woww işin bu kısımları başladıysa bişey kalmadı demektir,Allah kolaylık versin canım...iyiyim canımcımm 2 gündür pek bi uzadı ayağım gözükmedim o yüsden ev için lamba duvar kağıdı seçimleriyle falan uğraşıorum
kızlar hepınıze ıyı gecelr opuoruz sızı
hosgeldın canım benım
neler kacırmadınkı hehe yok kız öylesıne konustuk guzel resımler ekledık buraya ve devam edıyoruz da
Anladim canim, normal biberon girmez tabi agzina, ozel biberon da her yerde bulunmaz
En az 2-3 haftalik olana kadar kendisi icmeyi beceremez zaten
Ne kadarlikmis vet. soyledi mi? Gozleri acilmis miydi sen buldugunda?
2 haftalık falandır cnm tahmınımce gözleri buldumda tamamen yara içerisindeydi.
hoşbuldum sultanımmm
Ooo sectin mi kiz, belli mi, biz de burda onluk monluk bakiyoruz, hatun evini dosuyo :)))
Iyi geceler canim muck :)
canım başucu lambası yerine yatak odasının duvarına lamba döşüces o yüsden inşaat olayları bitsin istedik
canım başucu lambası yerine yatak odasının duvarına lamba döşüces o yüsden inşaat olayları bitsin istedik
kolay gelsın canım harıka evın dekorasyonuna da el atmıssın sen bu hızla yılbasından önce herseyı halledersın
yatak odamızın işi biraz uzunda
bıde o var :44:
kucagnda felan gezdırsen bıraz bellımı olur
bır kedıcık cıkar karsınıza yavrusunu arayan
zor canım ısın allah yardımcın olsun dıkkat et kendıne sende hastalanma gasolın gıbı
ay valla sız böyle anlatınca sunu söyle yaptım dıye ben cok mutlu oluyorum o sevıncı bende yasıyorum allah agzınızın tadını bozmasın
böyle tatlı telaslardan gerı koymasın. canımınıcı bız cok merak ederız sen ılerleryen zamanlarda resımını cek buraya koy guzel guzel yorumlar
yapalım bızde
ay valla sız böyle anlatınca sunu söyle yaptım dıye ben cok mutlu oluyorum o sevıncı bende yasıyorum allah agzınızın tadını bozmasın
böyle tatlı telaslardan gerı koymasın. canımınıcı bız cok merak ederız sen ılerleryen zamanlarda resımını cek buraya koy guzel guzel yorumlar
yapalım bızde
vala tatlım hastalancm gb bugün ne duzenım var ne keyfım baksana=(
kızlar hepinize iyi geceler diliyorum,iyi uykular,tatlı rüyalar...
çağlacım sana ayriyeten sabırlı geceler diliyorum,inş.kedicik uyur yaa
Ah kiyamam yaa, ona da sana da..2 haftalık falandır cnm tahmınımce gözleri buldumda tamamen yara içerisindeydi.
Canim bazen anneleri kendileri birakip gidiyo, bazen kaybediyolar, bazen bikac yavrusunu anne agzinda tasirken eger biseyden kaciyosa ve agzindan dusuruyosa birini o da kaliyo oyle dustugu yerde, anne kedi bazen geri geliyo bazen gelmiyo iste, o zaman da caglacim gibi benim teyzem (ki surekli bakar en son gecen hafta baktigi 1ayligina kadar getirdigi bi kediyi sahip bulunana kadar is yerine gonderdi) merhametli birileri bulursa hayatta kalabiliyolar maalesefayy yazık yaa...üff gerçekten kim ayırmış annesinden onu ya,kıyamadım
Oh oh hadi bakalim yaptirimca resmini koyarsin artik yapistiririz biz decanım başucu lambası yerine yatak odasının duvarına lamba döşüces o yüsden inşaat olayları bitsin istedik
kızlar hepinize iyi geceler diliyorum,iyi uykular,tatlı rüyalar...
çağlacım sana ayriyeten sabırlı geceler diliyorum,inş.kedicik uyur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?