geçmiş olsun kuzum,buscopan varsa iç...valla ben karnımın sancıısndan duramıyorum cnm cıkıyorumgelırım yıne
evet cnm ya beğendim ben de
ben bayılıyorum ya,şu anda da düğün var bizim konsepte uygun kızlar
ben bayılıyorum ya,şu anda da düğün var bizim konsepte uygun kızlar
damat eve gidelim bir an önce diye tutturdu hahahaha,acaba her düğünde böyle mi oluyordur
damat eve gidelim bir an önce diye tutturdu hahahaha,acaba her düğünde böyle mi oluyordur
hahahha evet fena tutturdu duramıyo yerinde kıvranıyo bilmem olsada böle dile getirmezler belki :18:
hahha bahri yavrum napsın bekliyo kaç haftadır, ama bugün de vuslata eremeyecekler
valla benimki kesin öyle olur, ama ben de ondan farklı olmam heralde, ben şimdi bile diyorum ki, boşverelim düğünü yemeği, nikahımızı kıyıp direk evimize gidelim diye
işte bu ya,cesur gasolinecim benim
valla doğru yaa..sizin 10 bizim 6 senevuslat gerek vuslat
işte bu ya,cesur gasolinecim benim
valla doğru yaa..sizin 10 bizim 6 senevuslat gerek vuslat
ay bayılazaaaaaammm
hem de nasıl gerek kızz hem de nasıl
benimde 5 sene maşallah bize biz hak etmişiz artık vuslatı
hahahaha süpersin yaa...bugün aşka gelmişsin herhalde kuzum,gördün tabi sevdiceğini de...
inşallah vuslata ereriz hayırlısıyla hepimiz
kız aşka gelmem miii, sen ne diyosuuunnn
ereriz ereriiiizzzz inş.
bugün diyorum ki koskoca 12 yıl geçti şu bikaç ay geçmedi
ben 10 sanıyordum 12 mi kız,maşallaaah valla
geçer geçer bu da geçeeeer,alışmalısın dayanmalısın
kız aşka gelmem miii, sen ne diyosuuunnn
ereriz ereriiiizzzz inş.
bugün diyorum ki benim yavruya koskoca 12 yıl geçti şu bikaç ay geçmedi
hımm bence 12 deneden düz hesap yapıyorsun ki,12 sene ilişki yürütmek kolay mı,maşallaaah maşaaaallllaaaaah kuzuuumhahhha düz hesap olsun diye 10 yıl diyorum bazen
inşallah kuzucum yaaaaaay gasoline çok güldüm allah iyiliğini versin yavrumhaklısın ama yani geçmiyo gibi geliodur zaman ama tabiki geçiyoo az kaldı az dayan güzelimmm
sağol yavruşuummmhımm bence 12 deneden düz hesap yapıyorsun ki,12 sene ilişki yürütmek kolay mı,maşallaaah maşaaaallllaaaaah kuzuuum
sağol yavruşuummm
e çok kolay olmadı tabi, hatta şöyle düşünüyorum hani evliliğin belli yıllarında krizler çıkarmış ya, biz bence onlardan bir iki tanesini de atlattık yani
e o kadar zaman geçti
Allah hepimize huzur mutluluk versin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?