biraz karışık bizim o durum. o beni on 16 yaşından beri seviyodu. ama ben istemiyodum hayatımda sevgiliye yer yoktusonra ben de aşık oldum 18imde o da 21 olmuştu. düşün o kadar yıl uğraştı gıkı çıkmadı. ama annelerimiz hastaydı sürekli onlarla ailelerimizle uğraştık yine sevgili falan olmadık. 21ime geldiğimde tam olacaktı aileler kaynaştı annem ona oğlum diyodu annesi bana kızım diyodu artık ciddiyete gider diyoduk tam aşkımızı yaşamaya başlayacaktık ki arka arkaya annelerimizi kaybettik. ve 24 yaşındayım işte. 25te de evlencem. uzun ve dikenli bir yol oldu bizimki. arada pek çok başka olaylar da yaşadık. ama bir kere darılmadık birbirimize hep birbirimizin gözünün içine baktık. pek tartıştığımızı bile hatırlamam yani. allah doğru kişiyi çıkardı karşıma. ilk ve son benim için o
ayyyyyy bugündee giremedim dolduda doldu sayfalar kimbilir neler kaçırdım yaherkes iyimi canlar
hepsi öle canım benımkıde ole dıo ama onu dınleyen kım bıldıgımızı okuruz bosver takma kafana
Of of of neler kacirdin sorma gitsin :))ayyyyyy bugündee giremedim dolduda doldu sayfalar kimbilir neler kaçırdım yaherkes iyimi canlar
valla film gibi canım benim,Allah rahmet eylesin annelerinize,başınız sağolsun..bundan sonra acı görmeyin inş.hep mutlu olun,kavuşun bu mutluluğu pekiştirin inş.
Yatiyorum tatlim ya, simdi de uyumadan tel.den bi bakiyim dedim napiyosunuz diye :)
sağol canım. allah herkese sağlık ve mutluluk versin
biraz karışık bizim o durum. o beni on 16 yaşından beri seviyodu. ama ben istemiyodum hayatımda sevgiliye yer yoktusonra ben de aşık oldum 18imde o da 21 olmuştu. düşün o kadar yıl uğraştı gıkı çıkmadı. ama annelerimiz hastaydı sürekli onlarla ailelerimizle uğraştık yine sevgili falan olmadık. 21ime geldiğimde tam olacaktı aileler kaynaştı annem ona oğlum diyodu annesi bana kızım diyodu artık ciddiyete gider diyoduk tam aşkımızı yaşamaya başlayacaktık ki arka arkaya annelerimizi kaybettik. ve 24 yaşındayım işte. 25te de evlencem. uzun ve dikenli bir yol oldu bizimki. arada pek çok başka olaylar da yaşadık. ama bir kere darılmadık birbirimize hep birbirimizin gözünün içine baktık. pek tartıştığımızı bile hatırlamam yani. allah doğru kişiyi çıkardı karşıma. ilk ve son benim için o
AMİN gasolinem. Babam almış biberon ama kedi çok çok ufak agzına dahi sığmıyor anlıycagın.Tabaktanda içmesini bılmıyor ne uykum kaldı ne düzenim atamıyorum çok çağresiz kaldım gün boyunca agladım üzüntüden bırazdan yıne uyanır malesef meme ıstyor parmaklarımı emıyor sureklı.
Caglacim aslinda veterinerde tam onun agzina uygun bberon olmasi lazim
Onunla besleyince 3saatte bir falan uyanir, ac oldugu icin de bagirir cunku bilirim siringayla cok zor olur tam doyamaz maalesef sen ne kadar ugrassanda canim benim yaaa
Anliyorum seni merhamet iste, insan yuregi nasil biraksin onu sokaga, Allah yardimcin olsun kuzucum yaa
Yatiyorum tatlim ya, simdi de uyumadan tel.den bi bakiyim dedim napiyosunuz diye :)))
Dimi sultanim yaa, bu onlukleri giyip mutfakta yasamaya baslicam ben bi sure sonra isi abartip, adam beni mutfaktan disari alamicak
Of of of neler kacirdin sorma gitsin :))
Onemli bisey yok fistik, bir iki bardak tk, ceyiz seti, mutfak onlukleri :)
Senden ne haber?
Sagol sedoşuumm buraya laf yetistirmeyi birakabilirsem uyicam :)))anladım canım iyi uykula,tatlı rüyalar...öpüyorum seni kocamaaan...
Havincim, Allah nur icinde yatirsin ikisini de ins. Siz bundan sonra saglikla mutlulukla yasayin ins. :)sağol canım. allah herkese sağlık ve mutluluk versin
cıkardık cnm ya dişi kediler kokluyo kaçıyorALLAHIM nolur bi çağre .
o kısmına karışamıyorum canım. nişanlım çoğunlukla sürpriz yapar böyle şeyleri. sen karışma ben hallediyorum dedi. delidir birazöğrenirsem söylerim
hoşgeldin canım,ehh iyi diyelim iyi olsunsen nasılsın tatlım?
owww suprızlerle dolu bı esın olacak super super bol bol seyhat edeceksınız anlasılan
kızlar hepınıze ıyı gecelr opuoruz sızı
Ooo sectin mi kiz, belli mi, biz de burda onluk monluk bakiyoruz, hatun evini dosuyo :)))iyiyim canımcımm 2 gündür pek bi uzadı ayağım gözükmedim o yüsden ev için lamba duvar kağıdı seçimleriyle falan uğraşıorum
Iyi geceler canim muck :)kızlar hepınıze ıyı gecelr opuoruz sızı
kızlar hepınıze ıyı gecelr opuoruz sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?