2012' de yazın evlenecekler

güle güle kullan sedoş

ben hala hastalıkla uğraşıyorum, iyiden iyiye gribe çevirdi artık, öğlenden beri yatıyorum :2::2::2:
yarın ki dişçi randevumu da iptal ettim
yani benim günüm daha çok yatarak geçti şeker

sana da geçmiş olsun kuzucum, dikkat et tansiyon falan Allah muhafaza

sağolasın canımcım...sanada çok geçmiş olsun tatlışımm,yaa geçmedi seninki de bi türlü..inş. geçer biter,zor yaa hastalık,insanın neresi hastaysa kalbi orda atıyo valla

geçmiş olsun tatlım

sağolasın canımcım...sanada çok geçmiş olsun tatlışımm,yaa geçmedi seninki de bi türlü..inş. geçer biter,zor yaa hastalık,insanın neresi hastaysa kalbi orda atıyo valla

aynen öyle valla, Rabbim bütün hastalara şifa versin inş..

hadi size birkaç resim koyayım almayı düşündüğüm beğendiğim bir bardak takımı var..
bakalım beğenecek misiniz?

selam gasolıne fatmagule bakıyorum cok heycanlı bı dızı ya

sen ne yapıyorsun okudum kadarıyla halen ıyılesmemıssın

kımse yok bugun herkes fatmagule bakıyor olabılır

bende bakıyorum bı yandanda buraya gırıyım dedım

ben de fatmagül izliyorum ama sadece dizi izleyince sıkılıyorum, o yüzden bilg da açık bir yandan, kulağım tv de

ben de fatmagül izliyorum ama sadece dizi izleyince sıkılıyorum, o yüzden bilg da açık bir yandan, kulağım tv de

hehehe guzel bır dızı ya ılk bölumu cok konusuldu ama bence surukleyıcı bır dızı

bu arada bısı buldum nette bugun bı koyuyum buraya böyle bısı bı kızın ceyızınde olmalımı fıkrım olsun

geçmiş olsun tatlım
teşekkür ederim canımmm...
aynen öyle valla, Rabbim bütün hastalara şifa versin inş..

hadi size birkaç resim koyayım almayı düşündüğüm beğendiğim bir bardak takımı var..
bakalım beğenecek misiniz?
amin canım inş. koy bakalım canım merak ettim.
sedoshh ve gamze sızede selamlar
selamlar canım
Eki Görüntüle 269016

ıste bu ceyızde böyle bır setın olması guzel olurmu

böyle bir setin çeyizde olması güsel değil muhteşem olabilir

ben kadehte ince uzun ayak seviyorum, bir de kadehin hacmi de çok küçük olmasın istiyorum
yani en azından su kadehi veya kırmızı şarap kadehi kadar olmalı benim için ki içine koyduğum şey 2 yudumda bitmesin
alkol kullanmam ama kadeh seviyorum beeee
bardağı da viski bardağı gibi kendisi alçak, tabanı yüksek olmasın istiyodum
istiyorum da istiyorum yani
ne çok şey istiyorum dimi ıncık cıncık
pek bildik bi marka değil ama işte ancak bunu bulabildim bu isteklerime uyan
2 desen arasında karar veremedim, bir de resimde göründüğü gibi mor değil tabi ki :) en sondaki resmi o yüzden ekledim

Son düzenleme:
slm kızlar nbrsiniz.
sultanım ekledıgın takım cok guzel bence bole bı setin olması cok ıyı olur tum tencere ıhtıyaclarını karsılar.
aldınmı canım

yelizim hoşgeldin :)

Türkiye ye gelince bizi çeyiz manyağı yapacak ya, o zaman alacaktır belki

1 desenle uyumlu yemek takımı var yavrum görmüştüm ben eğer almadıysan onuda alıp takım olrak kullanabilirsin ben herşeyin sadesinden yanayımdır onun için bana göre 2. desen daha sade ve hoş fikrim budur :97:

canım ya bende nette görmüştüm bi sitede bu takımı,bence 1.si çok güsel,benimde kadehleri çok hoşuma gitmişti..

kuzucuk bardaklar cok hos ama karelı olanları daha cok begendım.aynen bende senın gıbı sarap kadehi şeklindeki bardaklardan hoşlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…