Valla cnm toplam 2o parçaydı 6 yemek tabağı+6 pasta+2 kayık diğer 2o ney bılemedım sımdı ya kutuyu açtım ama kırılır diye altdakıne bakmadım kutunun ustunde kase yazmıyoduda ama adama sordum kase yok dedi yarın bıdaha bakıcam olmassa
ne yaptın canım ya merak ettim valla,anlatsana azcık örnek alalım
mesela tatlım askerden geldiği gün izmirdeyiz biz karşıyaka vardır burda vapurla geçilir vapurla geçerken (vapurun üst katından pankart açmaktı ) amacım ''hayatımıza kaldığım yerden devam etmeye hazır mısın sevgilim '' yazıcaktı ama o zaman ki zaman sıkıntısıyla yapamamıştım ama bi kutu hazırladım ahşap bi kutu aldım boyadım üstüne resime yeteneğim vardır resim çizdim içine küçük küçük bohçalarda yarısı yenmiş çikolata ağrı kesici kurdele koydum1.çikolata hayatıma tat kattığın için 2. ağrı kesici bu zamana kadar başını ağrıttığım ve ağrıtcağım için kurdeleyede kurdelesi benden yüzüğü senden yazmıştım bide o pankartta yazdırcağım yazıyı yazdırmıştım öle bişi yapmıştım
canım, kase yoksa eğer benim tahminim 6 da çukur tabak vardır yani yemek tabağı, onunla 20 parça oluyor.Valla cnm toplam 2o parçaydı 6 yemek tabağı+6 pasta+2 kayık diğer 2o ney bılemedım sımdı ya kutuyu açtım ama kırılır diye altdakıne bakmadım kutunun ustunde kase yazmıyoduda ama adama sordum kase yok dedi yarın bıdaha bakıcam olmassa
tabi canım doktorlar öneriyorlar en uygun yöntemi :112:anladım tatlım,tabi evlenmeden önce mutlaka kontrol şartmış,doktorlarda uygun korunma yöntemine yönlendirir bizleri,yani umarııım
gamze anlat kıssss yapalım bisde öle deişik şeyler adamcağızlarımızaabenim nişanlım artık onunla ilgilenmediğimi düşünüo bişiler yapayımda ilgimin onda olduğunu anlasınnn yawrum
anaaa bizdemi gitcesss doktoraaa
tabiki canım benim, hem kontrol amaçlı hem hormon testlerini yaptır, korunmayı düşünmüyor musunuz?anaaa bizdemi gitcesss doktoraaa
cam mı yoksa arcopal gibi bişey mi malzemesi nedir bazım bunun? 30 tl ise ben de alayım ya bayıldımKızlar 3otl toplam 2o parça PAŞABAHÇE WORKSHOP bilemedim karar veremedim acaba silinir mi porselen değil çünkü
vaaay sende iş var hakkaten kızmesela tatlım askerden geldiği gün izmirdeyiz biz karşıyaka vardır burda vapurla geçilir vapurla geçerken (vapurun üst katından pankart açmaktı ) amacım ''hayatımıza kaldığım yerden devam etmeye hazır mısın sevgilim '' yazıcaktı ama o zaman ki zaman sıkıntısıyla yapamamıştım ama bi kutu hazırladım ahşap bi kutu aldım boyadım üstüne resime yeteneğim vardır resim çizdim içine küçük küçük bohçalarda yarısı yenmiş çikolata ağrı kesici kurdele koydum1.çikolata hayatıma tat kattığın için 2. ağrı kesici bu zamana kadar başını ağrıttığım ve ağrıtcağım için kurdeleyede kurdelesi benden yüzüğü senden yazmıştım bide o pankartta yazdırcağım yazıyı yazdırmıştım öle bişi yapmıştım
3otl kuzum . çıkabılırsem bakıp ıncelıycem artık dediğim gb bıraz kalıtesınden şüphem var silinmesinden bir de kase yok. haber ederim sana kesin.anladım yarın bakınca hepsini incele ve bence al canım çok beğendim hatta alınca fiyatını banada belirtirsen sevinirim belki bende alırım,gerçi günlük takımım var ama gerçekten güsellermiş ve kırmızı hiç bişeyim yok,bi de trakya gelini olucam hahahah
canım, kase yoksa eğer benim tahminim 6 da çukur tabak vardır yani yemek tabağı, onunla 20 parça oluyor.
tabi canım doktorlar öneriyorlar en uygun yöntemi :112:
sizler çoğunuz çok gençsiniz yavruşum yaaa
aceleniz yok, evliliğinizin birbirinizin tadını çıkarın bence :112:
gerçi ben diyorum 1 sene yapmak istemiyorum, yaşım müsait olsa 2 sene yapmam diyorum falan ama herkes diyoki evlenince bir süre sonra kendin istiyosun, hevesleniyosun, belki evliliğin belki hormonların getirdiği bişey bilmiyorum ama öyle oluyo diyolar :26::26:
ne yapmıstın??? böyle kapalı kapalı konusma bız merak ederız hem bende belkı aynısnı yapabılırım benımkıde askerden gelınce
cnm hiç büyük konuşma sakın tersi olur hep.. allah korusunbende daha çok küçüğüm inşallah 3-4 sene düşünmuorum..
mesela tatlım askerden geldiği gün izmirdeyiz biz karşıyaka vardır burda vapurla geçilir vapurla geçerken (vapurun üst katından pankart açmaktı ) amacım ''hayatımıza kaldığım yerden devam etmeye hazır mısın sevgilim '' yazıcaktı ama o zaman ki zaman sıkıntısıyla yapamamıştım ama bi kutu hazırladım ahşap bi kutu aldım boyadım üstüne resime yeteneğim vardır resim çizdim içine küçük küçük bohçalarda yarısı yenmiş çikolata ağrı kesici kurdele koydum1.çikolata hayatıma tat kattığın için 2. ağrı kesici bu zamana kadar başını ağrıttığım ve ağrıtcağım için kurdeleyede kurdelesi benden yüzüğü senden yazmıştım bide o pankartta yazdırcağım yazıyı yazdırmıştım öle bişi yapmıştım
niye ilgilenmediğini düşünüyo yaa canımm :44::44:
tabiki canım benim, hem kontrol amaçlı hem hormon testlerini yaptır, korunmayı düşünmüyor musunuz?
valla yazmıyorki cnm
cam mı yoksa arcopal gibi bişey mi malzemesi nedir bazım bunun? 30 tl ise ben de alayım ya bayıldım
cam tatlım porselen değil ama ince baya
sizler çoğunuz çok gençsiniz yavruşum yaaa
aceleniz yok, evliliğinizin birbirinizin tadını çıkarın bence :112:
gerçi ben diyorum 1 sene yapmak istemiyorum, yaşım müsait olsa 2 sene yapmam diyorum falan ama herkes diyoki evlenince bir süre sonra kendin istiyosun, hevesleniyosun, belki evliliğin belki hormonların getirdiği bişey bilmiyorum ama öyle oluyo diyolar :26::26:
tamam canım, aynen öyle ben de önem veriyorum öyle şeylere, tabiki herşey ömürlük olmaz, kullanıcaz bigün kırılacak veya atılacak ama kaliteli olsun istiyo insan işte3otl kuzum . çıkabılırsem bakıp ıncelıycem artık dediğim gb bıraz kalıtesınden şüphem var silinmesinden bir de kase yok. haber ederim sana kesin.
bakım cnm yarın çıkabilirsem ben de çok incelerim detaya inerim istıyorumki herşeyim iyi olsun güzel olsun kalıtelı olsun önemli olan pahalı yada ucuz olması değil tabıkı ama aldımızada değsin
öyle tabi canım benim, dedim ya gençsiniz vaktiniz var, Allah istediğimiz vakitte inş. hayırlısıyla verir bebişleriöyle de gasolınım haklısın cogu genc kız cok kucuk yasta hamıle kalıyor cocuk buyutemedıklerı bısı bılmedıklerı ıcın kaynanaları annelerı felan yardımcı oluyor buyutuyor
böyle olunca cocuk onların ıstedıgı sekılde buyuyor kendı ıstedıgı gıbı degıl
ben buna karsıyım her kız kendı bebesını buyutmelı acemıdı olsa ben bı evlenıyım,, bıraz dişlenıyım bebısımı ıstedıgım gıbı buyutecegımı anlayım hamıle kalırım ama yınede allah bılır.
ben o şekilde muayene olmicam, sadece hormon testlerimi yaptırıcam canım yaevet tatlım öneriyorlar,bir arkadaşım gitmişti,zarı hakkında bile bilgi almış az kanar çok kanar,acır acımaz diye ya da doğum yaparken rahat olur ya da zorlanırsın çatın dar gibisinden,tabi birde korunma yöntemleri hakkında..
hoşmuş ne güsel canım benim, benimdebir sevgililer gününde yaptığım bir sürprize benziyor.
bende kırmızı bir kutunun içine elişi kağıtlarından kalp şekilleri kesmiştim ve kapağının iç kısmına ikimizin resmini yapıştırmıştım,kutunun içinede hediyeler koyup her biri için küçük notlar yazmıştım.aldığım hediyeler ve yazdığım notlar şöyleydi:
kol saati-------zamana baktıkça hep beni hatırla,beni hiç unutma..
çorap--------ayaklarını belki şimdi ben ısıtamıyorum ama benim yerime görev yapacak 1 çift sıcacık çorap hediye ediyorum sana
traş köpüğü ve losyonu-----seni öperken yanaklarının yumuşacık olması için
kırmızı boxer------ "orasıda bana kalsın hahahahah"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?