2012 Aralık Annelerinin doğum hikayeleri

Masallah canım Allah anaalı babalı büyütsün inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bnm dogum tarihide 11 aralık bazen diorum bi gun daha beklesede 12 12 2012 olsa die ama bi yanımda bir an önce bebeime kavusmak istio cok gusel bi tarih olmuş senin :)

SLM CNM DKTR NE ZAMAN DEDİYSE ÖYLE OLSUN TABİ BU TARİH NE BİZE NEDE DKTRA BAĞLI BAZEN BEBİŞLER ERKEN GELMEK İSTİYOLAR SABIRSIZLAR NE ACELELERİ VARSA GÜZEL OLURDU AMA BEKLEME BOŞVER HAYIRLISIYLA BEBEĞİNE SAĞLIKLA KAVUŞURSUN İNŞALLAH .BAKALIM BENİM ŞİMDİLİK DOĞUM TARİHİM ÖYLE AMA SON ZAMANDA NE OLUR BİLEMİYORUM ÇÜNKÜ BEBİŞİM 2 HAFTA ÖNDEN GİDİYOMUŞ HAYIRLISI SAĞ SALİM DOĞSUNLARDA BAŞKA BİŞİ İSTEMİYOM ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN CNM.

canım maşallah Allah analı babalı büyütsün erken gelmiş guguş ama daha çabuk kavuşmuş oldun ne güzeeel. hem de sağlıklı maşallah

canım gözün aydın...hayırlı evlat olsun meleğin:)

P.tesi günü normal kontrole diye gittiğim zaman doğumumun yaklaştığını öğrendim. Nst de ağrılarım,vajinal muaynede 2 cm açılmam vardı. Salı günü doktorum sabah gel dedi. Gitiğimde açılmam artmamıştı ertesi gün sabah 7 de yatış verdi. Çok heyecanlıydım.. Normal doğumada gün veriliyormuş demekki. P.tesi gittiğimde nişan gelmişti ve doğuma kadar devam etti. Biz son hazırlıkları akşamdan yaptık. Çantalar hazırlandı,eksikler tamamlandı.. Ben tabi sabahı sabah ettim uyuyamadım düzgün. Namazı kıldım,bulduğum tüm kolay doğum dularını toparladım..Derken vakit yaklaştı eşimle hazırlandık yürüye yürüye hastaneye gittik.. Yatış işlemlerini yaptırdık odamıza yerleştik. Bana ilk lavman yapıldı.. Sonrasında suni sancı serumunu taktılar. sancılar ilk hafif geliyor. öğlene kadar hafif öğleden sonra şiddetlendi. doğum olayı sancıdan ibaretmiş bunu anladım.. sancılar beni benden aldı başka bir insana çevirdi resmen.. saat başı alttan bakıyolar açılma var mı diye. her gittiğimde 1 cm açılıyodu.. şiddetli sancım yaklaşık 3 saat sürdü.. 3 saat içersinde 7 cm açıldı.. saat 15,45 de doğumhaneye girdim sadece ıkınmayla doğumumu 15,50 de yaptım. bir an evvel çıksın diye var gücümle ıkındım.. 3 dikiş attılar.. Ama küçük tosuncuklar için değer kızlar.. ben doğumdan dün çıkınca yapmıycam bir daha çocuk diyodum. Ama dün yaşadığım sancıyı bugün hatırlamıyorum bile. Allah hepinize kolaylık versin kızlar. Minikler için herşeye değer. Rabbim bu kutsal görevi bize vermiş ne mutlu bize..
37+4 haftalık 3,140 gr 49 cm
doğum tarihi. 14.11.2012
saati . 15:50
Adı . Mahmut
Burcu . Akrep

Canım çok şükür bebiş de sen de sağlıklısınız.iyi haberler duyduğuma sevindim. çok merak ettik seni. insan heyecanlanıyor...
inşallah biz de sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün ii yazılar yazsın inşallah darısı bizlerin başına ayy yesinler minik tosuncuğu evdemisin şu anda canım nasıl hissediyorsun kendini bahsedermisin

canım allah bağışlasın çok sevindim:))) allah sanada mahmutcuğada uzun ömürler versin :)))

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün.... darısı bizlere işallah...

Gozun aydin canim Allah anAli babali buyutsun.. Allah im bizleri de bir avazda kurtarsin

Canım hayırlı uğurlu olsun bebişin. Güle güle büyüt inşallah. Allah bağışlasın, şansı bahtı güzel olsun.

cnm ne kadar guzel bi dogum olmus oyle darisi basimiza allahtan hemen acilman olmus insallah hepimizinki boyle rahat ve kolay olur....bebegini ve seni opuyoruz...rabbim anali babali buyutsun....

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun darisi bizim basimiza insallah. Ogluna esine ve sana hayirli saglikli sihhatli ömürler dilerim.

gözün aydın canım kolay bi doğum olmuş maşallah bebişine Allah analı babalı büyütsün . darısı bizlerin başına inş bizlerde böyle kolay doğum yapabiliriz

gözünüz aydın olsun canım,rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin size...darısı bizim başımıza inşallah

maşallah canım allah analı babalı büyütsün, bahtıda kendi gibi güzel olsun bebişinin

okadar güzel anlatmışsın ki şu an normal doğuma karar verdim.. Allah analı babalı büyütsün maşallah oğluna bize de dua et rabbim bu güzleri bize de göstersin....

Allah sana yavrunun güzel günlerini göstersin inşallaaahhh. Bizim de darısı başımıza olsun bari

gözün aydın canım.sağlıklı hayırlı bir ömür diliyorum bebişinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…