2012 Aralık Annelerinin Tatlı bebişleri

Çiçeği burnunda anneler

Seastirenin bebeğine bakmak için girdim ve o kadar güzel ki bebekleriniz o kadar duygulandım ki bu masumluklar karşısında gölerim doldu

Allah çocuklarınızı size bağışlasın, sağlık-sıhhat versin, hayırlı evlat eylesin

.allahım bebişlerinize uzun sağlıklı güzel ömür nasip etsin hepsi çok tatlı.allah analı babalı büyütsün.ama doğum hikayelerinizi dinlerken ağladım

Maşallah annesi bebeğini allah size bağışlasın Sapsarı bşy kime benziyosa bu çok tatlı

kimi bana benzetiyo kimi eşime canım ama burnu dudakları gözleri benim bebekliğim kaşlarını çatışı ve çetenesi gamzesi eşime benziyo dün benim doktorum gördü sana benziyo aynı sen dedi :))
bana benzemesini çok istiyodum doktorda öle deyince çok sevindirik oldum vala
sarı oluşu felan hep ben eşim esmer çünkü

amannııınnn seastrem maşallah tatlım (bu arada topiğe damdan düşer gibi daldım, diğer arkadaşlar kusura bakmasın )
allah nazarlardan korusun güle güle analı babalı büyüt oğluşunu

ayyyy yavrum benim benim ilk göz ağrımız senmisin.kıyamam maşşallah çok tatlı.allah analı babalı büyütsünnn

çok saolun teyzeleri evet ilk yeğeniniz geldi darısı başınıza inşş

:) Evet caınım sohbetlerden hatırlıyorum sana benzesın istediğini hatta bebeklik resminide koymuştuın sen sanırım :) ne güzel allah gönlüne göre vermişş Bende aynen senın gibi istiyorum valla bana benzesin ten göz saç rengiii babasına da uzun boyluluğu tatlı dilli oluşu benzesinn diyorum bakalım hayırlısııı

Eki Görüntüle 587302 Eki Görüntüle 587303

biri eve geldiğin gün çekildi 3 günlükken diğeride bugün teyzoşları 13 gülük halimiz maşallah deyin

canım yaa çok sevindim ne zaman doğum yaptın sen, o kadarda takip ediyorum daha yeni öğrendim valla çok şaşırdım. daha vardı doğumuna nasıl oldu, doğum hikayeni yazdınmı nerde lütfen söyle okim çok merak ediyorum... ALLAH hayırlı uzun ömür versin oğluşuna analı babalı büyütsün inşALLAH...

evet canım küçüklük resmimi koymuştum. inş senin bebişinde sana benzer tatlım
bebişimin gözleri şuan mavi inş değişmez öyle kalır sarısın mavi gözlü bi oğluşum olur inşş teyzesi :) çok şey istedim sanırım:)

çok saol canım benim evet doğdu miniğim teyzesi zamanını beklemedi zaten erken doğum riskim vardı ilaç felan kullanmıştım 37, haftada gelmeye karar verdi oğluşum 12,12,12 de doğdu doğum hikayemi yazamadım pek fırsatım olmuyo tam yazmaya başlıyorum UMUT bey uyanıyo bi kere yazdım oda gitmedi silindi . müsait olduğum bi zamanda yazıcam.
sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…