evet işte o güzel an...07.12.2012 saat 03.30 sıraları yatağıma yeni yatmıştım hafif bir ağrı hissettim sağıma döneyim dedim bi baktım bişeyler akmaya başladı anladm ki suyum gelmekte hemn tuv. gittim eşimi uyandırdm ve hastaneye yollarına düştük bu arada heyecandan titriyor ve üşüyorum neyse hastaneye gedik yatışımz yapıldı hemşire muayene etti ve ilk defa bakıldı hemşirenin elini kavradım canım öyle bi yandı ki ve parmak ucu kadar açıklığım olduğunu söyledi dr beklicez dedi suni sancı verilicekmş daha sonra yanıma başka bir hamiş geldi onunda suyu patlamş ama çok korkuyodu panik atağı vardı ve beni dekorkutarak sezeryan olmamı sağladı ki iyikide olmşm hiç ağrım olmadı hiç pişman değildim çünkü ağrım olarak hastaneye gitseydim belki normal doğurdrdm ama korktum beklemekten ve son anda karar verdim sabah oldu ve dr geldi kararımı açıkladım beni 5 dk sonra hazrladılar ve ameliyathaneye aldılar ilk defa girdim buz gibi ve çok korkuyodm elimden narkoz verdiler boğazma acı bişey hissettim ve sonrasını hatrlmyrm uyandığımda sanki 5 dk geçmişti gözlerimi açmaya çalışıyorm fakat açamıyom yaşlar aktığnı hissediyorm yada bişeyler sürmüşlerdi ama ellerimi kaldrp gözlerimi silemedm sonra sedyeyle odama götürdüler eşim amel. kapısında beliyodu yatağıma aldılar ben bebeğim iyimi diye sordum ewet dedilr aynı sana benziyo sonra annem bebğimi getirdi ve emzrtmye çalştı allahım o kadar güzel bişey miş ki küçücük ağzı burnu vardı allah isteyen herkese tez zamnda versin o benim için haytımın en önemli varlığı bebğim benim allah onu ve herkesinkini nazarlardan korusun iyiki gelmiş hoşgelmiş OĞLUMUZ ÇINAR EFE...Hepinizi öpüyoruz.
ayı 9 u pazar akşamı koyu kahve jöle kıvamında nişanım geldi ertesi günde devam etti daha sonra akıntım normale döndü. dr mi aradım sancı su gelmesi yoksa gelmene gerek yok dedi. bugün 4 gün oldu ama hala doğum belirtisi yok. nişandan sonra 1-2 gün içinde doğum oluyomuş diye okuyorum ben ne zaman doğurucam :/
canım 2 saatte bir uyandır ve emzir mutlaka atar bi iki güne dışkıyla uyanmıyorsa burnunu sık ben o şekilde yaptım hep alarm kurdum 2 saatte bir uyandırdım sarılık olan bebek daha çok uyur çünkü
evet canım bende öyle saati kuruyorum bazen yarım saatte bir bile emiyor artık eskisi kadar derinde uyumuyor
maşallah emmesi çok iyi gözünü açar açmaz istiyor ama sarılığı düşmüyor zeynep kamile götürdüm değeri yine 16 ama bişeye gerek yok dedi
haftaya yine gideceğiz uzamış sarılık olduğu için ayrıntılı tahliller felan yapılacak inşallah düşmüş olur
canım zeynep kamil doğumevi değil mi bence bi çocuk hastanesine götür çünkü neredeyse 3 haftalık oldu kızın korkutmak istemem ama sarılık beyinde hasara yol açabiliyo 16 değerde de direk hastaneye yatırıp tedavi görüyor bebekler benim bildiğim niye gerek görmüyolar ki anlamıyorum ihmal etme canım başka bi hastaneye de götür bence canım
doktora ilk bebeğimizi kaybettiğimizi söyledik 1 aylık olunca gelin böbrek fonksiyonlarına falan bakalım dedi eğer söylemeseydik 2 aylık olunca kontrole gelin demişti kendine hemen bi çocuk doktoru bul sürekli o takip etsin kızını
bu arada cimcimenin adı ne
teyzesi pamuğumun ismini bilge selcen koyduk.
zeynep kamil kadın ve çocuk üzerine canım ama benimde içim pek rahat değil olmazsa yarın birdaha test yaptırırım yada kendi doktoruna götürürüm
neye niyet neye kismet:) Gozun aydin*işte benim doğum hikayem*
12.12.2012 çarşamba günene sezeryan tarihi almıştık oğlumu doğurmak için bende o güne kadar her günü planlamış hazırlıkları tamamlıyodum pazar günü eve mutfak alışverişi yaptık ordan kuaföre ağda yaptırmaya gittim.ordanda ablama geçtim kız kıza bebek olmadan kalalım dedik..bi arada olunca tabi önümüzde yemeğinden meyvesine tatlısına çerezine kadar herşey vardı yedikde yedik :)) bikaç saat sonra ben kıvranmaya başladım gaz sancısıdır belki diye habire tuvalate gittim geldim ev son biraz uzun süreli bi sancı geldi ve tuvalate koştum tekrar daha tuvalate oturmadan ayakta bi ıslaklık geldi altıma yaptım sandım önce baktım aynen su gibi bi akıntıydı ablamı çağırdım hemen suyummu geliyo diye derken daha da arttı arttı ve üstümü başımı ıslattısonra annemi ve eşimi aradık eşim evdeydi çantaları doktoruda al da gel biz hastaneye gidiyoruz dedik(doktorumuz karşı apartmanımızda)..biz giderken baktık eşim bizi geçti aradım heyecen yapma bizden öndesin senmi doğuracan dedim:))
hastaneye kavuştuk ebemiz uykudan uyandı bana sorular soruyo ben habire doktorumu çağırın ben normal doğmıyacam ameliyathaneyi hazırlayın diyorum:)ebe geldi açılman var mı bakmam lazım dedi baktı 3cm açılmam vardı beni ntsye bağladı ufak ufak sancılar başlamıştı 10 dakka sonra doktorum geldi baktı açılmam 6-7cm olmuştu çok çabuk ilerliyo sen 20 dakkaya doğarsın dedibelki okadar bile sürmedi eşim koluma girip kolidorda beni yürüttü sancı geldikçe yere çömeldim sancının geçmesini bekledim sonra tekrar yürüdük doktorum büyük tuvaletin gelir gibi olunca söyle dedi biraz sonra öyle bi his oluştu söyledim 1-2 tur daha yürüttü beni sonra doğum odasına aldı orda 4 tane çok büyük sancı çektim yatağı tutup yere çömeldim ve dua edip yatağı ısırdığımı biliyorum o 4 sancıda geçince doktorum hıh şimdi oldu hadi doğum masasına dedi doğum masasına çıkıncada doktorum kabız olmuşsun gibi zorlıyacaksın dedi ve nefesini tut uzun ıkın dedi ordada tam 4.ıkınmamda dünyaya geldi oğlum balık gibi çıktı çok güzeldi hemen aldılar temizleyip giydirip kucağıma verdiler..o anı asla unutamam anlatılacak hisler değil rabbim herkese yaaşatsın yavrularımızın acısını göstermesin bize..
Gördüğüm kadarıyla bir tek senin bebeğin benimkinden iri. Bizde 4020 gr doğduk.Maşallah bebeğine.
Doğum Hikayem - Normal Doğum
12.12.2012 Çarşamba
Doğum Tarihi : 06.12.2012 Perşembe
Doğum Saati : 08:46
Kilo : 3200 kg
Boy : 50 cm
Baş Çevresi : 33 cm
37. haftada doğum iznine çıkmıştım ve artık hayırlısıyla oğlum Yavuz’un gelmesini bekliyorduk . 38. Haftayı da geçirdik oğlum henüz gelmemişti ..38+5 günlük olmuştuk artık ;
15.12.2012 Çarşamba günü 38+4 günlükken evde elmalı kurabiye yaptım evi bir güzel sildim süpürdüm temizledim , arada da aynaya bakıyorum ki kendimde yüzümde bir değişiklik var ama acaba doğum yakınmıdır değimlidir bilemedim açıkcası . Sonrasında akşamada kayınvalidemler çaya geldiler hafiften karın ağrılarım vardı ama doğum sancısı mı değil mi bilemedim açıkcası ,neyse misafirlerimi bir güzel ağırladım gönderdim …Akşam saat 24:00 yatmadan önce lovoboya girdim ki nişanım gelmişti . internetten araştırdım nişan geldikten sonra doğum 3 gün – 10 gün arasında olur yazıyordu, demekki benimde doğumuma var dedim kendimce , gene bir karın ağrısı bende devam ediyordu . dedimki kendi kendime gece yatıp uyuyabilirsem şiddetli değilse doğum sancısı değil . yattım uyudum ara ara uyanıyordum hafiften karın ağrısı devam ediyordu ama gene beni rahatsız etmiyordu . Sabaha karşı 04:00 gibi uyandım karın ağrım daha şiddetlenmişti . Emre’ yi uyandırdım karnım çok ağrıyo üşüttüm galiba dedim 06.12.2012 Perşembe doktor kontrolümde vardı hastaneye biraz erken gidiyim bugün dedim.Daha sonra annemi aradım sabah 06:00chastahaneye birlikte gidicektik kontrolümüz sabah 09:00 da idi biraz dahaerken gidelim dedim.
Kocacım da bende geliyim mi iyi değilsin dedi bende yok ben iyiyim bu doğum sancısı değil bence boşuna gelip oralarda beklemededim.
Sonra annemi almaya gittim arabayla sabah06:30 annem beni araba görünce doğum sancıların başlamış senin dörtlüleri yak öyle gidelim dedi.Bende dedim ki doğum değildir bu öyle çok şiddetli değil dedim. Ama araba da giderken artık şiddetlenmeye başlamıştı sancılarım galiba evet dedim kendi kendime Yavuz oğlum geliyor…Hastahaneye geldik asansörde daha da dayanılmaz olmaya başladı sancılarım doğumhanenin kapısına geldik.Annem dedi kızımın sancısı var ,hemşire dedi gel hemen bir kontrol edelim.Ben hala doğumun başladığına inanamıyorum .hemşire dedi 3 cm açıklığın var doğum başlamış yatış işlemleri yapıcaz . Hemşireye sordum ne zaman doğururum diye, ilk doğumunuz ilk doğumlar uzun sürer sabah 07:00 öğleden sonra 13:00 – 14:00 bulur dedi – oooo dedim daha çok varmış . Kocamı aradım yatış işlemlerim yapıdı öğleden sonraya doğururmuşum dedim. Canım kocacım o kadar şaşırdı ki inanamadı. Hemşireye sordum sancılarım şidetlenince epidural tavsiye ediyor musunuz ? Herkes dayanırım diyor ama sonunda epidural istiyorlar dedi.bende sanki sancılara dayanamıcam gibi geldi.Sonra doktorum Sibel Açıkalın geldi sabah saat 08:00’ de beni kontrol etti Sibel hanım epidural istiyorum dedim.Doktorum bir kontrol etti ki Emelcim her şey çok güzel çok güzel epidurale hiç gerek yok açıklığın 7 cm dedi 2 saat için doğum gerçekleşir dedi, kuaklarıma inanamadım .ben öğleden sonraya kalır diye beklerken 2 saat içinde doğurursun dedi.Sonra anneme de demiş ki kendisin koyvermesin diye söyemedim doğum başlamış her an doğurabilir demiş.Ama ben bu arada sancılar içinde kıvranıyorum bana serum bağladılar wc ye gittim ve anneme dedim ki ben dayanamıyorum bu sancılara kendımı çok kötü hisediyorum ayaga bıle kalkıcak halım y oktu . Ama bu arada Allaha hep şükrettim yolun sonuna sağsalim gelmiştik artık. Çok az kalmıştı Yavuzumu görmeye . – anne olmaya – aile olmaya bu arada annem hemen anladı kötü olduğumu çabuk çabuk bebek geliyor dedi ve beni alıp hemşireden yardım istedi . Hemşire hanım yardımcı olur musunuz dedi.Sibel hanım da evet doğum başlıyor dedi hadi bakalım Emelcim dedi . ve doğumhanedeydik an ve an yaşadıklarıma inanamıyordum Yavuzumuzu kucağımıza alıcagımıza inanamıyodum o gün hiçbir yaşadığıma inanamadım Allahım bana o kadar güzel şeyleri bir arada vermiş ki ne kadar şükretsem azdı .
Ve doğumhanedeydik Sibel hanım gerçekten mükemmel bir doktor ve bana dedi , şimdi Emelcim yan taraftaki demirlerden tutunuyosun ve var gücünle ıkınıyorsun – ve dediği gibi var gücümle ıkındım ve ikinci ıkınmayı istedi ve h iç nefesini bırakmadan tekrar ıkınıyosun ve bebeğin kucagımıza alıyoruz dedi ve gerçekten dediği gibi yavuzumuzun o güzel sesini duyduk ve Sibel hanım oğlumu bana gösterdi acaba bu sizin mi dedi, ve kafamı hemen kaldırdım baktım ki o kadar güzel di ki gözlerime inanamadım .Mutluluktan sevinçten o kadar ağladım ki , Allahıma binlerce kez şükürler olsun dedim, bana bu kadar güzellikleri bir arada yaşattığı için şükrettim ve Sibel hanıma dedim ki bugün yaşadığım hiçbirşeye inanamıyorum o kadar inanamıyorum ki bu sabah bile kocamı işe gönderdim .Sibel hanım dediki ne kocanı işe mi gönderdin böyle bir zamanda o da şaşırdı bu duruma .Sibel hanım dikişlerimi tamamladı 6 adet dikişim var.
Ve oğlumu gördüğüm ilk an kasinlikle ve kesinlikle kelimelerle anlatamam duyguların o kadar güzelini yaşadım ki , ilk göz göze gelişimiz bu güzelliğin benim oluşuna inanamadım yanıma getirdiler oğlumu Yavuzumu Hoş geldin oğlum dedim hoş geldin bitanem dedim o kadar güzeldi ki canımın en güzel parçasıydı … ve iki kişilik girdiğimiz hastaneden 3 kişilik güzel bir çekirdek aile olarak çıktık .
Tevfik Yavuz um bugün 6 günlük (12.12.2012 Salı ) uykusuz gecelere alıştım , Allah kuvvetini veriyor . ilk zamanlarda Yavuzumu emzirirken mutluluktan ağlıyordum bu güzellik artık bizim mi diye ?
Şimdi Yavuzsuz bir hayat düşünemiyorum .Allah hepimizin evlatlarını korusun ve evlat sahibi olmak isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın . Allahıma binlerce kez şükürler olsun …
cnm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin gözün aydın :)*işte benim doğum hikayem*
12.12.2012 çarşamba günene sezeryan tarihi almıştık oğlumu doğurmak için bende o güne kadar her günü planlamış hazırlıkları tamamlıyodum pazar günü eve mutfak alışverişi yaptık ordan kuaföre ağda yaptırmaya gittim.ordanda ablama geçtim kız kıza bebek olmadan kalalım dedik..bi arada olunca tabi önümüzde yemeğinden meyvesine tatlısına çerezine kadar herşey vardı yedikde yedik :)) bikaç saat sonra ben kıvranmaya başladım gaz sancısıdır belki diye habire tuvalate gittim geldim ev son biraz uzun süreli bi sancı geldi ve tuvalate koştum tekrar daha tuvalate oturmadan ayakta bi ıslaklık geldi altıma yaptım sandım önce baktım aynen su gibi bi akıntıydı ablamı çağırdım hemen suyummu geliyo diye derken daha da arttı arttı ve üstümü başımı ıslattısonra annemi ve eşimi aradık eşim evdeydi çantaları doktoruda al da gel biz hastaneye gidiyoruz dedik(doktorumuz karşı apartmanımızda)..biz giderken baktık eşim bizi geçti aradım heyecen yapma bizden öndesin senmi doğuracan dedim:))
hastaneye kavuştuk ebemiz uykudan uyandı bana sorular soruyo ben habire doktorumu çağırın ben normal doğmıyacam ameliyathaneyi hazırlayın diyorum:)ebe geldi açılman var mı bakmam lazım dedi baktı 3cm açılmam vardı beni ntsye bağladı ufak ufak sancılar başlamıştı 10 dakka sonra doktorum geldi baktı açılmam 6-7cm olmuştu çok çabuk ilerliyo sen 20 dakkaya doğarsın dedibelki okadar bile sürmedi eşim koluma girip kolidorda beni yürüttü sancı geldikçe yere çömeldim sancının geçmesini bekledim sonra tekrar yürüdük doktorum büyük tuvaletin gelir gibi olunca söyle dedi biraz sonra öyle bi his oluştu söyledim 1-2 tur daha yürüttü beni sonra doğum odasına aldı orda 4 tane çok büyük sancı çektim yatağı tutup yere çömeldim ve dua edip yatağı ısırdığımı biliyorum o 4 sancıda geçince doktorum hıh şimdi oldu hadi doğum masasına dedi doğum masasına çıkıncada doktorum kabız olmuşsun gibi zorlıyacaksın dedi ve nefesini tut uzun ıkın dedi ordada tam 4.ıkınmamda dünyaya geldi oğlum balık gibi çıktı çok güzeldi hemen aldılar temizleyip giydirip kucağıma verdiler..o anı asla unutamam anlatılacak hisler değil rabbim herkese yaaşatsın yavrularımızın acısını göstermesin bize..
evet işte o güzel an...07.12.2012 saat 03.30 sıraları yatağıma yeni yatmıştım hafif bir ağrı hissettim sağıma döneyim dedim bi baktım bişeyler akmaya başladı anladm ki suyum gelmekte hemn tuv. gittim eşimi uyandırdm ve hastaneye yollarına düştük bu arada heyecandan titriyor ve üşüyorum neyse hastaneye gedik yatışımz yapıldı hemşire muayene etti ve ilk defa bakıldı hemşirenin elini kavradım canım öyle bi yandı ki ve parmak ucu kadar açıklığım olduğunu söyledi dr beklicez dedi suni sancı verilicekmş daha sonra yanıma başka bir hamiş geldi onunda suyu patlamş ama çok korkuyodu panik atağı vardı ve beni dekorkutarak sezeryan olmamı sağladı ki iyikide olmşm hiç ağrım olmadı hiç pişman değildim çünkü ağrım olarak hastaneye gitseydim belki normal doğurdrdm ama korktum beklemekten ve son anda karar verdim sabah oldu ve dr geldi kararımı açıkladım beni 5 dk sonra hazrladılar ve ameliyathaneye aldılar ilk defa girdim buz gibi ve çok korkuyodm elimden narkoz verdiler boğazma acı bişey hissettim ve sonrasını hatrlmyrm uyandığımda sanki 5 dk geçmişti gözlerimi açmaya çalışıyorm fakat açamıyom yaşlar aktığnı hissediyorm yada bişeyler sürmüşlerdi ama ellerimi kaldrp gözlerimi silemedm sonra sedyeyle odama götürdüler eşim amel. kapısında beliyodu yatağıma aldılar ben bebeğim iyimi diye sordum ewet dedilr aynı sana benziyo sonra annem bebğimi getirdi ve emzrtmye çalştı allahım o kadar güzel bişey miş ki küçücük ağzı burnu vardı allah isteyen herkese tez zamnda versin o benim için haytımın en önemli varlığı bebğim benim allah onu ve herkesinkini nazarlardan korusun iyiki gelmiş hoşgelmiş OĞLUMUZ ÇINAR EFE...Hepinizi öpüyoruz.
12.12.2012 Çarşamba
37. haftada doğum iznine çıkmıştım ve artık hayırlısıyla oğlum Yavuzun gelmesini bekliyorduk . 38. Haftayı da geçirdik oğlum henüz gelmemişti ..38+5 günlük olmuştuk artık ;
15.12.2012 Çarşamba günü 38+4 günlükken evde elmalı kurabiye yaptım evi bir güzel sildim süpürdüm temizledim , arada da aynaya bakıyorum ki kendimde yüzümde bir değişiklik var ama acaba doğum yakınmıdır değimlidir bilemedim açıkcası . Sonrasında akşamada kayınvalidemler çaya geldiler hafiften karın ağrılarım vardı ama doğum sancısı mı değil mi bilemedim açıkcası ,neyse misafirlerimi bir güzel ağırladım gönderdim Akşam saat 24:00 yatmadan önce lovoboya girdim ki nişanım gelmişti . internetten araştırdım nişan geldikten sonra doğum 3 gün 10 gün arasında olur yazıyordu, demekki benimde doğumuma var dedim kendimce , gene bir karın ağrısı bende devam ediyordu . dedimki kendi kendime gece yatıp uyuyabilirsem şiddetli değilse doğum sancısı değil . yattım uyudum ara ara uyanıyordum hafiften karın ağrısı devam ediyordu ama gene beni rahatsız etmiyordu . Sabaha karşı 04:00 gibi uyandım karın ağrım daha şiddetlenmişti . Emre yi uyandırdım karnım çok ağrıyo üşüttüm galiba dedim 06.12.2012 Perşembe doktor kontrolümde vardı hastaneye biraz erken gidiyim bugün dedim.Daha sonra annemi aradım sabah 06:00chastahaneye birlikte gidicektik kontrolümüz sabah 09:00 da idi biraz dahaerken gidelim dedim.
Kocacım da bende geliyim mi iyi değilsin dedi bende yok ben iyiyim bu doğum sancısı değil bence boşuna gelip oralarda beklemededim.
Sonra annemi almaya gittim arabayla sabah06:30 annem beni araba görünce doğum sancıların başlamış senin dörtlüleri yak öyle gidelim dedi.Bende dedim ki doğum değildir bu öyle çok şiddetli değil dedim. Ama araba da giderken artık şiddetlenmeye başlamıştı sancılarım galiba evet dedim kendi kendime Yavuz oğlum geliyor Hastahaneye geldik asansörde daha da dayanılmaz olmaya başladı sancılarım doğumhanenin kapısına geldik.Annem dedi kızımın sancısı var ,hemşire dedi gel hemen bir kontrol edelim.Ben hala doğumun başladığına inanamıyorum .hemşire dedi 3 cm açıklığın var doğum başlamış yatış işlemleri yapıcaz . Hemşireye sordum ne zaman doğururum diye, ilk doğumunuz ilk doğumlar uzun sürer sabah 07:00 öğleden sonra 13:00 14:00 bulur dedi oooo dedim daha çok varmış . Kocamı aradım yatış işlemlerim yapıdı öğleden sonraya doğururmuşum dedim. Canım kocacım o kadar şaşırdı ki inanamadı. Hemşireye sordum sancılarım şidetlenince epidural tavsiye ediyor musunuz ? Herkes dayanırım diyor ama sonunda epidural istiyorlar dedi.bende sanki sancılara dayanamıcam gibi geldi.Sonra doktorum Sibel Açıkalın geldi sabah saat 08:00 de beni kontrol etti Sibel hanım epidural istiyorum dedim.Doktorum bir kontrol etti ki Emelcim her şey çok güzel çok güzel epidurale hiç gerek yok açıklığın 7 cm dedi 2 saat için doğum gerçekleşir dedi, kuaklarıma inanamadım .ben öğleden sonraya kalır diye beklerken 2 saat içinde doğurursun dedi.Sonra anneme de demiş ki kendisin koyvermesin diye söyemedim doğum başlamış her an doğurabilir demiş.Ama ben bu arada sancılar içinde kıvranıyorum bana serum bağladılar wc ye gittim ve anneme dedim ki ben dayanamıyorum bu sancılara kendımı çok kötü hisediyorum ayaga bıle kalkıcak halım y oktu . Ama bu arada Allaha hep şükrettim yolun sonuna sağsalim gelmiştik artık. Çok az kalmıştı Yavuzumu görmeye . anne olmaya aile olmaya bu arada annem hemen anladı kötü olduğumu çabuk çabuk bebek geliyor dedi ve beni alıp hemşireden yardım istedi . Hemşire hanım yardımcı olur musunuz dedi.Sibel hanım da evet doğum başlıyor dedi hadi bakalım Emelcim dedi . ve doğumhanedeydik an ve an yaşadıklarıma inanamıyordum Yavuzumuzu kucağımıza alıcagımıza inanamıyodum o gün hiçbir yaşadığıma inanamadım Allahım bana o kadar güzel şeyleri bir arada vermiş ki ne kadar şükretsem azdı .
Ve doğumhanedeydik Sibel hanım gerçekten mükemmel bir doktor ve bana dedi , şimdi Emelcim yan taraftaki demirlerden tutunuyosun ve var gücünle ıkınıyorsun ve dediği gibi var gücümle ıkındım ve ikinci ıkınmayı istedi ve h iç nefesini bırakmadan tekrar ıkınıyosun ve bebeğin kucagımıza alıyoruz dedi ve gerçekten dediği gibi yavuzumuzun o güzel sesini duyduk ve Sibel hanım oğlumu bana gösterdi acaba bu sizin mi dedi, ve kafamı hemen kaldırdım baktım ki o kadar güzel di ki gözlerime inanamadım .Mutluluktan sevinçten o kadar ağladım ki , Allahıma binlerce kez şükürler olsun dedim, bana bu kadar güzellikleri bir arada yaşattığı için şükrettim ve Sibel hanıma dedim ki bugün yaşadığım hiçbirşeye inanamıyorum o kadar inanamıyorum ki bu sabah bile kocamı işe gönderdim .Sibel hanım dediki ne kocanı işe mi gönderdin böyle bir zamanda o da şaşırdı bu duruma .Sibel hanım dikişlerimi tamamladı 6 adet dikişim var.
Ve oğlumu gördüğüm ilk an kasinlikle ve kesinlikle kelimelerle anlatamam duyguların o kadar güzelini yaşadım ki , ilk göz göze gelişimiz bu güzelliğin benim oluşuna inanamadım yanıma getirdiler oğlumu Yavuzumu Hoş geldin oğlum dedim hoş geldin bitanem dedim o kadar güzeldi ki canımın en güzel parçasıydı ve iki kişilik girdiğimiz hastaneden 3 kişilik güzel bir çekirdek aile olarak çıktık .
Tevfik Yavuz um bugün 6 günlük (12.12.2012 Salı ) uykusuz gecelere alıştım , Allah kuvvetini veriyor . ilk zamanlarda Yavuzumu emzirirken mutluluktan ağlıyordum bu güzellik artık bizim mi diye ?
Şimdi Yavuzsuz bir hayat düşünemiyorum .Allah hepimizin evlatlarını korusun ve evlat sahibi olmak isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın . Allahıma binlerce kez şükürler olsun
*işte benim doğum hikayem*
12.12.2012 Çarşamba
.......................................................................................
Ve oğlumu gördüğüm ilk an kasinlikle ve kesinlikle kelimelerle anlatamam duyguların o kadar güzelini yaşadım ki , ilk göz göze gelişimiz bu güzelliğin benim oluşuna inanamadım yanıma getirdiler oğlumu Yavuzumu Hoş geldin oğlum dedim hoş geldin bitanem dedim o kadar güzeldi ki canımın en güzel parçasıydı ve iki kişilik girdiğimiz hastaneden 3 kişilik güzel bir çekirdek aile olarak çıktık .
Şimdi Yavuzsuz bir hayat düşünemiyorum .Allah hepimizin evlatlarını korusun ve evlat sahibi olmak isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın . Allahıma binlerce kez şükürler olsun
Dogum tarihi ; 08.12.2012
Dogum saati ; 10:10
Agirlik ; 3200gr
Boy ; 50 cm
07.12.2012 tarihinde doktor randevumuza babamla gittik. Doktor hersey normal bir sikinti yok dedi. Nts ye baglandik sancilar 20 ile10 arasinda gitti geldi doktorum sonuclar cok iyi 24.12.2012 ye kadar beklicez dedi.
Eve geldik aksam kvalidemler oturmaya geldiler. Caydi meyveydi derken oturduk ve gittiler. Aksam yattim ne sancim var ne de agrim.
Sabah saat 08:00 civari uyandim be tuvalete gittim hersey normaldi ancak karnimda bi agri vardi heralde yine yalanci sanci dedim ve yattim. Yatarken bi sure sonra bacaklarimdan sicak biseylerin aktigini hissettim kalktim ve yataktan kalktigim gibi bacaklarimdan asagi suyum gelmeye basladi. Saat 08:30 hemen annemi cagirdim o da zaten tetikte yatiyodu gecelerdir :)) hemen geldi panik yapmamami dogumun basladigini soyledi. Hemen esimi aradim esim baska ilde ben baska ildeyim uykudan uyandirdim... Suyumun geldigini dogumun basladigini hastaneye gittigimizi soyledim. O da hemen kalkmis amirden izin almis ve yola koyulmus.
Saat 09:00 hastanedeyiz ve ilk cati muaynemi oldum 7cm acilma var yatis islemleri baslatildi. Nts ye baglandim sanci olculdu. Serum baglandi. Serum baglandiktan sonra sancilar periyodik olarak gelmeye basladi.. Hep merak ediyodum o dogum sancilarini cok kivrandiriyomus ogrendim :)) dogumahaneye alindi. Malum masaya cikarildim ve ikinmam soyledi doktorum geldi ama bebegim yukarda oldugu icin benim ikinmam yetmedikarnima bastirildi 3. İkinmamda bacaklarimda bi sicaklik hissettim kuzum dogmustu :)) bemen temizlendi ve yanima getirildi.. Doktor dikislerimi yaparken kuzum yanimda yatti 5 tane dikisim var ve bugun 7. Gunumuz.....
Suan bende kendimi toparlamis durumdayim ÖMÜR CEYDA' M da iyi..
Allah herkese hayirli dogumlar hayirli evlatlar nasip etsin ...
Dogum tarihi ; 08.12.2012
Dogum saati ; 10:10
Agirlik ; 3200gr
Boy ; 50 cm
07.12.2012 tarihinde doktor randevumuza babamla gittik. Doktor hersey normal bir sikinti yok dedi. Nts ye baglandik sancilar 20 ile10 arasinda gitti geldi doktorum sonuclar cok iyi 24.12.2012 ye kadar beklicez dedi.
Eve geldik aksam kvalidemler oturmaya geldiler. Caydi meyveydi derken oturduk ve gittiler. Aksam yattim ne sancim var ne de agrim.
Sabah saat 08:00 civari uyandim be tuvalete gittim hersey normaldi ancak karnimda bi agri vardi heralde yine yalanci sanci dedim ve yattim. Yatarken bi sure sonra bacaklarimdan sicak biseylerin aktigini hissettim kalktim ve yataktan kalktigim gibi bacaklarimdan asagi suyum gelmeye basladi. Saat 08:30 hemen annemi cagirdim o da zaten tetikte yatiyodu gecelerdir :)) hemen geldi panik yapmamami dogumun basladigini soyledi. Hemen esimi aradim esim baska ilde ben baska ildeyim uykudan uyandirdim... Suyumun geldigini dogumun basladigini hastaneye gittigimizi soyledim. O da hemen kalkmis amirden izin almis ve yola koyulmus.
Saat 09:00 hastanedeyiz ve ilk cati muaynemi oldum 7cm acilma var yatis islemleri baslatildi. Nts ye baglandim sanci olculdu. Serum baglandi. Serum baglandiktan sonra sancilar periyodik olarak gelmeye basladi.. Hep merak ediyodum o dogum sancilarini cok kivrandiriyomus ogrendim :)) dogumahaneye alindi. Malum masaya cikarildim ve ikinmam soyledi doktorum geldi ama bebegim yukarda oldugu icin benim ikinmam yetmedikarnima bastirildi 3. İkinmamda bacaklarimda bi sicaklik hissettim kuzum dogmustu :)) bemen temizlendi ve yanima getirildi.. Doktor dikislerimi yaparken kuzum yanimda yatti 5 tane dikisim var ve bugun 7. Gunumuz.....
Suan bende kendimi toparlamis durumdayim ÖMÜR CEYDA' M da iyi..
Allah herkese hayirli dogumlar hayirli evlatlar nasip etsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?