2012 Aralık Annelerinin doğum hikayeleri

gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin

gözün aydın canım analı babalı büyütmek nasip etsin Allahım normal doğumları okuyunca çok özeniyorum hep içimde bi ukte kalıcak sanırım

maşallah minik defneye annesi analı babalı büyütmek nasip etsin Rabbim

yavruş çok güzel anlatmışsın okurken bitmesin istedim :)

Allah analı babalı büyütsün her ikinizi de nazardan korusun.

canm allah analı babalı büyütsün çok güzel anlatmışsın gözlerim dolu dolu oldu sanki ben yaşamışım gibi hissettim rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin hepimizin yavrusuna...

Canım ne güzel yazmışsın valla çok duygulandım okurken.. bir o kadar da imrendim... mis kokulu bebişini öp bizim yerimize

Allah analı babalı büyütsün canım çok güzel duygular bunlar ya gözlerim doldu valla ....

canım Allah sağlıkla,sizlerle birlikte büyütmeyi nasip etsin güzel kızını,okurken ben de çok heyecanlandım,tebrik ederim eşini de seni de..

yavrus gözün aydın olsun ailenize renk kattı minik meleğin allahım mutluluğunuzu daim etsin hiç ayırmasın

Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah, gözün aydın tekrar...

Yavruşum, canım benimmmm
Ne güzel anlatmışsın hikayeni. Bildiğim halde tekrar keyifle okudum :) Güzeller güzeli kızını ve seni çok çok öpüyorum. Hep mutlu ve sağlıklı olun inşallah.

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
kızlar çok sağolun allah sizlerinde güzel haberlerinizi almayı nasip etsin , doğumlarınızı kolayca atlatmayı evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

evet canım ya allaha çok şükür. o günleride sizleride unutmıcam

canım gözün aydın Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin gözlerim dolarak okudum yazdıklarını darısı başımıza
sağol canımmm darısı damadımın başına
kızlar heycanla okudum hikayalerinizi çok duygulandım allah analı babalı büyütsün güzel bebişlerinize hayırlı güzel bir ömür nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

kızlar ne güzel yazmışsınız duygularınızı gözünüz aydın olsun rabbim analı babalı büyütsün darısı bizlere olsun

gözün aydın canım analı babalı büyütmek nasip etsin Allahım normal doğumları okuyunca çok özeniyorum hep içimde bi ukte kalıcak sanırım

normal doğumun sancısı çoook zor insan ölsemde kurtulsam diyo bi an ama şimdi hiç bi yerim ağrımıyo tam 1 hafta olacak korseyi de takınca göbüş möbüş kalmadı eski halime dönüverdim sezeryanı istemiyodum ama o sancıları çekerken sezeryan olsaydın ölürmüydün be kızım diye bi ton küfür ettim kendime... kızlar bi de nasip meselesi ya bana ilk söyledikleri artık sezeryan yapmadıkları oldu ben de bişi diyemedim ki zaten istiyorum bile demedim normalde önce su gelince bebeğe bişi olmasın diye sezeryana alıyolarmış ama ben normal normal doğurdum.. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin normal sezeryan fark etmiyo doğum olduktan sonra kendini düşünmüyosun ki zaten herşeyden önce gelen bi güzellik var bebeğin... ona bişi olmasın siz isterseniz ölün hiiç problem değil

Ayın 28 inde akşam az az sancım vardı bende normal sancı gibi düşündüm ama öyle değilmiş yudum bi süre sonra sancılar devam etti uyuyamadım 02 30 da kalktım ve sancılarımı takip edince o zaman anladım 10 dakika da bi geliyordu ama benim belime vurmadı sancı geldikçe evin içinde gezdim annemi de eşimi de uyandırmadım eşim bi kaç kez kalkıp baktı ama ben zaten 10 gündür uyumadığım için oeşim yine öyle zannetti saat 03 30 da annem kalktı sancın mı var diye sordu evet dedim birazda öyle bekledik daha sonra ben duş aldım eşimi kaldırdım ha di kalk hem sabah namazını kıl hemde hastaneye gideceğiz dedim o da şaşkınlıkla öyle mi ya deyip güldü sonra saat 06 00 gibi hazırlandık çıktık hastaneye gittik doktorum bana kağıt vermişti sancın olur da gelirsen bu kağıtla ge demişti onu gösterdim sancıma ve açılmaya baktı açılma 1 santim di ilerlemiyo du sancım var dı doktorumu aradılar 40 haftada doktorum yatışımı yaptırdı ve suni sancı verdiler saat 07 00 de başladık sancıyı almaya abi süre sonra açılma 3 santim oldu ama kızımın kalp atışları yavaşlıyordu serumu çıkardılar bi süre kalp atışları normale döndü tekrar takıldı serum suyumu patlattılar 4 santim olunca bi rahim açıcı vurul du ve sancılar durmuyo du biri girip biri çıkıyor du böyle iki sancı dan sonra ne olduğunu anlamadım birden sancıyla ıknma hissi olrştu ebe geldi açılma tam olmuş sancı geldiği zamn ıkın yokken ıkınma dedi doktoru çağırdı doktoR da tamam 10 dakka ya doğuma gidim 15 00 da masa ya çıktım iki ıknmayla 15 05 de kızım dünya ya geldi normal doğum dan kork mayın tamam sancI çekiyorsunuz ama bebeğin başı çıktıktan sonra hiç birşeyiniz kal mıyor biraz dikişim var ama her şeyle ilgilene biliyorum gece saat 23 00 de de evimize geldik çok rahatız biraz gazımız var sadece ha bu arada 3330 gr doğdu ZEYNEP BERRA M

benimki planlı sezaryandı...30/11/2012 cuma günü saat7:30 da acilden giriş yaptık hastaneye.39+0 daydı kızım..saat 9 da sezaryana alındım..spinal anestezi oldum...çoğu şeyi duydum ameliyat sırasında...çok ağrım olmadı ama çoğu şeyi hissediyosun..9:20 de kızım doğdu çok şükür..şimdilik bu kadar yazabiliyorum...hepinize iyi doğumlar...evlatlarınızı hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşaalllah..

bu arada göğüs çatlağım çook fazla..bağıra bağıra emzirmeye çalışıyorum...bildiğiniz bir şey faydası olan ilac bilen varmı? Allah rızası için yorumları bekliyorum...

canım allah analı babalı büyütsün bebeğini sağlıkla inşallah .zeytin yağı veya kırmızı kantaron yağı çok iyi geliyor göğüs ucuna hem de hiç bir zararrı yok bebeğe

allah analı babalı büyütsün maşallah size canım.ben de normal doğum istiyorum beni yüreklendirdin canım. insallah benim de kolay bir doğumum olur senin gibi

Canım öncelikle Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin bebisini .
Göğsün için de lansinoh yada mustela marka göğüs ucu kremi iyi gelebiliyormus.
Zeytinyagi da sürebilirsin.iyilesene kadar göğüs koruyucular var ondan kullanabilirsin.
Geçmiş olsun.

ne mutlu sana güle güle büyüt bebeğini darısı başımıza inş.
kakao yağı sabunu ve bepanten krem iyi geliyor çatlaklara diye okumuştum bu siteden...

Allah analı babalı büyütsün şansı ve bahtı güzel olsun güle güle büyüt bebişini...

Her emzirmeden sonra kendi sütünüzden göğüs uçlarına sürüp kurumasını beklemeniz gerekiyormuş. Göğüs kalkanları var. Onu kullandığınızda göğüs kıyafete değmiyor. Lansinoh göğüs ucu kreminin de faydalı olduğunu öğrendim yakınlarımdan. En azından bu söylediklerim doğum yapınca benim uygulayacağım yöntemler olacak. Umarım size de yardımcı olur.

Ayrıca bebeğin de hayırlı olsun inşallah canım. Allah bağışlasın. Sağlıklı ve hep mutlu olsun dilerim.

Son düzenleme:

Maşallah minik kızına arkadaşım. Sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah güzeller güzelini.

doğum yapan herkesin yavrullarını Allah bağışlasın korusun.. geri kalan biz hamilelerede Allah kolay doğumlar nasip etsin...

ne güzel bi doğum hikayesi gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin zeynep berra hanımada kocaman maşallah darısı başımıza

gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…