2012' de yazın evlenecekler

merhabalar,hayırlısı olsun canım.roma hee wowww..yurtdışında mı yaşıyorsun yoksa?

evet. yurt dışında yaşıyorum ama romada başbaşa nikah kıydırma hayali nişanlımla taaa ilk zamanlarımızdan beri olan bir hayaldi gerçek olacak kısmetse

Son düzenleme:
6 gün düğün mü yapıcaksınız yani maşallaah

şimdi şöyle canım. 2 temmuz nikah. o başbaşa özel olacak. 3 temmuz ailece kutlama büyük bir yemek şeklinde. diğer günler kesin değil ama şöyle düşünüyoruz: 4 temmuz bizim tarafta kına gecesi, 5 temmuz nişanlımın tarafında kına gecesi ikisinde de kız ile erkek tarafı birlikte oluyo ama ayrı değil. 6 temmuz düğün. bunlar istanbulda. 7 temmuz fransada düğün. 8 temmuz ingilterede düğün. ve biter inşallah

selam kızlar her yerim ağrıyor bilirsiniz ufak kedi buldum dısarıda bırakamıyorum ama dayanılcak gb degıl uyku falan uyutmuyor çok çağresızım benden bşka bakan yok annemler çalışıyor elim kolum bağlandı az önce nişanlımla teldeydım agla agla gözlerim şişti ölmesine göz yumamam ama ben de dayanmıyorum artık sürekli miyavlıyor şırıngayla zar zor süt içirebılıyorum

wooow Allah kolaylık versin canım ya,gerçi güsel telaşlar ama yine yorucu,sonrasında güsel bir dinlenmeyi hakediyorsunuz ama bu seferde başka sorumluluklar...neyse ne kadar tatil olsa kardır,mutluluklar canım şimdideeeen

ooww maşallaah 6 gün düğün çok yorucu olcak sizin için tatlı bi yorgunluk ama sedoşun dediği gibi kesinlikle güzel bir tatili hak ediyorsunuz

oyy kıyamam sana merhametli kuzum benim..
geçmiş olsun...
anne arıyordur kendine ondan miyavlaması,aşağı bodrum gibi bir yere indirsen koli içinde orda baksan üstüne örtü falan örtüp..

slm tatlım hosgeldın,canım ya bı vet. falanmı gotursen bılmıyorum hayvan beslemedım hıc ama belkı goturursen bı caresını bulurlar ya da oraya bırakırsın dısarıda kalmaz alıyorlar onlar ya da bı petshop'a falan bırak

sağolun kızlar. uzun bir tatil düşünüyoruz işlerimzi ayarlayabilrsek. çok sıkıntılı zamanlar geçirdik çünkü. üstüne düğün telaşı. bir de iki ay önce kardeşlerimizi evlendirdik bir yıldır da onla uğraşıyoduk. evlenip çekilcez bir kenara diye umut ediyoruz. planladığımız gibi olursa iki ay yalnız ve uzak olcaz herşeyden eğer olabilirse tabi

oyy kıyamam sana merhametli kuzum benim..
geçmiş olsun...
anne arıyordur kendine ondan miyavlaması,aşağı bodrum gibi bir yere indirsen koli içinde orda baksan üstüne örtü falan örtüp..

kızlar veterınere götürdüm ilaç falan verdi aldık işte başkada bı yardımları bulunmadı ınanın aglamaktan helak oldum kımı ınsanlar guluyor bu kadar hayvan sevgimin merhametımın olmasına ama onlar tabıkı guluncek haldeler...
Atsam atamıyorum işte ama tüm düzenim bozuldu sureklı aglıyor kedi daha cok cok küçük süt içmesini falan bılmıyor yarım saatde 1 saatde uyanıyor elımden hıc bısey gelmıyor çok çağresizim çokburası ufak bi şehir oldugu için
kedi barınagı falanda yok olsa götrcem.Bodruma apartmandaklr ragzı cıkmaz tatlım.

yazııık. bence de bir veterinere ya da petshopa götür

iki ay dinlenmek çok güsel olur,inş.gerçekleştirebilirsiniz canım

ben de olsam bırakamam. benim köpeğim var. kedi hiç bakmadım bilemiyorumki o yüzden. ama anne ihtiyacı duyduğu içindir bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…