2012 Aralık Annelerinin doğum hikayeleri

ay cok tebrik ederiz,kolaycacik dunyaya gelmis prenses..herkes gibi bende heyecan yaptim okuyunca,bende bugun valizimi hazirlamistim dha 34.hftadayim bana ne oluyorsa ne bu acelem diyordum,anladim ki dogum oyle cok uzakta degilmis,cok rahattim dha var diye ama tirsmaya basladim sanki yavastan :)buarada sezaryani kendiniz mi tercih ettiniz yoksa dr.mu istedi?agri sizi olayi cok mu acaba?

Gözün aydıni Allah analı bablı büyütsün inşallah. Çok heyecanlandım. Senin ve Neva' nın sağlıklı olmanıza çok sevindim. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah...

canım maşallah bebeğine ve sana. sağlıklı olmanıza çok sevindim Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah

Allaaahhh başlamış bizimkiler doğurmaya :)
Hayırlı olsun kızlar. O ufak tatlı şeyleri koklayarak uyumak nasıl bi duyguuuu....??
Çok özledm kızımı çoookkkkk...

allah analı babalı sağlıklı büyütsütsün inş. darısı bizlere hayırlısıyla

canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün hoşgeldin neva bebek bahtın şansın açık olsun

gözün aydın canım aallah analı babalı büyütmeyi nasip etsin yazısıda bahtıda açık olsun

Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza ne diyeyim okurken bi bi tuhaf oldum ya ne güzel kurtuldun darısı başıma

tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün güzel günler sizin olsun inşallah....darısı başımıza ya rabbim....

inanmıyorum ya canım allah analı babalı büyütsün
maşallah,maşallah bebeğine

aralık annelerınden bildiğim 3 doğum dha var nicklerini hatırlamıyorum burada başlarda takılıyorlardı sonradan girmediler biri 36 suyu azaldı doğuma alındı biri 35+ lardaydı plasentada kireçlenme başladı doğuma alındı
benim sezeryanımın sebebi 2. çocuğum ilki sezeryandı buda mecburi sezeryan oldu
erken doğum olarak da sebep suyum geldi işte ama su neden geldi bilinmiyor tabiki ama ilk kızımda 33 te doğmuştu benim çanta 33 den sonra bşr köşede hazır olmalı hç olmadı içine herşeyinizi yıkayın ütüleyin dursunlar doğuma giderken seçersiniz içinden

Allah sağlıklı güzel ömürler versin canım. Bebişin erken gelmiş ama çok şükür ikinizin de sağlığı yerinde sanırım. Gözünüz aydın. darısı bizlerin başına..

diğer doğum yapanlar kim merak ettim yaaa

ben de erken doğum yapanlardanım.
34 hafta doldu 27 ekim sabah (bayramın 3. günü)saat 04 de suyum geldi. Önce altıma yaptım sandım. akıntı şeklinde devam ettiğini görünce suyum geldiğini anladım. duşumu aldım jiletle temizliğimi yaptım. çantamı topladım hemen hemen hazırdı zaten. Üzerimi giyindim eşimi öyle uyandırdım. görümcemi aradık. bulunduğumuz ilçedeki devlet hastanesine gittik. Komşum (ebe) nöbetçiydi ilk muayenemi o yaptı (malum çatal muayenesi). Doktor yokmuş izindeydi (zaten bir tane kadın doğumcu var). Ebe 2-3 gün bekletirler öyle doğum yaptırırlar dedi. Yavaş yavaş gidin aceleniz yok dedi.
1.5 saat uzaklıktaki özel hastaneye gittik (her zaman kontrollerimin olduğu hastane) O hastanede 37 haftadan küçükleri doğum yaptırmıyorlarmış. Üniversite hastanesine gittik. Ebenin dediği gibi 3 gün ilaç vererek doğumu durdurdular. bebek biraz daha fazla kalsın diye. bu arada bebeğin akciğerleri gelişsin diye 2 kez iğne yapıldı, mikrop kapma riskine karşı serumla antibiyotik verildi. Yaptıkları iğnenin süresi dolunca 29 ekim akşam suni sancı verdiler sabaha kadar aralıklı adet sancısı gibi sancılarım oldu saat 10 dan sonra giderek arttı.13.20 de normal doğumla kızımı dünyaya getirdim. Doğumda ıkınamadım doktor karnıma bastırarak doğurttu. Doğum çok zormuş ama gerçekten insan unutuyor hemen güzel meleği kucağına alınca.

canım gözünaydın çok sevindim... Umarım bebeğinde iyidir... Allah analı babalı büyütsün inşallah

cnm atlatmışsın çok şükür,rabbm analı babalı büyütsün.
sağlık,güzellk versn sizlere

Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Güle güle, sağlıkla, mutlulukla büyüt inşallah.

gözün aydın cnm,Allah bebeğine de sana da sağlık huzur versin..

destina Allah analı babalı büyütsün. ilk sayfada tablo var bilgilerini yazsan...

maşallah size...ne güzel sakinmişsiniz..ben bırak duştan sonra eşimi kaldırmayı korkudan yan komşuları bile o an uyandırırdım:)ne kadar doğdu canım kızın küveze girdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…