2012 Aralık Annelerinin doğum hikayeleri

37+4te 03.12.12 de sabah 6,28 te dogdu Beratımmm 2,680 gr 46 cm Allah herkese benim gibi kolay dogum nasip etsin:)

maşallah kızlar allah analı babalı büyütsün

maşallah size canım. güzel bir doğum olmuş hep böyle hikayeler okuruz inşallah...

37+4te 03.12.12 de sabah 6,28 te dogdu Beratımmm 2,680 gr 46 cm Allah herkese benim gibi kolay dogum nasip etsin:)

Çok güzel bir isim koymuşsunuz sağlıkla uzun bir ömür sürsün inşallah...

maşallah size... Allah sağlıkla analı babalı büyütsün...

Ben ilk oğlumda senin gibi normal sancı çekip sezaryen olmuştum dediğin gibi süt hemen gelmişti. :) Hayırlı, ömürlü, sağlıklı bir evlat olsun kızın inşallah...

maşallah canım oğluşunla eşinle güzel bir ömür diliyorum...

heyecan dolu olmuş hikayen. benim eşim yetişemedi doğuma akşam gelebilmişti...:))
sağlıkla büyüsün inşallah...

maşallah ne kadar uyanık duruyor tanıyor gibi dünyayı:)) Allah analı babalı büyütsün:..

Burcuuuu canımmm Allah analı babalı büyütsün... Kayıplardan sonra bebek sahibi olmak çok daha farklı bir duygu... Bir duygu boşalması olmuştur...Allahım hayırlı ömürlü eylesin...

Yarusss çok merak ediyordum nasıl doğum yapacaksın diye. rahat bir sezaryen olmuş şükür. kızın tercih etti annesi. maşallah size....

fatmacan ve cglaa16 dualarınız için teşekkürler

Allah analı babalı büyütsün. bebeklerinize de sizlere de maşallah.

bu arada fatmacan ben sezaryenden çok korkuyordum senin hikayeni okuyunca amaaaan sezaryen de olursa artık fatmacanın ki gibi olsun dedim valla :

Duam kabul olur mu bilmem ama Allah inşallah sana da benimki kadar kolay ve güzel bi sezeryan nasip eder. Bu arada Doktorum Bülent Kars. Çok memnun kaldım. Yakınlarınıza da tavsiye edebilirsiniz.

Dogum yapan arkadaslar hepinizede hayirli olsun Allah evlatlarinizla saglikli mutlu güzel bir ömür nasip etsin.Darisi bizlere insallah.Ben de sezeryan olucam bebisim dönmemis.sali kontrol var kesin tarih belli olucak hayirlisi bakalim

Yarın kontrolumuz var bakalım. 40 haftamız bitti sayılır. Bakalım belkide doğuma alırlar.İlk kızım erkenden gelmek istedi, bu prensesde gelmek istemiyor...Sanki bu duyguyu hiç yaşamamış gibiyim.Artık doğurmak kızımı kucağıma almak istiyorum hayırlısı ile...Szilerin doğum hikayelerini okudukça daha bir heyecan sarıyor beni.Bende doğuruyum artık diyorum...

25-26 ya baglayan (pazarı pazartesiye)gece idi her gece agrılarm vardı ama bu geceki dahada siddetliydi kasılmalarım da coktu karnm taş gibiydi sabaha kadar eşim masaj yaptı sabah doktora gitcektik randevumz Salı günü idi ama agrılar için nst girerim diye düşünmüştük o gün banyoyu yıkamıstım eşimin haberi yok tabi bilse cok kızar iş yaptıgım için neyse ben eşime bişe diyemeiyorum yoruldum ondan bu sancılar diyorum sabah eşim işe gitmeyeyim doktora gidelim ben hala anlamadım dogum baslangıcı …eşime yok gecer agrılarım sen git işe kimse yok nöbette die yolladım adamı saat 07 suları uyumaya calısıyorum yok olmuyo agrılar birden şiddetlendi belim ve kasıklarım sanki adet oldum olcam gibi ama daha beter bi agrııııı ayrıca bi ter bi ter soguk ter döktüm kalktım ogluma kahvaltı hazırladım zorla oturdum yemek yiycegim lokmalar agzımda büyüyo yiyemedim saat 10:00gibi idi sölemesi ayıp bagırsaklarım bozulmustu ishal olmustum dogum sancıları artık bu dedim kusuncada kesin anladım hemen eşimi aradım adamcagız 35 dk yoldan geldi servis yok yoldan gecen arabaları durdurup binip gelmiş içimde bi ses bugun dogum olcak diyodu üstümü deiştirdim tırnaklarımı kestm altınlarımı cıkardım dogum cantamı yokladım eksik meksik varmı die eşim geldi hastaneye gidene kadar bulantılarım (yürüyerek 10dk uzaklıkta hastane)vardı hastaneye geldiimde 12 olmak üzereydi acilyetimi bildirip hemen muayaneye alındım geceden agrı basladıgını duyunca doktorum kızdı biraz gece niye gelmedin die usg incelemesi ardından doguma alcam öglen arasında dedi bide alttan muayene yapalım acılma varmı varmıs açılma 2cm dısarı cıktım oturdum eşim oglum yanımda aptal gibi oldum sanki…heyecanmı korkumu hepsini karmakarısık yasadım bişiler imzalattılar sezaryen için hemen komsumu aradım geldi 13:30gibi sedyede amelyathaneye cıkarılıyordum eşimde benmle geldi agladım ameliyata girerken eşim aglama diyodu …tek basımıza ailelerden kimsecikler yok yanmda:2::2: nese anestesi uzmnaı spinalı yapacak belime ama bende acaip panik esimi cagırın elimi tutsun diyorum yasak diyolar elim ayagım zangır zangır nese ameliyathane görevlisi elimi tuttu sıkıca tuttular beni ve spinal yapıldı hemen yatırıldım doktorumu görünce rahatladım 14 :00de kızım dogdu yeşilbezin içinde sarılı gösterdiler cimcimemi odaya geldigimde kızım ordaydı 14.25de odamdaydım kızımı emzirme cabaları ve ben yine aglıyorum oğlumu kızımı eşimi öptüm ….onlar yanımdaydı bugun 10.günümüz
Rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah buda benm doğum hikayem

ayyy çok sevimli bir hikaye ama.. Allah analı babalı büyütsün ne denir ki başka

Son düzenleme:
ah canım allah analı babalı büyütsün .hadi gözünüz aydın darısı başımıza hayırlısıyla anladığım kadarıyla suyun muyun gelmemiş ya da nişanın değil mi.kaçıncı haftandaydın doğumun başladığında .bebeğin doğduğunda kaç kiloydu canım

bir arkadaştan duydum belki birinize faydası olur diye paylaşım dedim ben henüz uygulamadığım için faydalı olup olmadığını bilemiyorum.doğum yaptıktan sonra bebeği henüz hiç emzirmeden soğanın sütünü göğüs uçlarınıza sürerseniz hiç çatlak olmuyormuş hatta arkadaşa birine sürdüm diğerine hemşire geldiği için süremedim sürdüğüm hiç çatlamadı sürmediğim çatladı demişler.sana faydası olur mu bu saatten sonra bilemiyorum ama henüz hamile olan arkadaşların işine yarar belki.

bu arada baştan sona okudum bütün bebişlerimiz vatan millete hayırlı uğurlu olsun.sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsünler inşallah.

sağol ablacım çok şükür sorunsuz kavuştum bebeğime allah bütün bebişleri analı babalı büyütsün inşallah

maşallah canım sağ salim kavuştun bebeğine allah nazarlardan saklasın analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

Allah analı babalı büyütsün...

kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum

gelelim doğum hikayemize anca fırsat bulabildim gelen gidenden kusura bakmayın
24 kasım cumartesi günü nişanım geldi suyumun gelmesini bekliyordum her dk saat gibi geliyordu ha geldi gelecek diye ama gelen giden yok bende herhalde bugün gelmeyecek dedim yattım uyudum pazar günü sabah erkenden uyandım sancım vardı eşimide kaldırdım erkenden kahvaltı yaptık sabahın köründe sonra uykum geldi yattım öğlen 12 gibi saat 4 de uyandım karnım acıkmıştı bişeyler hazırlamaya mutfağa gittim çayı demledim kahvaltılık bişeyler hazırladım tam sofrayı kuruyordum şarrr diye bi ses hemen tuvalete koştum suyum geliyordu kızıma kavuşmama az kalmıştı heyecan mutluluk korku hepsini bi arada yaşıyordum eşimi kaldırdım doktorumu aradım hemen hastaneye git dedi biraz oyalandım evde sancılarım iyice sıklaştı artık yürümekte zorlanmaya başladım hastaneye gittiğimizde saat 17.30 du hemen sancı odasına aldılar beni hemşire kontrol etti 6 cm açılmam vardı 10 dk sonra tekrar kontrol etti açılma 9 cm olmuş hemşire 2. doğumun mu açılman hızlı ilerliyor hemen olur doğumun dedi hemen doktorumu çağırdılar doktorum geldi kontrol etti açılma tamamlanmış 15 20 dk kadar doğumhaneye alırız sürpriz yaptı cimcime bize dedi doktorum 18.40 da beni doğumhaneye aldılar 19.05 de kızımı gördüm çok çirkindi böceğim kızımı götürdüler çocuk doktoru kontrollerini yaptı sarıp sarmalayıp yanıma getirdiler öpüp kokladım kızımı sonra babasına verdiler beni kapıda bekliyolardı doktorum dikişlerimi tamamladı 3 4 tane dikişim varmış hemen masadan kalkıp odamıza geçtik kızımı hemen kucağıma alıp emzirmeye çalıştım allahım şükürler olsun diyip duruyordum sürekli mutluluktan ağladım kızıma bakıp bakıp rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
bugün 11 günlük olduk hala bi rüyadayım sanki
Yaren mızmızlanmaya başladı karnımız acıktı herhalde
görüşürüz kızlar bekleyen arkadaşlarımızı allahım bi avazda bebeklerine kavuşmayı nasip etsin

Canım bebeğin tekrar hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla, mutlulukla büyüsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…