saliha evlatlar eylesin inşaallah rabbim hiç bi ana babaya evlat acısı yasatmasın inşaallah amin....

chnb canım gözün aydın sağ salim ahmet ardayı kucağına almışsın allahım uzun ömürler versin tosununa biraz erken davranmış ama sağlıklı çok şükür rabbim sizi hiç ayırmasın

doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın rabbim uzun ömürler versin yavrularınıza

inşallah bende en yakın zamanda doğum hikayemi yazarım buraya

canım hayırlısı olsunn
masallah bebeinee erken gelmiş ama cok şükür bir sorunu yokkk
darısı bir an öncebizlerin basına artıkkkkkkkkk

canım sağ olasın bu günüme de şükür.

darısı başına...

merhaba kızlar
ben doğum yaptım pazar günü saat 19.05 de kızımı kucağıma aldım suan evdeyiz allahıma şükürler olsun ki kızımda bende çok iyiyiz
doğum hikayemi daha sonra ayrıntılı bi şekilde yazıcam kendinize çok iyi bakın öptük sizi kızımızla teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…