2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

slm kızlar nasılsınız haftaya salı umut u çocuk cerrahına götürücem sünnet için çok korkuyorum

korkulacak bir şey yok canım,basit bir işlem.Hayırlısıyla atlatır umut da inşallah

amin inşş korkum yüzünden bu zamana kadar erteledim gerçi hastalıkta etken oldu ertelenmesinde ama yaşına girmeden yaptırmam lazım bakalım umut çok huysuz bi çocuk çok mızmız inşş daha beter olmaz

iyi pazarlar kızlar.Cumartesileri çok çabuk geçiyor ya,dinlemedim,işimi yapamadım,bir baktım akşam olmuş. Herşey bu güne kaldı maalesef

ay demi dünüşüm yaaa arkadaş zaten atılmayı hazmedemediği için sataşacak yer arıyodu

ahahah ayyy yazık sizin için üzülür oldum ya kendinizi tatmin edemediğiniz için şişmiş egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz kim kimi kovmuş be gafiller ben gruplardan kendi isteğimle çıktım hala sizin gruplardan davet geliyor yavrus gibi tükürdüğümü asla yalayıp geri dönmem yüzsüzlüğün dibine vurduğu için geri dönmüş zekiye senide buradan attıkları için çok kez herkesi atıldı sanıyosun galiba erotik konuşmaya gelince ahahahah dervişin fikri neyse zikride oymuş canın erotizm çektiği içinmi bu kadar herşeyi erotik olarak algılıyorsun onuda anlamış değilim ne kadar cahil insanlarsınız tencere kapak olayısınız siz tam ya karikatürizm yazdıklarınızı gülerek okudum o kadar bastırılmış duygularınızı dışa vrumuşsunuz ki bırakayım kendi halinizede boşalın aaaa dur şimdi bu lafıda erotik olarak algılarsınız siz dökün içinizi diyeyimde ne şiş yansın ne kabap ahahahaha

Arkadaşlar öncelikle merhaba;

bebişlerin doğum günleri yaklaşıyor...ben de ekim annesiyim...işe ar verdim...evde süslemel ile uğraşıyorum. amaç hem ucuz yapmak hem vakit geçirmek...bebişime doğum günüde çok güzel süsler yaptım..sizlerle paylaşmak isterim..isterseniz sizlerde bebiş doğum günlerinde böyle süsler yaptırabilrisiniz.. en özel doğum günü olan 1 yaş doğum gününü süslemek için talibimim :))

Eki Görüntüle 851919 Eki Görüntüle 851921 Eki Görüntüle 851922 Eki Görüntüle 851924 Eki Görüntüle 851925 Eki Görüntüle 851926 Eki Görüntüle 851927 Eki Görüntüle 851928

siz yazdıkça merakım arttı ne olduğuna dair :44:

çok hoşlar canım,benim hiç böyle ilgi ve becerilerim olmadı ne yazık ki

hepsi çok güzeller ya şu peçeteliklerdeki kağıtları falan nerde bastırdın canım birde doğum günüme hoşgeldiniz yazan şeyle neydi bende bu tarz şeyler istiyorum ama nasıl yapıcam bilemiyorum

hepsi çok güzeller ya şu peçeteliklerdeki kağıtları falan nerde bastırdın canım birde doğum günüme hoşgeldiniz yazan şeyle neydi bende bu tarz şeyler istiyorum ama nasıl yapıcam bilemiyorum

Teşekkürler; hepsini ben yaptım canım;

böyle işler işe uğraşıyorum..sipariş alıp, evde yapıyorum...istediğin konsept - istediğin renk de yapabilriz..

Kizlaar ankarada oturan ve bebisininnilk dogum gununu disarida kutlayip fotografci arayan varsa portfolyo olusturmak icin ilk cekimi ucretsiz cekicem.hadi ankara:)

merhabalar,

miniklere özel tütü takımlar ve bodyler hazırlıyorum. girişimci kadınlar kulübü bölümünde birkaç örnek görebilirsiniz. fiyatları oldukça uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…