2012 Aralık Annelerinin doğum hikayeleri

hayırlı olsun heyecanla bekliyoruz. Adı ne kızının?

Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inş. ay ne tatlıdır şimdi minnak...

Son düzenleme:
hayırlı olsun heyecanla bekliyoruz. Adı ne kızının?

sağol canım en yakın zamanda yazcam hikayemi cimcimemin adını yaren koyacağız tabi fikir değiştirmezsek yine
herkese ela koyacağız dedik şimdi yaren diyoruz artık
ahmet arda nasıl canım iyi dimi siz baya büyüdünüz biz daha 2 günlük olduk

yaren de çok güzel. ahmet ardam iyi göbeği düştü bugün. geçe kaldı. şimdi az gazı oluyor bugünüme şükür...

maşallah canım Allah analı babalı büyütsün ismi de çok güzel "yaren" maşallah :)

Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin canım...yaren de güzel isimmiş...maşallah size

mayacım gözün aydın olsun rabbim analı babalı büyütsün ismide çok güzelmiş ismiyle yaşasın

Canım Allah bağışlasın güzel kızını. Hep sağlıklı ve mutlu olun inşallah.
Kendine ve bebişe çok dikkat et.

ooofff kizlarrrr, dogum hikayeleri aglatti benii

Rabbim bebislerinizi hayirlisiyla buyutmeyi,bizlerede kolay dogumlar nasip etsin insallah.....mis kokulularinizi koklayin bizim yerimize...gozunuz aydin olsun...

Allah analı bablı büyütsün, gözünüz aydın

Allah analı babalı büyütsün canım darısı bize inşallah

canım hayırlı ugurlu olsunnnn
Saglıkla büyüsünnnnnnn
gözün aydınnnnnnnnnnn

Gözün aydın canım.. allah sağlıkla sıhhatele büyütmeyi nasip etsin....

doğum oldu kızlar kızımı aldım kucağıma normalinden bi doğum zormuş ama güzelmiş hikayeyi biraz daha iyileşince yazarım görüşmek üzeree

senin de gözünaydın canım,iyi olmanıza çok sevindim

mayacım gözün aydın canım çok sevindim

Canım tebrikler Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah

doğum oldu kızlar kızımı aldım kucağıma normalinden bi doğum zormuş ama güzelmiş hikayeyi biraz daha iyileşince yazarım görüşmek üzeree

gözünüz aydın kızlar allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…