canım bu markanın bardak takımlarıyla takım yemek takımları da var da ben yemek takımımı almıştım, teyzemle annem yine de alalım diyolar ama bilmiyorum henüz o kısmını1 desenle uyumlu yemek takımı var yavrum görmüştüm ben eğer almadıysan onuda alıp takım olrak kullanabilirsin ben herşeyin sadesinden yanayımdır onun için bana göre 2. desen daha sade ve hoş fikrim budur :97:
evet canım kadehleri orjinal güzel bir dizaynı var ben de onun için sevdim zatencanım ya bende nette görmüştüm bi sitede bu takımı,bence 1.si çok güsel,benimde kadehleri çok hoşuma gitmişti..
kuzucuk bardaklar cok hos ama karelı olanları daha cok begendım.aynen bende senın gıbı sarap kadehi şeklindeki bardaklardan hoşlanıyorum.
canım bu markanın bardak takımlarıyla takım yemek takımları da var da ben yemek takımımı almıştım, teyzemle annem yine de alalım diyolar ama bilmiyorum henüz o kısmını
ama benim aldığım yemek takımının deseni şöyle;
en üstteki kase benim yemek takımının kasesi, çizgili desenli yani
sanırım o yüzden 2.deseni almam gerekecek ama 1 de güzel.. :26:
Eki Görüntüle 269028
evet 1.cisinide ben çok beğendim hatta yemek takımıda çok hoştu ama madem ki senin bu şekilde çizgili yemek takımın kareli desen pek uymaz tatlım onun için çizgili daha güzel olur benimde yemek takımım çizgili bende bardak takımımı cizgili aldım uyumlu oldu canımm
ohhh sen de güle güle kullan güzelcimevet 1.cisinide ben çok beğendim hatta yemek takımıda çok hoştu ama madem ki senin bu şekilde çizgili yemek takımın kareli desen pek uymaz tatlım onun için çizgili daha güzel olur benimde yemek takımım çizgili bende bardak takımımı cizgili aldım uyumlu oldu canımm
kuzenimin takımından, bardaklarıyla takım almıştı o da
sen de güle güle kullan canım
hadi accuk renkendirelim burayı
bakın ne cici önlükler dimiiiii :81:
Eki Görüntüle 269033 Eki Görüntüle 269034 Eki Görüntüle 269035 Eki Görüntüle 269036
hadi accuk renkendirelim burayı
bakın ne cici önlükler dimiiiii :81:
Eki Görüntüle 269033 Eki Görüntüle 269034 Eki Görüntüle 269035 Eki Görüntüle 269036
ayy gerçekten rengarenk cıvıl cıvıl,bayıldım yaa...
evet canım ben dee
o yüzden internette gördüğüm an resim arşivimde yerlerini aldılar
merhaba kızlar. bende 2012 geliniyim. tarih de netleşti. 2 temmuz da romada kıyılacak nikahım
şanslısın diktirirsin annecine
daha önce de tebrik etmiştim, tekrar mutluluklarrmerhaba kızlar. bende 2012 geliniyim. tarih de netleşti. 2 temmuz da romada kıyılacak nikahım
merhaba kızlar. bende 2012 geliniyim. tarih de netleşti. 2 temmuz da romada kıyılacak nikahım
kızlar bıde bunlara bakın cok sekerler
Eki Görüntüle 269042 Eki Görüntüle 269043 Eki Görüntüle 269044 Eki Görüntüle 269045
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?