- 20 Haziran 2012
- 659
- 561
- 303
Eki Görüntüle 587302 Eki Görüntüle 587303
biri eve geldiğin gün çekildi 3 günlükken diğeride bugün teyzoşları 13 gülük halimiz maşallah deyin
biri eve geldiğin gün çekildi 3 günlükken diğeride bugün teyzoşları 13 gülük halimiz maşallah deyin
Maşallah annesi bebeğini allah size bağışlasınSapsarı bşy kime benziyosa bu çok tatlı
amannııınnn seastrem maşallah tatlım (bu arada topiğe damdan düşer gibi daldım, diğer arkadaşlar kusura bakmasın)
allah nazarlardan korusungüle güle analı babalı büyüt oğluşunu
Çiçeği burnunda anneler
Seastirenin bebeğine bakmak için girdim ve o kadar güzel ki bebekleriniz o kadar duygulandım ki bu masumluklar karşısında gölerim doldu
Allah çocuklarınızı size bağışlasın, sağlık-sıhhat versin, hayırlı evlat eylesin
ayyyy yavrum benim benim ilk göz ağrımız senmisin.kıyamam maşşallah çok tatlı.allah analı babalı büyütsünnn
kimi bana benzetiyo kimi eşime canım ama burnu dudakları gözleri benim bebekliğim kaşlarını çatışı ve çetenesi gamzesi eşime benziyo dün benim doktorum gördü sana benziyo aynı sen dedi :))
bana benzemesini çok istiyodum doktorda öle deyince çok sevindirik oldum vala
sarı oluşu felan hep ben eşim esmer çünkü
:) Evet caınım sohbetlerden hatırlıyorum sana benzesın istediğini hatta bebeklik resminide koymuştuın sen sanırım :) ne güzel allah gönlüne göre vermişşBende aynen senın gibi istiyorum valla bana benzesin ten göz saç rengiii babasına da uzun boyluluğu tatlı dilli oluşu benzesinn diyorum bakalım hayırlısııı
canım yaa çok sevindim ne zaman doğum yaptın sen, o kadarda takip ediyorum daha yeni öğrendim valla çok şaşırdım. daha vardı doğumuna nasıl oldu, doğum hikayeni yazdınmı nerde lütfen söyle okim çok merak ediyorum... ALLAH hayırlı uzun ömür versin oğluşuna analı babalı büyütsün inşALLAH...
Eki Görüntüle 586953 mevlüt kıyafetim teyzoşlar
Eki Görüntüle 586954 laf dinliyorum
Eki Görüntüle 586955 mevliüt kıyafetim bandanam büyük geliyor
Eki Görüntüle 586956 kaydam adam oldum
oyy maşallah umut efendiye canım pek bir karizmatik görünüyoruz:))
Eki Görüntüle 589669 işte en büyük aşklarımm
çok saol teyzesi :)
oy maşallah şunlara bakya ye Allahım nazarlardan korusun
Eki Görüntüle 589669 işte en büyük aşklarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?