2012' de yazın evlenecekler

turkuaz daha fazla begenılıor :) oturma odasının bı duvarını taş gorunumlu kağıt yapmayı duşunuorm..perde olarakta ipler war ya onlardan :) birde narçiçeği aksesuarlar eklıcem nasıl olur dersnzz?nişanlım ne der acaba tabı o da war bencede daha ıı ya konsol yeter bence gumuşluk bıle gereksz cnm..bakalım nası olucak ewlermz ya çok merak edıorum 5-6 ayım kaldı kısmetse..şu çizelgeyi değiştiremedm ama ya pff

Canım köşe takımının büyüklüğü ne şekilde? ben karar veremedım gıtdı ya oturma odasına köşemi alsam dıye kımı çok ufak sanki insanlar nasıl sığcak ki uzunlardan alırım olmassa. Hoşuma gıdıyor burda evım evım guzel evım topiğine bı arkdş koymştu otrma odasını çok hoşuma gtmstı koltugu

2.30 a 1.60 cnm..ıdeal bnce ne küçük ne buyuk..mesela yataşta vardı çok kucuktu 2 kışı anca sıgıorsun..başka bı tane wardı o da salona uygun olurdu..bnmkı orta karar bişey :) kiraya çıkcgmz için köşe tercıh ettm çmku her yere oluor..

anldm cnm güle güle otrun inş fotosu varmı?

yok cnm arabyla gtmıyoruz ama yaknlrmz var problem cok fazla olmaz. büyük çekmece beylik düzü tarfnda olucaz

anladım canım araba sorunu yoksa başlıyorum şuan aklıma gelenlerle
bir kere mutlaka ortaköye gidin ama şöyle, beşiktaşa gidin ordan ortaköye yürüyün, o caddede yürümeye ben bayılıyorumm, ortaköyde de e mutlaka bi kumpir yiyin
bir gün de tramwayla çemberlitaşa gidip ordan sultanahmete yürüyün ve sultanahmet köftesi yiyin, benim en büyük hastalıklarımdan biridir de
eğer nezih temiz bi yerde yemek yiyelim deniz kenarında da yürüyüş yapalım derseniz florya sosyal tesislerine gidin mutlaka, sahili uzundur güzeldir
haliç te pierre lotiye gidip manzarayı izlerken bi türk kahvesi içmezseniz hatrım kalır
adalara bence mutlaka gidin bir gün, büyükada da gezecek ddaha çok yer var, büyükadaya gidebilirsiniz, hem vapur yolculuğu çok keyifli hem de adanın biraz tepelerine çıkınca manzara tek kelimeyle muhteşemdir :81:
üsküdara geçip salacağa gidebilirsiniz kız kulesine gidebilirsiniz veya kız kulesine gitmeyip karşısında oturup romantizm yapabilirsiniz
anadolu kavağı çok şirin bir yerdir, orada balık yiyip anadolu feneri ve yoros kalesine gitmeniz lazım eğer yol çok problem olmazsa, çünkü manzara muazzamm, bir tarafta boğaz marmara denizi bir tarafta karadeniz, alabildiğine deniz yani, hepsini aynı anda görüyosun, harika bir yer
ben mihrabat korusunu çok severim, biz sık sık gideriz, hem köprü ve boğaz manzaralı hem de yemyeşil çok güzel
taksimi ben sevmiyorum ama istiklalde yürüyüş yapabilirsiniz

şimdilik bu kaaa

hey maaaşallah ne yazmışım bee

güzel olur canım ama tabi dediğin gibi nişanlın ne der ona da sormak lazım

cnm benım çok teşekkr ederim ama bunlara zaman yetıcekmı bılemedım ama bı kenara not alıyorum florya beylık duzu arası zaten cok uzak değil dimi.Taksimi beğendm ama çok da aşırısı yok gb. Bu arada foruma gtmeyı ısterım

yok canım çok uzak değil florya b.düzü

taksim bence vakit ayırıp gitmene değmez, dedim ya ben pek sevmiyorum

forum? avm mi? marmara mı istanbul mu?

inşallah cnm hepimiz...

Eki Görüntüle 269615

bu işte cnm alacaı bulacalı güderi...

güzel cnm gayet şık. peki ek olarak koltuk var mı ya ben msafrlerım her geldgnde salona alırsm başa çıkamam tabıkı salona alıcagım bı cok mısafrm olucak fakat hanı en azndan yaknlrmı otrma odasna otrtp dha sıcak bı ortam yakalamayı ısterım ama bu seklde sıgmazlarkı ıste oyuzden kafam karısıyor benım.

dur sana benim sevdiğim avm leri de 2 dk yazayım

ist.forum
cevahir
marmara forum
capacity

istinya park ı ben sevemiyorum, çok soğuk geliyo bana, ünlüler takılıyo ya ondan galiba, hiç sevemedim orayı

yok canım çok uzak değil florya b.düzü

taksim bence vakit ayırıp gitmene değmez, dedim ya ben pek sevmiyorum

forum? avm mi? marmara mı istanbul mu?

Forum istanbul olsa gerek cnm akvaryum görmek isterim aslında ama işte ben daha çok nişanlımla baş başa romantizmin doruğuna ulaşmayı sevıyorum sık sık gezmekten ziyade....Eeee 15 aylık hasret sancısı çektk brde üstüne.

şekercim bunun bir tık büyüğünü alıp 2 berjerle bir pufla desteklersen biraz işe yarayabilir ama berjer fiyatlarının da maşallahı var

bi teklisi wardı istersen 2 tanede alabılırsın birde puf u.. sana tavsıyem köşe takımı alacaksan mutlaka yatak olan ve altı sandıklı bak cnm tavsıye ederim..hem mısafır geldgnde pratık olur hemde ıvır zıvır toparlar..ben en çok o yuzden tercıh ettim bunu..bazılarının sandık bolumu kuçuktu bu gayet iyi.. hatta pufu bıle sandıklıydı

Son düzenleme:

hımm evet forum ist. o
ben çok severim orayı, değişik güzel bir mimarisi var, gitmeye gezmeye değer yani, diğer avm lerden farklı bir yer
bence de canım romantizm yapın tabi ama eğlenirsiniz de
bu arada kaç günlük olduğu belli miydi şeker tatilinizin?

dur sana benim sevdiğim avm leri de 2 dk yazayım

ist.forum
cevahir
marmara forum
capacity

istinya park ı ben sevemiyorum, çok soğuk geliyo bana, ünlüler takılıyo ya ondan galiba, hiç sevemedim orayı

şekercim bunun bir tık büyüğünü alıp 2 berjerle bir pufla desteklersen biraz işe yarayabilir ama berjer fiyatlarının da maşallahı var
saolasın cnm İstinye parka gitmemiştim.
Bunların bir büyüğüne bakayım bakalım ıstedgım tipte olanların fotosunu koyarım şimdi.

haklsın tatlım kullanslı olması cok önemlı

ooo bayağı fonksiyonel olmuş canım seninki, güle güle kullan :112:

cnm bence boşwer avm gezmeyı oturun başbaşa sohbet edın hasret gıderin büyükçekmece sahili çok guzel ama serın olabılır.birde köprunun ustunde kafele warya orasıda çok guzel buyukçekmecede..hanı golun uzerındekı koprude adını hatırlayamdm da..

bacılar ben yatayım, daha doğrusu yatıyorum da uyuyayım artık
saat 2yi geçiyo
sizi çook üptüm
yarın görüşürüz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…