2012' de yazın evlenecekler

yaaaaaaaaaaaaaa

kızlar bende hemen düşünmüyorum yani 2 yıl sonra falan muhtemelen . Tiroid hormnlrm braz 4 olmsı gerekrken braz aşmış kendini 6 olmş doktor ilaç verdi sık sık lütfen tsh hormanlarınızı ölçtrunuz smdı hemen normal duzeye ındırcek
evlendğimdede problem olmck ALLAHIN iznyle 2 yılda düşnmyrz zaten.

senınkıde cok guzelmıs canım sende guzel dusnmussun

nasıl gelıyor ya bunlar aklınıza ben ben turkıyeye gıderken bır karton sıgara saat cıkolata seker almıstım

sanırım benımde yaratıcı olma zamanım gelmıs

anaam kıyamam sana ben bunu mu kıskanıomuş ona böle kişisel bişiler yap ya da al tatlım mesela bi pijama takımı al hani aşkım bak sana aldım çeyize koycam evlenince giycen falan

var gibi mi gözüküyo yavrumm
hı hı fena halde öyle gözüküyo yavru

orası da bana kalsın mı yazdın yoksa şimdi bize mi diyosun orası bana kalsın diye

hahhaha yalnız değilsiiinnnn cnm bende kendımden süphe edıordum :d

yani evlendıkten 2 yıl sonra bundan 2 yıl sonra degıl ole olursa evlendkten 1 yıl sonra oluyor cunku.

olsun canım ya,daha çooooook zamanınız olacak inş.beraber,daha neler yaparsın neler..

inş canım, istediğinde RAbbim versin sana da

ınsallah sedoshh ıns...

bu arada bılıyorsunudr belkı benım kuzenlerım rahım böglerıne doktor ınce bır tel takmıs bes yıl cocukları olması ımkansızmıs hıc hısetmedıklerını söyluyorlar ama bunu takması ıcın bır dogum yapman gerekıyormus böyle bırseyde dusunebılırsınız eger dogumkontrl hapı kullanırsanda adet dönemın 9 gune kadar uzayabılıyormus

aşkucumda romantiktir karşılıklı olurdu eskiden yaptıklarımız ama bizde de ne zamandır tık yok,iş-hayat kavgası vs derken sürpriz falan düşünemez olduk,o zamanlarda ikimizde öğenciydik çünkü.

şimdi size öyle yazdım canım
seni seniiiiiii

paşa korunucak 1-1,5 yıl düşünmüorus bebek tabi önce Rabbim bilirde..hap kullanmayı düşünmüorum..ama bu doktora gitme konusunu hiç düşünmemiştim yaaa korkarım bennn
anladım canım, bu arada muayene olmak zorunda değilsin yavruşum, herkes muayene olmak için gitmiyor zaten
hormon testlerini yaptır yeterli bence, ben öyle yapıcam

SEDOŞ benim tsh hormnm braz yuksek cıktı 2 puan falan bugun yarın adet olmam lazımdı hafıf agrı var ama olamadım nedense ılaclarmı yaptı acaba yada bu ay 1,2gun gecıkcek normlde cok duzenlı oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…