kıyamam canımın ıcı yaa evet bıraz moralsız gıbısın farkettım bugun hıc safagın yazmadın
ınsallah bı kac gune kadar hersey yoluna gırer![]()
inşalllah cnm ya valla şafagıma bıle sevıncek halde degılım sultnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıyamam canımın ıcı yaa evet bıraz moralsız gıbısın farkettım bugun hıc safagın yazmadın
ınsallah bı kac gune kadar hersey yoluna gırer![]()
Çok hoş olur ROSACIM ne tatlı telaşlar bunlar dimi ohhhhhh ALLAH kolaylık versin
yatak odamızın işi biraz uzunda![]()
canım benim çok tşklerkoyarım tabi evlerimiz bi çıksın ortaya sen açarsın bi topik daha ''2012 yaz gelinlerinin evleri'' die bisde koyarıs aşk dolu yuvamızın resimlerini artıkın
![]()
Amin canim benim ins. :)kızlar burası hepımızın topıcığibırımız hepımız hepımız bırımız ıcın hehe
ınsallah ozamnda bır arada olabılırz burda evlılgımızı anlatırız bırbırımızee
ınsallah o gunelerı görmeyı nasıp eder allahım bıze![]()
bakalım canım önce pek karar verememiştim ama bugün ışıkları görünce içime sindi çok hoş şeyler var yaa..daha önce görmüştüm bi otelde çok güzeldi inşallah pişman olmam![]()
her turlu ortama kosula uygun hale falan getiriyosunuz heralde
![]()
inşalllah cnm ya valla şafagıma bıle sevıncek halde degılım sultnmokadar uzldm anlıycan neyse RABBİM başka dert vermesın tabıkı.
biraz özelleştirelim dedik canımher turlu ortama kosula uygun hale falan getiriyosunuz heralde
![]()
kızlar burası hepımızın topıcığibırımız hepımız hepımız bırımız ıcın hehe
ınsallah ozamnda bır arada olabılırz burda evlılgımızı anlatırız bırbırımızee
ınsallah o gunelerı görmeyı nasıp eder allahım bıze![]()
her turlu ortama kosula uygun hale falan getiriyosunuz heralde
![]()
amın canımallah yardımcın olsun
bu da gecer sen sahıpsız kedıcege kucak actın emınım bu ıyılık döner dolasır senı bulur
gasolıne ne demek ıstedın burda caglada gulmus ben merak ederım ıdrak edemedım olayı lutfen kızlar bırı acıklasın![]()
Hihiihhihihii anlasildibiraz özelleştirelim dedik canım
amin canımmm ya inşallah
Yavru kusum hani ne bileyim, her turlu aksiyona fantaziye uygun hale getirmek diyim sen anla hahhahagasolıne ne demek ıstedın burda caglada gulmus ben merak ederım ıdrak edemedım olayı lutfen kızlar bırı acıklasın![]()
Benim anladığım ROMANTİZM AŞK KOKUSU![]()
Benim anladığım ROMANTİZM AŞK KOKUSU![]()
Hihiihhihihii anlasildipp
Yavru kusum hani ne bileyim, her turlu aksiyona fantaziye uygun hale getirmek diyim sen anla hahhaha
Ben daha acmiyim konuyu :)) ne bileyim belki bi yerlerine ayna falan doseyeceklerdir, kirmizi isisklarla donatacaklardir ne bilempp hayal dunyasi onlarin artik, bulmuslardir dusunmuslerdir biseyler :)))
canlarım huzurlu gecelerrr yorucu bi gündü uykum çok yarın görüşürüsss![]()
sana da cvp verıyım cıkıyım
gec oldu ama sonunda anladım canımınıcıemınım cok sıcak
bır oda olur
tamam kızlar susuyorum ben yarın yıne gırerım ıns hepınızı ayrı ayrı öpuyorum gule gule![]()
anladım canımınıcı benım jeton gec dustu
bu arada benım sankım uykum gelıyor yarın sabah onda arkdsmla buluscam cıkmam lazım yoksa kalkamam
öpuyorum hepınızı allah rahatlık versın kızlar gecenız guzel olsun caglacım sana bol sabır yarın görsmek dılegıle hepınızle![]()
canlarım huzurlu gecelerrr yorucu bi gündü uykum çok yarın görüşürüsss![]()