2012 Aralık Annelerinin doğum hikayeleri

az kalmış canım ama günler geçmek bilmiyordur allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sorma canım son günler gerçekten de çok daha yavaş geçiyormuş :)
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. İnşallah hayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kavuşuruz ve sağlıkla büyütürüz inşallah.

Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişini. hikayen ne güzel,moral veriyor insana. inşallah bizimki de seninki gibi kolay olur. ikinci çocuk muydu bu arada?

.....mesaj tekrarı

Son düzenleme:

allah razı olsun saol yok suyum nişanım felan gelmedi38bitmek üzereydi 1aralık ta sezaryen tarihimdi 39+3olacaktı ama kızım5gün önceden geldi 2850gr50 cm dogdu

canım ne güzel kolayca doğurmuşsun hani derler ya br avazda öyle olmuş resmen ,ikinzede maşallah canım

Kızlar bugün kontrole gittik.Kontrollerimiz güzel geçti.Nstye göre dr yatış istedi fakat tekrar nst çektirince pazartesi tekrar gelmem söylendi. Çatı muayenemde 1 cm açıklık olduğunu söyledi. İlk kez böyle birşey duyuyorum.2. bebeğime hamileyim 1 cm açılmanın olması doğumun başlaması anlamına gemiyor mu?Sancıların artarsa direk hastaneye gel, eğer pazartesine kadar herhangi bir gelişme olmazsa pazartesi yatış yapcaz dedi.Ben hiç sancı falan hissetmiyorum. Nstde de hiç sancı çıkmadı zaten.Açılma nasıl oldu ne ara oldu anlamış değilim.Açılmam iyice ilerlerde doğum başlarsa bunu nasıl anlayacağım bilmiyrum.İlk gebeliğimde preeklampsi nedeniyle erken doğum yapmıştım.İsteğim dışı suni sancı verilerek doğum gerçekleşmişti.Evde çekilen bu sancıları hiç bilmiyorum.Şimdi korkuyorum açıkcası. Son dakikaya kadar bebeğimin geldiğini anlayamazsam...Bu konuda terübeli arkadaşlardan yardım istiyorum

23.11.2012 37+3 te 2900 48cm
poyraz bebegımıze cok sukur kavustuk 22kasımda dr kontrolumuz vardı.aksam uzerı gıttık nst ye gırdım sonra dr baktı sancı yok ultrasona sokmadan gondercektı benı kı allahtan kaynanamın aklına 1hafta once dr mun suyun azalmıs lafı geldıde dr ultrasona soktu benı hakıkaten suyum cok azalmıs ıcınde suphe kaldı doktorun ve doplere gonderdı benı ordakı kadında suyumn azaldıgını bole normal dogum yapamıcamı ve bebegı rıske atmamamız gerektıgını soledı neyse sonucumuzu aldık elımıze drmuza gosterdık bende sızıntı varmıs hıssedıyodum ama acemılık ıste akıntıdır dıyodum hep... Doktorum benı yatıracagını ve sezeryanla bebegı alacagını soledı bnm elım ayagım bosaldı bı anda ama dırayetlı olmaya calıstım.hemen yatıs ıslemlerımı yaptım esımı annemı aradım cantamı getırmelerımı ıstedım annemede hazılan gece yanımda sen kalcan dedım aksm 6.30 yatısım yapıldı saat 8gıbı esım annem geldı bn hıc dogum sancısı cekmıcem dıe uzuluyodum cunku merak edıyodum:)bıde hep normal ıstemıstım allahın hıkmetımı mıdır bılmem o gece 100lere vuran sancım oldu ve duzenlı gelıodu 10dk bır sonra 8dk 7dk bole butun geceyı gecırdım sabah ılk doguma ben alıncaktım hemsıre geldı hadı gamzecııım doguma gıdıyoruz :)cok heycanlandım ama caktırmıyom kımseye herkezı optum ve 9da dogumhanedeydım spınal sezeyan oldum belıme ıgne vurdular ama 3.cude bulabıldı bacagımdan asagı sıcak bı su ındı sankı yatırdılar benı hemen bırı ortu onumu otekı uyusmusmuyum dıe ufacık bı ıgne deydırdı karnıma ole korktum kı kesıyonuzmu benı ben hıssedıym dedım basladılar gulmeye meger denıyolamıs:)sonra dr mu gordum rahatladım slmlastık ve basladılar sadece ıtme hıssı yasadım karnıma dokunuyolar evet hıssedıyodum ama hıc acı yok bı ara kaburgamı ıttıler gıbı geldı bagırdım napıosunuz canımı yaktınız dıe hemsıre sakın ol 2dk ya bebegını gorcen dıyınce hemen sustum ve bır ses ınlıo amelıyathane cıyak cıyak bagırıyo oglum ıyımı yavrum dedım bırı aglayan bebek ıyıdır merak etme dedı yanıma getırdıler aynı dedelere benzıyodu burus burus :) optum optum kokladım hadı artık babasıda gorsun oglunu dedıler goturduler artık dk gecmek bılmıyodu bıtırselerde bır an once gıtsem dıyodum. Hersy bıttı benı goturcekler artık odama bnde bı mıgde bulantısı kus kus oldum neyse odama gotuduler saat 10 olmus bn hayret ettım sankı 10dk surmustu bana ole gelmıstı.anestezının etkısınden tır tır tıtredım bı muddet sonra yavas yavas ayaklarımın uyusuklugu gectı bebegımı emzırmeye calıstım sutumde geldı sezeryandan cok korkuyodum kestırmıcem kendımı dıyodum sanırım buyuk konustum ama cok kolay gectı hele sonrası cok kotu dıolar yaaa yalan ben cok rahat kalktım hatta hıc yatmadım:)normalde olsa sezeryanda bebegının yuzunu gordugunde hersey bıtıyo bn hastanede butun gece bebegımı ızledım ve hala alamıyom gozlerımı kendınden...darısı sız dogurmayanların basınaa

cnm gözün aydın güle güle büyüt bebeğini ben de yarın sezeryan olacağım içimi rahatlattın teşekkürler..

canım bebeğin ömürlü olsun.rabbim hayırla büyütmeyi nasip etsin.bn de doğurmak istiyorum ama hala tık yokya

allah analı babalı büyütsün canmm, maşallah bebişine:)

Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişini. hikayen ne güzel,moral veriyor insana. inşallah bizimki de seninki gibi kolay olur. ikinci çocuk muydu bu arada?
sağol inşallah canım rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin
2.doğumum ama ilkini kaybettik

canım ne güzel kolayca doğurmuşsun hani derler ya br avazda öyle olmuş resmen ,ikinzede maşallah canım

sağol canım benim 2. ilki gibi zor olmuyomuş canım doğurmaya alışıyo beden herhalde
senin hikayeni de okudum ama bişey yazamadım vakit bulupda
korktuğun kadar olmamış bak allahım uzun ömürler versin yavruna benim için de öp kokla yavrunu ben sizi bahane edip sürekli öpüp kokluyorum uyurken özlüyorum kızımı uyanmasını sabırsızlıkla bekliyorum

gözün aydın allahım uzun ömürler versin yavruna

4aralik saat 19:45 te suyumun gelmesiyle dogum hikayem başladı o gün evi temizledim yemeklerimi yaptım dusumu alıp temizlendim dinleneyim artık derken bebeğim karnımı delecek gibi hareket ediyordu neyse yatayım dedim azıcık uzandım ve suyumun geldigini hissettim,ben nisan fln görmedim esimi aradım yoldaymis bende bu ara dr. Arıyorum ama ulaşamadım nasil moralim bozuldu anlatamam Dr. Anlaştığımız hastaneye tlfn actım durumu anlattım ve yola düştük saat 21:30 gibi adet sancısı tarzı ağrım başladı hastaneye vardığımızda hemen damar yolu açıldı Dr um bana ulaştı normal dogum istiyoDum ben bunun için açılmam olması gerekiyor Dr. Sabah 5 e kadar bekliycem dedi bu arda sancılarım arttı 7,8 dk bir gelen sancılar muayene 3 kez yapıldı açılma 2cm suyumda geldigi için Sezeryan ile dogun yapacaktım bebeğimin boynunda kordon vardı ayrıca basında ödem oluşmuş epidural Yapıldı ben hic bacaklarima sicak su dokulur gibi hissetmedim her halde tutturamadi dr dedim icimden bacagima dokundugumda beton gibi hic his yok belden asagim bana ait degil sanki tuhaf bisey(tabi ben sezeryandan cok korkuyordum hep normal dogum olacak diye kendimi alıştırmıştım)ameliyat haneye geldik anestezi uzmanım mükemmel Dr um mükemmel kaynatiyoruz biz birden bı çığlık attım bebeğin çıktı sakın ol dediler baya canım yandı sonra Dr. Umun aaa ikizmis demesi ile sok oldum nasil yani dedim cok küçükken olmus karnımda bu mucizeymis nasil zehirlenmedin sen nasil fark etmedik fln dedi sonra ameliyat esnasında cok kanamm oldu rahîm kasları gevşemiş bı an önce bebeğime kavuşmak istedim uzadı ameliyat tabi odama gectim cok şükür bebeğimi emzirdim hersey cok guzel ayağa kalkıp yürümem gerektiği söylendi kalkınca canım ağzıma geldi resmen 2. Yürümemde fenalık geçirdim bayıldım cok kan kaybetmiştim tansiyonum düşmüş sonra kendime geldigimde ağla ağla fena oldum hiç aci geçmeyecek gibi gelmİsti bugün cok daha iyim bebeğim 5 Aralık saat 6:20 de medicana ankara doktorum mine kermalli 3.200 kg 38+5 gunluk olarak dunyaya geldi simdi evimizdeyiZ yakisikli oğlumla cok mutluyuz.1.2. Günler sutum azdı dere otu yedim acayip faydasini gordum bide milupanin annelere için çayını iciyorum tavsiye ediyorum.dogum yapacak annelerin Allah yardımcısı olsun ,dogum yapanların da evlatları ile mutlu Mesut uzuunn yılları olsun.

evet canım çok şükür kavuştuk ,çok sağol teyzesi bende kızımı koklayıp duruyorum
hayat kokuyorlar allah ayırmasın bizleri onlardan inşallah.
allah analı babalı büyütsün canım gözünaydın bebişinle beraber hep güzel , mutlu günlere inşallah
çok ilgnç ya gerçekten nasıl farketmemişler yani allahtan sana ve diğer bebişe bişey olmamış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…