2012 Aralık Annelerinin doğum hikayeleri

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün...

hayırlı olsun canım ben lansinoh krem kullandım hastanede doğumdan itibaren hiç yaram olmadı...

bende hikayemi paylaşıyım arkadaşlar gecen hafta cumartesi sabah nişanım geldi.sezeryanımız salı güne planlanmıştı,doktorumda nişan gelince hemen gittik,doktorum salıyı artık beklemez ama pzartesiye beklerse pazartesi yapaılım dedi.ama hafta sonu gelirsede gelir yaparız sezeryanını dedi..eve döndük hafif bel agrısı pazar akşamına kadar devam etti,pazar akşamı evde olacağımıza hastaneye yatışımızı yapalım orda bekleyelim dedik.nasıl olsa sabaha sezeryana girecektik..hastaneye gittik benm sancılarım tavan yapmaya başladı. doktoruma haber vermiştik durumuzu..ameliyathane hazırlanana kadar doğum sancılarını cektim ve saat 13.30 epidural anesteziyle oğlumu gördüm çok şükür..
rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah...
çok güzel bi duyguymuş,hala tam olarak inanamasamda...

Son düzenleme:

Canım sağ salim kucağına almışsın çok şükür yavrunu. Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Doğum yapan tüm annelerimizi kutluyorum. Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin herkese...Güzel günleriniz olsun inşallah

kızlar gözünüz aydın maşallah bebişlerinize ,allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Allah analı babalı büyütsün cnm,hayırlı olsun

AYyy gerçkten içimi aydınlatan bi doğum hikayesi diyebilirim :) Allah size bağışlasın bebeğinizi sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah. Böyle bi doğum darısı başıma diyorum :) İnş biz bekleyenlerde böyle kolay bi doğumla bebeklerimize kavuşuruz..

Allah bağışlasın canım, güle güle büyütün inşallah.

güzelim benimde göğsüm çatladı.garmastan isimli kremi kullanıyorum çok iyi geliyor.hem acısını alıyor hemde çabuk kabuk bağlatıyor.bi dene istersen.doktor tavsiyesi ile onu aldım.

Kızlar merhaba,

bende 39+2 deym.. cumartesi doktora gittim bebeğimin 4500 kg ulaştığını öğrendm.. sezeryana alıcaklar mecburi.. cumartesiye kdr sancım gelirse gidicem.. ama gelmezse cumartesi sabahı 08.12.2012 sezaryana alıcaklar.. dualarınızı eksik etmeyin neolur.. :):)
bu arada göğüs ucu için doktorum bana da lansinoh kremini verdi.. hatta göğüslerin şimdiden yumuşasın yara olmasın kullanmaya başla dedi.. kullanıyorum şuan bnce doğum yapmayanlarda kullanmaya başlayınki sonra en azından yumuşasın göğsünüz..

heyecanla doğumu bekliyorum.. doğumdan sonra Allahın izniyle görüşmek üzere.

Doğum yapan arkadaşlar, hikayeleriniz hepinizin ayrı ayrı çok keyifli.

umarım ben de böyle keyifli bir hikaye paylaşırım sizlerle.

Allah hem sizleri hem bebeklerinizi nazardan korusun. Evlatlarınızı göz nuru eylesin, analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

maşallah size allah analı babalı büyütsün darısı başımıza...

cnm maşallah bebeişine aynı gün doğumumuz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim...

Hayırlısı canım, sağ salim bebeğini kucağına al inşallah. Maşallah bebişine.

27.11.2012 de biz de doğduk :)
Sabah 7 de hastaneye yatışımız yapıldı ve doktoru beklerken nst çekildi damar yolu açıldı. beklemeye başladık. herkeste bir heyecan bende düşündüğümün aksine bir mutluluk vardı. serumun içinde sakinleştirici falan varmıydı bilmiyorum ama varsa işe yaradığı kesindi.9:27 de sezeryana alındım. içten içe çok korkuyordum ve çok ağlayacağımı duygulanacağımı düşünüyordum. asansör kapısında ailemle ve eşimle vedalaşıp sedyedeki yolculuğuma başladım. artık yalnızdım önce Allaha sonra doktoruma emanet bi şekilde kurbanlık koyun gibi yatıyordum. ameliyathanede candan erçetin dinleniyordu.bundan sonra vay benim halime şarkısını hiç unutmam herhalde :) klasik sorulardan sonra doktorum uykun geldimi fatma dedi yoo deyip tavana baktım her yer çok netti. fakat son hatırladığım şey bu oldu :)) sonra gözetim odası denen bir yerde uyandığımı hatırlıyorum soğuktu, hemen ayaklarıma sıcak su torbası koydular. ayıldığımı anladığım anda bebeği küvöze koydular mı diye sordum çünkü şekerden dolayı böyle bir risk vardı. hayır cevabını aldım ama emin olamadım. bulduğum ikinci kişiyede aynı soruyu sordum o da hayır deyince rahatlamıştım. gelen geçen dr. ve hemşireler kendime gelip gelmediğime bakıyordu ben iyiyim yukarı çıkabilirim diyordum biraz daha bekle acele etme dediler ve sonunda ikna olup beni götürdüler. asansörden ben geldim diyerek el sallayarak indirildim. sanki hiç ameliyat olmamıştım. sadece sabah uykumu alamadan uyanmış gibi hissediyor gerinme isteği duyuyordum. ailem beni öyle görünce çok mutlu oldu. bebeğimi getirdiklerinde biraz kendime gelip sonra bakmak istiyorum dedim. tam olarak aklım başımda olsun istiyordum. sonrası rüya gibi an be an güzelliklerle doluydu. minicik dünya tatlısı bi bebeğim olmuştu. dudaklarına aşık oldum bitanemin. gözlerimi ayıramıyorum.
sezeryan benim için çok rahat çok güzel geçmişti. fakat emzirme süreci çok sancılı oldu. önce sütüm gelmedi sonra azar azar gelmeye başladı ama zorlayarak emzirdiğimden çok acıyordu. resmen kanayıp kabuk bağladı. kabuk bağlayınca damarlar tıkandı ve süt birikmesi oldu. çok fenaydı çookk.son iki gündür emziremez durumdaydım bugün iyiyim bu seferde bebek memeyi almakta zorlanıyor onu tekrar alıştırmaya çalışıyorum. Allah yardımcım olsun inşallah.
henüz doğum yapmayanlar bir an evvel humana çay alıp içmeye ve göğüs kremlerini kullanmaya başlasınlar bence.en azından doktorlarına sorsunlar. hepiniz öpüyorum kader arkadaşlarım :)

Canım maşallah bebeğine de sana da. Allah bağışlasın inşallah. Sezaryen sürecinin sorunsuz geçmesine çok sevindim. Göğüslerin de bir an evvel iyileşir ve sorunsuz şekilde emzirmeye başlarsın inşallah.

37+4te 03.12.12 de sabah 6,28 te dogdu Beratımmm 2,680 gr 46 cm Allah herkese benim gibi kolay dogum nasip etsin:)

doğum yapan arkadaşlar hikayelerinizi okudukça cesaretimiz dahada artıyor inşallah bizlerde kolay ve sağlıklı bi doğum yaparız. hepinizin bebişlerine kocaman maşallahhhhhh hepsini Allah esirgesin sağlıkla büyüsünler inşallah.

ne kadar güzel bi hikaye olmuş Allah analı babalı büyütsün cnm rabbim kolaylıklar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…