2012' de yazın evlenecekler

yazalım bunu bir kenara, bakalım hanginizden gelecek böyle bir haber

gel kuşum gel yetiştin

gerçekten miiii??? istiyosan eğer Rabbim hayırlısıyla verir inş. canım yaaa

benden kesın gelmez cunku bızım zamanımız cok var ben cok kucugum ay cok korkuyorum ben ya herzman dıyorum teyze olmayı daha cok sevıyorum ben sızın bebıslerınızı severım artık

hele askerden geldiğinde neler yapmıştım sultanım bi duysan
ne yaptın canım ya merak ettim valla,anlatsana azcık örnek alalım

tatlım pko ve insülin direnci bağlantılı oluyor çoğu kez,hiç insülin değerine baktırdın mı? antidiabetik ilaçlarla pko tedavisi yapılıyor,bir doktora görün istersen tekrardan geçmiş olsun kuzum sanadaa...

benden kesın gelmez cunku bızım zamanımız cok var ben cok kucugum ay cok korkuyorum ben ya herzman dıyorum teyze olmayı daha cok sevıyorum ben sızın bebıslerınızı severım artık

sizler çoğunuz çok gençsiniz yavruşum yaaa
aceleniz yok, evliliğinizin birbirinizin tadını çıkarın bence :112:
gerçi ben diyorum 1 sene yapmak istemiyorum, yaşım müsait olsa 2 sene yapmam diyorum falan ama herkes diyoki evlenince bir süre sonra kendin istiyosun, hevesleniyosun, belki evliliğin belki hormonların getirdiği bişey bilmiyorum ama öyle oluyo diyolar :26::26:

hele askerden geldiğinde neler yapmıştım sultanım bi duysan

gamze anlat kıssss yapalım bisde öle deişik şeyler adamcağızlarımızaabenim nişanlım artık onunla ilgilenmediğimi düşünüo bişiler yapayımda ilgimin onda olduğunu anlasınnn yawrum

cnm hiç büyük konuşma sakın tersi olur hep.. allah korusun bende daha çok küçüğüm inşallah 3-4 sene düşünmuorum..

güselmiş canım ama niye kase koymamışlar ya ne kadardı peki takımın fiyatı,içine neler dahildi?

ben liseden beri anne olmak istiyorum ya,nasıl hormonlarım varsa

çooook güzeeell bayıldıımm dibim düştüüü
al al al al al al al al :81:

aha anladım benım jeton bıraz gec dusuyorda
hahhha severim seni, sen bizi güldürdün gece gece Allah da seni güldürsün

anladım canım, düğüne yakın yani 3-4 ay kala gidicem zaten
eskiden 60-70günü buluyodu, şimdi 30-35 gün oldu
25-35 gün normal sayılabilecek aralıklarmış, yani ilaç kullandıktan sonra pko durumum kalmamış iyileşmiş görünüyorum o yüzden tekrar gitmemiştim doktora
neyse işte bikaç ay sonra gider testlerimi yaptırırım zaten, ona uygun bir d.kontrol yöntemi bulucaz artık
şuanda karar verebilmiş değiliz zaten :26:

güselmiş canım ama niye kase koymamışlar ya ne kadardı peki takımın fiyatı,içine neler dahildi?

Valla cnm toplam 2o parçaydı 6 yemek tabağı+6 pasta+2 kayık diğer 2o ney bılemedım sımdı ya kutuyu açtım ama kırılır diye altdakıne bakmadım kutunun ustunde kase yazmıyoduda ama adama sordum kase yok dedi yarın bıdaha bakıcam olmassa

anladım tatlım,tabi evlenmeden önce mutlaka kontrol şartmış,doktorlarda uygun korunma yöntemine yönlendirir bizleri,yani umarııım

hey maşşalllllaaahhh senin hormonlara o zaman
benim canım şurda 1-2 senedir çocuk çekiyo, o da artık biyolojik saatim geldi mecbur çekiyo galiba

sultaaaaannnnnnnn canımmmmm çok fenaaaa güldümmmm yaaaaaaaaa allahta seni güldürsün emii

hıc sorma ya bende cok guldum kendıme nısanlımlada cok guluyoruz hatta

bazen gulme krızıne gırıyoruz telefonda böyle olunca tlfnu agzımdan cekıyorum yastıgı kucaklıyorum ay duysa bunları fecı guler bana

Kızlar 3otl toplam 2o parça PAŞABAHÇE WORKSHOP bilemedim karar veremedim acaba silinir mi porselen değil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…