2012' de yazın evlenecekler

tatlım valla daha gelıcemız dahı kesin değil hemen kapılmayayım ama gelırsek 5 gun falan kalırız cunku kayınvaldmlerde sabrszlkla nşanlımın gelmesnı beklyckler onlarda cok özledi oğluşlarını

kızlar buyukluk boy olarak bu şekilde olsa nasıl olur odamın genıslıgınıde baglı
tabıkı ama bu moblya degl kesnlkle guzel fakat bana bıraz agır geldi daha hafif olablr fıyatlardada cok ucmak ıstemıyorum olmadı daha ufagını aldırırım artık

tatlım bu salona daha uygun olur heralde..gerçi oturma odan çok buyuk olursa olur tabıkı bu boy..gezıp gorunce daha net karar verırısn ölçülerine :)

istedıgım köşe takımı bu sekılde kızlar buyukluk olarak falan çileklikofretden alıntı yapıyorum cok cok begendım evının her bir köşesini valla gule gule otrsun mukemmel her odasıda...

yk cnm bu seklde ıstemyrm cok agır salonada köşe olmck zaten senınkı gb yada braz daha buyugu olblr

bacılar ben yatayım, daha doğrusu yatıyorum da uyuyayım artık
saat 2yi geçiyo
sizi çook üptüm
yarın görüşürüz inş.

inşallah allah gönlüne göre versin cnm..sizin tarıh bellı mı ?

iyi uykular tatlım görşmk üzere öpldn

YOK CANIM TARİH BELLİ DEĞİL NİŞANLIM ASKERDE GELİNCE ARTIK BAŞLIYCAZ SALON İŞLERİNE YAVAŞTAN.TEMMUZ DÜŞÜNÜYORUZ. SANIRIM BÜYÜKÇEKMECE ÖYLE ÇOK BUYUK BIR YER DEĞİL DEDİĞİN YERİ BULMAYA ÇALIŞCAM KESİN

hahaha :)) gölün üzerindeki köprü dedgn zaman evet tek bır yer oluor cnm ama ınsallah bulursnz :))

günaydın kızlaaar nasılsınız bakalım....başkalarının laflarıyla boğuşuyorum ben

hayirdir yavru kus? Kim sıktı canini, adam lazimsa toplasip gelelim icabinda?

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

ben iyiyim..vee beylikdüzünde oturucam gizmvs komşu olcaz

kızlar ben gaz ve karın şişkinliği ile boğuşuyorum heleki şu gaz napcam ya nasıl geçicek dikkat ediyorumda abartılımı ne oluyor:26::78:

öncelikle günaydınlar hatunlar,askerimi bekliorum nete girsin diye,çarşı iznine çıktı,kahvaltı ediyorda.bende buraya bir uğrayayım dedim

yok cnm arabyla gtmıyoruz ama yaknlrmz var problem cok fazla olmaz. büyük çekmece beylik düzü tarfnda olucaz

canım bende b.çekmeceden ileride sinanobada oturuyorum,b.çekmece sahil,kültürpark ve ordaki kafeler ve atirus avm dışında gezilecek başka yer yok b.çekmecede ama buralarda güsel hele sahil
gasolinecim ya bu kadar olur İstanbul'da en çok sevdiğim yerler
dur sana benim sevdiğim avm leri de 2 dk yazayım

ist.forum
cevahir
marmara forum
capacity

istinya park ı ben sevemiyorum, çok soğuk geliyo bana, ünlüler takılıyo ya ondan galiba, hiç sevemedim orayı
istinyeparka hiç gitmedim ama marmara forumu ben pek sevemedim yaa,nişanlımda beğenmemişti çok dağınık gibi en güseli İstanbul forum ve cevahir üstlerine tanımam,akvaryumda süper bence mutlaka gidilmeli,biz aşkucumla gitmiştiiik

canım kültürparkın içinden gidiliyor v adı mimarsinan köprüsü..

beylikdüzü civarında ev arayanlar bence bizim bu tarafa da bir bakmalı,büyükçekmeceden ileride sinanobada oturuyorum dediğim gibi,emlakkonut evleri..güsel bir site, harika bir bahçemiz,deniz gören balkonumuz ve odalarımız,genişçe bir evimiz var.bizde geçen sene taşındık bu eve,inş.hayırlısıyla otururuz.bende evlenince burda oturmak istiyorum ama nişanlımın işi dolayısıyla Edirne Keşan'da oturacağız büyük ihtimalle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…