2012' de yazın evlenecekler

valla film gibi canım benim,Allah rahmet eylesin annelerinize,başınız sağolsun..bundan sonra acı görmeyin inş.hep mutlu olun,kavuşun bu mutluluğu pekiştirin inş.

ayyyyyy bugündee giremedim dolduda doldu sayfalar kimbilir neler kaçırdım ya herkes iyimi canlar

hosgeldın canım benım

neler kacırmadınkı hehe yok kız öylesıne konustuk guzel resımler ekledık buraya ve devam edıyoruz da

AMİN gasolinem. Babam almış biberon ama kedi çok çok ufak agzına dahi sığmıyor anlıycagın.Tabaktanda içmesini bılmıyor ne uykum kaldı ne düzenim atamıyorum çok çağresiz kaldım gün boyunca agladım üzüntüden bırazdan yıne uyanır malesef meme ıstyor parmaklarımı emıyor sureklı.

hepsi öle canım benımkıde ole dıo ama onu dınleyen kım bıldıgımızı okuruz bosver takma kafana

heheh aynen canım yok takmıyorum asker pıskolojısı deyıp gecıyorum

ufak tefek seyler ıste dunya malı bıda konuyu acarak sıkmıcam canını bırtanemın:44:

ayyyyyy bugündee giremedim dolduda doldu sayfalar kimbilir neler kaçırdım ya herkes iyimi canlar
Of of of neler kacirdin sorma gitsin :))
Onemli bisey yok fistik, bir iki bardak tk, ceyiz seti, mutfak onlukleri :)
Senden ne haber?

Son düzenleme:

ayy okuyunca cok uzuldum canım ya basın sag olsun allah rahmet eylesın bı garıp oldum okuyunca allah sabır versın

bence nısanlının dedıgı gıbı ıkı ay tatıl yapın hakketmısınız baksana neler yasamıssınız yasadıklarınıza ragmen ne kadar guclu kalabılmıssınız

allah ayırmasın böyle seyler duyunca ben cok duygusallasıyorum bır ömur boyu mutluluklar dılıyorum canım

Anladim canim, normal biberon girmez tabi agzina, ozel biberon da her yerde bulunmaz
En az 2-3 haftalik olana kadar kendisi icmeyi beceremez zaten
Ne kadarlikmis vet. soyledi mi? Gozleri acilmis miydi sen buldugunda?

hehe bı bakmıssın oda gıyermıs bu önluklerı tamam canım ıyı uykular kendıne dıkkat et öpuldun

Son düzenleme:
cıkardık cnm ya dişi kediler kokluyo kaçıyor ALLAHIM nolur bi çağre .

bıde o var :44:

kucagnda felan gezdırsen bıraz bellımı olur

bır kedıcık cıkar karsınıza yavrusunu arayan

zor canım ısın allah yardımcın olsun dıkkat et kendıne sende hastalanma gasolın gıbı

o kısmına karışamıyorum canım. nişanlım çoğunlukla sürpriz yapar böyle şeyleri. sen karışma ben hallediyorum dedi. delidir biraz öğrenirsem söylerim

owww suprızlerle dolu bı esın olacak super super bol bol seyhat edeceksınız anlasılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…