2012 Aralık Annelerinin doğum hikayeleri

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

HOŞGELDİN MAHMUT BEBEK

Allah analı babalı büyütsün, gözün aydın. adıyla yaşasın inşallah.

ben de bizim gelinin doğumuna girmiştim kızcağız ıkınmayı bilememişti doğumdan sonra yine hamile olan bir arkadaşı arayınca aman canım doktor sezaryen falan derse hemen kabul et demişti ama tabi sonra ahmet paşayı görünce tüm sıkıntısı uçup gitmişti

canım gözün aydın maasallahh tosuncugunaaaaaaaaaaaaa
Allah analı babalı büyütsün
saglıkla büyüsün mahmut bebeğimizzzzzzz

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. darısı başımıza inşallah

Allah analı babalı büyütsün.bizim doğum tarihimiz seninle aynıydı ve bende senden bir gün önce normal doğum yaptım.bizim bebişler sabırsız çıktı.şimdi doğum hikayemi yazayım kızlara tecrübe olsun.

12.11.2012 pazartesi akşam saat 7 gibi lavaboya gittiğimde çok açık kahveregi renginde lekelenmem olduğunu gördüm ama emin olamadım. bi süre sonra tekrar gittiğimde emin oldum ve doktorumu aradım.doktorum onun nişan olduğunu su ve kanamanın olmadığı sürece problem olmayacağını söyledi ve telefonu kapattık.son hazırlıklara göz attıktan sonra biraz yatayım dedim gece 1 de lavaboya çıkma hissiyle uyandığımda suyun gelmişti.sakin bir şekilde eşimi uyandırıp doktoru araması söyledim bu arada bend üzerimi değişmeye başladım.doktor doğumun başladığını sakince hastaneye gitmemizi söyledi.bu arada biz ilçede oturuyoruz hastane başka şehir yaklaşık 1.5 saat sürüyor.neyse eşyalarımız alıp arabamızla yola çıktık tabi eşim heyecanlı ben olabildiğince sakin olmaya çalışıyorum.çok şükür sancım felanda olmadığı için eşime sakin araba sürmesini tembihleyip durdum.sonunda hastaneye ulaştık saat gece 2.30 du.kontrolden sonra 3 cm açılmam olduğu söylendi ve başladık beklemeye.yaklaşık bir saat sonra doktorum geldi oda açılmanın hala 3 cm olduğunu ve bebeğin daha yukarıda olduğunu söyledi. sabah 8.30 a kadar bekleyip sonra sezeryena alacağını söyledi.bu arada ara ara suyum gelmeye devam etti. sabah 6 da açılmam 5 cm çıktı ve sancılar girmeye başladı.zamanla aralıkları azalarak şiddetle devam etti saat 7.30 da açılma 8 cm ve doğumhane.8.00 da 10 cm olduğunda ıkınma seansları başladı.önce beceremedim ama doktorun yönlendirmesiyle iki sefer ıkınmayla kızım dünyaya geldi çok şükür.bir kaç tane dikişim var doktorum hiç kesik atmadı.son anda ıkınmamam gerekirken ıkındığım için yırtık olmuş ama önemli değil.size tavsiyem doktorunuza güvenin ve ne diyorsa onu yapın.
doğum saati 8.30.kilomuz 3100 gr.boy 50 cm.ogün hastanede kalıp ertesi gün evimize geldik çok şükür. darısı hayırlısıyla sizlere olsun.

Çok şükür bi sorun olmadan atlatmışsın doğumu gözün aydın canım. hikayeni okudukça içim rahatladı.

gülay,nurmat Allah analı babalı büyütsüz kızlar,çok sevindim sağlıklı şekilde doğduklarına.İnşallah hayırlısıyla biz de kucaklarımıza alırız kuzucuklarımızı.

gözün aydın Allah analı babalı büyütsün maşallah bebişine

güle güle büyüt ne kadar güzel bi hikaye sakin olman çok daha güzel maşallah size...darısı başımıza

ay canım ya allah analı babalı büyütsün çok sevindim senin adına hayırlısı olsun rabbim sağlıkla büyütsün inşallah biz de senin gibi merkeze 1 saat uzaktayız doğum için 1 saat uzaktaki ile gideceğiz benim de aklımda hepbir korku vardı seni okuduktan sonra içim rahatladı demek öyle filmlerdeki gibi olmuyor bu işler :26: peki canım birşey sormak istiyorum neden 38. haftalıkken geldi bebiş erkenden gelmesine sebep olacak biirşey mi yaptın canım ?

Son düzenleme:
ayy çok heycanlı yaa herkes doğuruyooooooooo
nurmatcım RABBİm sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
darısı bize inşallah..
normal doğum tarihinden 19 gün çönce doğurmuş..
acba bz ne zaman dğurczzzzz

bebeklerini kucağına alan arkadaşlar gözünüz aydın,

inşallah Allah ' ın izniyle sağlıkla ,büyütürsün miniklerinizi,Allah hepimize sağlıklı doğumlar yapmayı,hayırlı anne baba olmayı ve hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin..

Allah analı babalı büyütsün inşallah. Maşallah küçük kuzuya.

maşallah canım Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

maşallah sanada canım Allah analı babalı büyütsün dualarınızı bekleriz

Benim doktorum tahmini doğum tarihine güvenme o doğum yapman gereken en son günü gösterir, 37. haftadan sonra her an bekle dedi. Yani 38. hafta gayet normal bir tarih bence.

Benim doktorum tahmini doğum tarihine güvenme o doğum yapman gereken en son günü gösterir, 37. haftadan sonra her an bekle dedi. Yani 38. hafta gayet normal bir tarih bence.
anladım canım yani heran beklicez öyle mi ama ben de merak ediyorum ne bileyim işte kimisi 41 hafta bekliyor da erkenden gelenler neden erken geliyor merak işte

anladım canım yani heran beklicez öyle mi ama ben de merak ediyorum ne bileyim işte kimisi 41 hafta bekliyor da erkenden gelenler neden erken geliyor merak işte

kim merak etmiyor diye bir sorsana. sanki kadın doğumcuymuş gibi hergün eşime soruyorum. sence ne zaman doğar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…