2012 Aralık Annelerinin doğum hikayeleri

Allah analı babalı büyürsün. maşallah bebişine

allah analı babalı büyütsün canım genelde doğumda karnına bastırma oluyor 1yada daha çok kişi tarafından allah hepimiz bir avazda kurtarsın inşallah..

maşallah size...
ay çok heyecanlanıyorum doğum hikayelerini okuyunca darısı başımıza çok sakinmişsiniz.
bu arada ilk cocuk mu?

Son düzenleme:

gözün aydın canım Allah analı büyütsün

cnm öncelikle geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün inşallah sana ve kızına sağlıklı ömür versin rabbim

gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin bebişin nasıl şimdi kaç kilo doğdu boyu ne kadardı bizleri bilgilendirirsen sevinirim hem listeyede aklicem bilgilerini

merhabalarrrrrrrrr kızlar nasılsınız?bende aralık annesiyim allah nasip ederse 12aralık doğumum olacak inşallah

maşallah size...ne güzel sakinmişsiniz..ben bırak duştan sonra eşimi kaldırmayı korkudan yan komşuları bile o an uyandırırdım:)ne kadar doğdu canım kızın küveze girdiniz mi?

kilosu 1900gr boyu 48cm 5 gün küvezde, 2 gün kotta kaldı
Sağlıklı çok şükür.

merhabalarrrrrrrrr kızlar nasılsınız?bende aralık annesiyim allah nasip ederse 12aralık doğumum olacak inşallah

bnm dogum tarihide 11 aralık bazen diorum bi gun daha beklesede 12 12 2012 olsa die ama bi yanımda bir an önce bebeime kavusmak istio cok gusel bi tarih olmuş senin :)

gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün

allah analı babalı büyütsün maşallah......

gözün aydın canım.darısı bizlere işallah..

allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi gözünüz aydın olsun darısı bizim başımıza inşallah....

doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim,Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş..

darısı bizlerin ve tüm bebek bekleyenlerin başına inş.

ayy çok sevindim ne derler ömürlü olsun bebeğiniz , Allah size bagıslasın inş.darısıda bizim basımıza...

selam anneler.
sizin hikayeleri okuyunca gözlerim doldu.ben de 2011 aralık annesiyim.geçen yıl bu zamanlar ağrılarımdan uyuyamıyordum bile.zaman ne çabuk geçiyor.Allah en kolayından ve sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize.Hamileliğinizin son zamanlarının tadını çıkarmaya bakın.o hareketleri bi süre özlüyorsunuz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…