2012' de yazın evlenecekler

şafak kaç çağlacımm

evde başka kedi varsa bu minik misafiri kıskanıyordur. bende gözü hasar görmüş ve grip olmuş bir kedi bulmuştum benim odamda baktık sonra kedi gittikten sonra benim kızım ne bana yaklaştı uzun bir süre ne de odama girdi. beni ve odayı görünce tüylerini kabartıyor tıslıyordu. valla işin zor canımcım. vicdanımızda el vermiyor ki bu canları sokağa atalım evet canım sürekli görüyordum az kalmış. umarım askerin geldiğinde bütün hazırlıklarınız tamgaz devam eder

şafak kaç çağlacımm
atarsa 60 cnm

Valla vicdanım el vermıyor cnm ya napıcamızı ınan şaşırdık... Git gide yaklaşıyorum valla askerime kız çok heycnlı bı an önce şu gunlerde bıtse gecse artık

atarsa 60 cnm

Valla vicdanım el vermıyor cnm ya napıcamızı ınan şaşırdık... Git gide yaklaşıyorum valla askerime kız çok heycnlı bı an önce şu gunlerde bıtse gecse artık

2 ay sonra sizin için doğacak güneş askerin askeriyede sen burda yediniz bitirdiniz askerliği hem 2012.ye beraber gireceksiniz güzel bir plan organizasyon yapmak lazım.

Son düzenleme:
vaaay zevklerimiz uyuşuyor demek ki
istanbul u gezmek, havasını içime çekmek gibisi yok, istanbul benim ikinci aşkım yaa
canım marmara foruma ilk gittiğim gün nefret etmiştim ama bir vesileyle tekrar gittim, sonra tekrar sonra tekrar ve tekrar
neden diye sorarsan, çok büyük ve her markanın en güzel mağazası orda, ben çok gezdiğim için markaların mağazalrına da dikkat ediyorum, en çok da mango koton batik severim, özellikle kotonun oradaki mağazasını çok seviyorum, kafeleri de güzel, yani beni orda çeken şey alışveriş
istanbul forum benim eski iş arkadaşlarımla buluşma ve yemek yeme mekanım, heleo minik ahşap köprülerinin akşam görüntüsüne bayılıyorum :))
akvaryuma hiç gitmedim bak, gideyim oraya bi gün :)

gasolinemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm muah muah hojjjjjjjjjjjjjjjjgeldin
yavruuuuuuuuummm uuujjjbuldummmm

nabıyonuz bakem hatun kişileerrr?

Son düzenleme:
gasoline hoşgeldin canım. valla 5 dk içeri gittim herkes gitmiş ben iyiyim canım umarım sende iyisindir günün güzel geçmiştir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…