2012 Aralık Annelerinin doğum hikayeleri


Hiiiiç sıkılmadan okudum bu saatte hemde :) allah bebeğinizi size bağışlasın ,bir ömür sağlıkla büyütün inş..
 


gözünüzaydın kızlar,Allahım sağlıklı uzun ömür versin kuzularınıza
 

Allah analı babalı büyütsün canım

kolay bi doğum yaparsın inş canım çok güzelmiş hastane öyle diyorlar inş sende memnun kalırsın doğum ücreti ne kadar canım?

amin canım inşallah ... herkes ayakta doğurucan diyor :)

canım doğum ücretini konuşmadık desem :S

eşime kaç kere dedim soralım diye her sefer unuttuk ama hastane çok güzel. gezdim doğum katını falan... iki tane sancı odası vardı. ferah ve genişti.
 

hayırlısı neyse o olsun canım inş sendende güzel bi doğum hikayesi bekliyorum...
 
Allahıma şükürler olsunki doğum hikayemizi yazmak bizede nasip oldu teyzeleri oğlum 7 aralık sabah 10:15te dünyaya geldi çok şükür. gece saat 12den sonra hiç bişey yemedim ama sanırım heyecandan dolayı geceden ameliyat saatine kadar 5 kez kustum midem bomboş ama ben kusmaya devam ediyordum :) sabah 7:30 gibi hastaneye yatışımız yapıldı. beni nst ye aldılar hadi önlüğünü giyeceksin dediler ben bu kadar çabukmu dedim herşey kendiliğinden gelişiyordu heyecan dorukta anlatılmaaaazzzzz bi taraftanda korku var tabi sonra önlüğümü verdiler annemle eşim giydirdi hemşire gelip damar yolumu açtı ve bi antibiyotik vurdu. sonra anestezi uzmanı geldi çok esprili çatlak biriydi muayene ve bilgilendirmeden sonra hadi gidiyoruz dedi tekerlekli sandalyeye bindirip ameliyathane katına indirdiler sonra wc ye gitmem söylendi sonda ve lavman yapılmadı çok şükür. daha sonra sedyeye alındım ameliyathaneye girerken en son eşime baktım. kapı kapandı soğuk bi ortam maskeli maskeli birileri var ama çok iyi davrandılar sağolsunlar sakinleştirmeye çalıştılar :) sonra doğum doktorum geldi hadi başlıyoruz dedi ben hayır daha uyumadım ben dediğimi hatırlıyorum bide öyle söyleyince bana güldüler :) sonra hanfendi hanfendi diye biri çağırıyo herşey olmuş bitmiş bile uyudum uyandım tabi genel anestezi olduğu için narkozun etkisiyle insan ilk gün sersem oluyo çok normal. ilk 2 gün sütüm gelmedi şimdide göğüsucu yaralarıyla uğraşıyorum inşallah çabucak geçer. Allah herkesin evladını bağışlasın nazarlardan esirgesin.
 

canım Allah analı babalı büyütsün :) inşallah sütün bollaşır yaraların da en kısa zamanda geçer
 



Seni en iyi ben anlıyorum canım benim. bizde bu bebişi tam tamına 2,5 yıl bekledik tedaviler rahim filmleri ilaçlar iğneler hiç umudum bile kalmamıştı ki yumurtaların çatlamadığı ayda (nasıl oldu bilemedik doktor çatlamadı demişti) hamile kaldım, meğersem çatlatmışız Senin doğum hikayende çok güzelmiş şimdi bende tedirginlikle bekliyorum bu kadar bekledik 9 ay kanrımda taşıdım, benim biraz sıkıntılı da geçti çok fazla kustum 4-5 ay kadar. Bari diyorum bu kadar çekmişken sağ salim kucağıma almayıda nasip etsn rabbim. Kendi doğum hikayemi hep hayal ediyorum böyle hikayeleri okudukça. İlk ben görücem öpücem oğlumu, sonra hemen babasının kucağına vericekler, o napıcak kucağına alınca Bazende bu kadar çok hayal ediyorum diye korkuyorum bişey olucak diye. Ne bilim valla bi an önce bende doğurayım da sağ salim başka da bişey istemem rabbimden. Seninde gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, eşinle bebişinle mutlu hıuzurlu günler yaşayın inşallah. (kendi derdimden seni tebrik etmeyi unutucaktım valla :)
 

canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini, bu korkular hepimizde vardı ama aklına kötü şeyler getirme bolbol dua et Allahın izniyle alırsın bebeğini kucağına inşallah.
 


kızlar gözlerim doldu okurken allah analı babalı büyütmek nasip etsin maşallah bebişlerinize
ceza tatlım bebeğini kucağına aldın ya artık o kötü günleri unutuverirsin inşallah.
naz canım ben hala göğsümdeki acılarlaaa
 
12.12.12 tarihinde kontrolümüz vardı, bende hala ne nişan gelmesi ne de sancı vardı, hastaneye gittik ben sıramı beklerken hemen nst ye girdim vakit kaybetmemek için. hemşire geldi, senin ağrın mı var dedi. ben de karnım ağırlaştı çok ama ama ağrım yok dedim. meğer sancı 85 lere vurmuş hemde düğzenli aralıklarla. bugün dr seni bırakmayabilir aramızda kalsın dedi. eşim dışarda bekliyordu, aileleri hemen telaşlandırmayalım ama bugün gelecek galiba dedim. evde kahvaltı yapıp bulaşıklar ortada çıkmıştım biraz da dağınık ve tozluydu aklımda evin hali vardı. neyse biz girdik muayeneye ultrasonla baktı dr ve kilosu 4 civarı dedi, açılma da yok ama seni riske atamam 40. haftandasın dedi. 12.12.12 bebeği olacak bu tatlı kız dedi:)) herkes o tarihi ister biz evi toplamak amaıyla 13 ü olmaz mı diyoruz:) dr gülüyor. aileleri aradık eve gittik çantamızı aldık ben duş aldım hastanede yatışımız yapıldı. sabah az da olsa kahvaltı yaptığım için 3 ü 10 geçe ameliyata alındım. ameliyathaneye girerken annem kapısına kadar geldi, bakmak istemedim ama son anda bakıtım ve ağladığını görünce düşünmemeye çalıştım ağlamak istemiyordum. genel anestezi olduğum için bir şey anlatamıyorum ama ayıldığım anı unutmuyorum, hadi kalk bakalım uyan baklımmm dedi ameliyathanedeki herkes, ben gözümü açmadan her şeyi tam mı dedim birden :)çok güzel dediler:) bir de herkese teşekkür ediyordum durmadan, ağrı çok az hissediliyordu ama ben o odadaki herkese minnettardım. bebişim odaya gitmiş bile. ben 15 dk sonra gitmişim odaya, bebişimi gösterdiler çok güzel dedim. eşim elimi tuttu hep.. dr umuz kontrole geldi ve ameliyathanedekliler sana mest olmuş, bi ameliyattan sıonra bize bu kadar teşekkür edenini görmedik demişler:))
şimdi 10 günlüğüz. sütümüz de anca 3 gün sonra gelebildi. ben heralde hiç gelmicek demeye başlamıştım. o yüzden sakın telaşlanmayın bişey gelmese de hemen emzirmeye başlayın benm sarı suyum bile 2. gün geldi.
eşimse kızımızla resmen aşk yaşıyor, aşkım diye bi ses duyuyorum efendm diyorum sana demedim diyor:) kokluyor öpüyor , dokunmaya kıyamıyor. bu kadarını da beklemezdim ama mest oluyorum.
sez olduğma hiç pişman olmadım, evet belki ilk gün tuvalete bile kalkamadım ama ilk gün hariç hiç ağrı kesici kullanmadım, 2. gün yardımla kalktım, 3 . günden sonra kalkıp kendim desteksiz yürüdüm şu anda bebeğimin her işini yapabiliyorum. normal olmasını istemiştik ama kısmet.


bizim de hikayemiz böyle işte kızlar.. ve söz verdiğim gibi foto da ekliyorum demeyi unutmuyoruzzz maşallahhh:))
 

Eklentiler

  • $kızımmm.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 121
masallah rabbim analı babalı büyütsn inş benmde kızım babasıyla ask yasıyoooo resmn aşkım lar bitanmler pabucm dama atıldı resmentabi bizm bide abmz var fazla sevmiyorz allah tan
 
canım koskocamaaaaan bi maşallah güzel meleğineee
çok geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün topiğin % 90 'ı sezaryen oldu galiba
 
kızlar çok sık giremediğim için topiğe alıntı yapamadım tek tek,güzel kızım sağolsun gece gündüz hiç nefes aldırmıyor bana

çok geçmiş olsın yeni doğum yapan arkadaşlara,Allah bebeklerinizi sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inş..
 


Böyle bi güzelliğe nasıl maşallah denmez annesii. Allah analı babalı huzurlu mutlu büyütmeyi nasip etsin inşallah. 41 kere maşallahh nazar değmesin güzel kuzuyaa. Artık sıra bende ama yaa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…