hoşbulduk tatlımevde 1 kediciğim var zaten sokakta besledıgımz kedileri saysam bitmez bir de bu ufaklıgı bulduk nolck bılmıyorum ılan da verdım kk da. biberonla beslıyorum surekli mıyavlıyor ve normal ev kedimizde farklı odada düşün işte çektiğimiz zorlugu İnş saglıcakla tez zamanda askerime kavusurum cnm az kaldı.
hoşbulduk tatlımevde 1 kediciğim var zaten sokakta besledıgımz kedileri saysam bitmez bir de bu ufaklıgı bulduk nolck bılmıyorum ılan da verdım kk da. biberonla beslıyorum surekli mıyavlıyor ve normal ev kedimizde farklı odada düşün işte çektiğimiz zorlugu İnş saglıcakla tez zamanda askerime kavusurum cnm az kaldı.
atarsa 60 cnmşafak kaç çağlacımm
evde başka kedi varsa bu minik misafiri kıskanıyordur. bende gözü hasar görmüş ve grip olmuş bir kedi bulmuştum benim odamda baktık sonra kedi gittikten sonra benim kızım ne bana yaklaştı uzun bir süre ne de odama girdi. beni ve odayı görünce tüylerini kabartıyor tıslıyordu. valla işin zor canımcım. vicdanımızda el vermiyor ki bu canları sokağa atalımevet canım sürekli görüyordum az kalmış. umarım askerin geldiğinde bütün hazırlıklarınız tamgaz devam eder
atarsa 60 cnm
hadi bakalım hayırlısıyla atsın yavru sağsağlim gelsin inşallah 2 ay sonra yanı başında ohh
atarsa 60 cnm
Valla vicdanım el vermıyor cnm ya napıcamızı ınan şaşırdık... Git gide yaklaşıyorum valla askerime kız çok heycnlı bı an önce şu gunlerde bıtse gecse artık
2 ay sonra sizin için doğacak güneşaskerin askeriyede sen burda yediniz bitirdiniz askerliği hem 2012.ye beraber gireceksiniz güzel bir plan organizasyon yapmak lazım.
Kızlar nişanlımla teldeydım yazamadım kusura bakmayın
atarsa 60 cnm
hadi bakalım hayırlısıyla atsın yavru sağsağlim gelsin inşallah 2 ay sonra yanı başında ohh
2 ay sonra sizin için doğacak güneşaskerin askeriyede sen burda yediniz bitirdiniz askerliği hem 2012.ye beraber gireceksiniz güzel bir plan organizasyon yapmak lazım.
kızlar valla guzel bi organizasyon düşünüyoruz tatile çıkıcaz muhtemelen15 aylık hasret kolay değildi
ne demek canım benimsevdiğinle kavuşuyorsun ya organizasyon diyorduk
kızlar valla guzel bi organizasyon düşünüyoruz tatile çıkıcaz muhtemelen15 aylık hasret kolay değildi
haklısın canım gerçekten ayrı geçen zaman insanın canını çok acıtıyorneyse siz kavuşuyorsunuz varmı ayarladığınız bir yer
haklısın canım gerçekten ayrı geçen zaman insanın canını çok acıtıyorneyse siz kavuşuyorsunuz varmı ayarladığınız bir yer
valla cnm aralık ayında gelıyor nişanlım ALLAHIN iznyle mağlum havalar sıcak olmuycak ağva düşündük ama evlı oldgumuzda oraya gtmemızn daha mantklı oldgunuda düşündük ... İstanbul yapalım diyoruz bakalım kesinleşmedi henüz
valla cnm aralık ayında gelıyor nişanlım ALLAHIN iznyle mağlum havalar sıcak olmuycak ağva düşündük ama evlı oldgumuzda oraya gtmemızn daha mantklı oldgunuda düşündük ... İstanbul yapalım diyoruz bakalım kesinleşmedi henüz
hımm hangi şehirde yaşıyorsunuz ki canımcım:26: İstanbul.da da aşk başkadır
gamze canım senin düğün ne zaman? nerede yaşıyorsun?
temmuzda yavrum izmirde yaşıyorum
TOKAT'da cnm. İst gelmiştim 2 sene önce.hımm hangi şehirde yaşıyorsunuz ki canımcım:26: İstanbul.da da aşk başkadır
temmuzda yavrum izmirde yaşıyorum
gamzecım hazıran sonunda izmirdeydim çok güzelllllllllllllllllllllllll bir şehir
vaaay zevklerimiz uyuşuyor demek kigasolinecim ya bu kadar olur İstanbul'da en çok sevdiğim yerler
istinyeparka hiç gitmedim ama marmara forumu ben pek sevemedim yaa,nişanlımda beğenmemişti çok dağınık gibien güseli İstanbul forum ve cevahir üstlerine tanımam,akvaryumda süper bence mutlaka gidilmeli,biz aşkucumla gitmiştiiik
yavruuuuuuuuummm uuujjjbuldummmmgasolinemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm muah muah hojjjjjjjjjjjjjjjjgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?