2012' de yazın evlenecekler

damat eve gidelim bir an önce diye tutturdu hahahaha,acaba her düğünde böyle mi oluyordur

hahha bahri yavrum napsın bekliyo kaç haftadır, ama bugün de vuslata eremeyecekler

valla benimki kesin öyle olur, ama ben de ondan farklı olmam heralde, ben şimdi bile diyorum ki, boşverelim düğünü yemeği, nikahımızı kıyıp direk evimize gidelim diye

işte bu ya,cesur gasolinecim benim
valla doğru yaa..sizin 10 bizim 6 senevuslat gerek vuslat

hahahaha süpersin yaa...bugün aşka gelmişsin herhalde kuzum,gördün tabi sevdiceğini de...
inşallah vuslata ereriz hayırlısıyla hepimiz

kız aşka gelmem miii, sen ne diyosuuunnn
ereriz ereriiiizzzz inş.
bugün diyorum ki benim yavruya koskoca 12 yıl geçti şu bikaç ay geçmedi

Son düzenleme:
kız aşka gelmem miii, sen ne diyosuuunnn
ereriz ereriiiizzzz inş.
bugün diyorum ki benim yavruya koskoca 12 yıl geçti şu bikaç ay geçmedi

aaay gasoline çok güldüm allah iyiliğini versin yavrum haklısın ama yani geçmiyo gibi geliodur zaman ama tabiki geçiyoo az kaldı az dayan güzelimmm

aaay gasoline çok güldüm allah iyiliğini versin yavrum haklısın ama yani geçmiyo gibi geliodur zaman ama tabiki geçiyoo az kaldı az dayan güzelimmm
inşallah kuzucum yaaa
geçicek geçiceeeek ve o gün geleceekk

hımm bence 12 deneden düz hesap yapıyorsun ki,12 sene ilişki yürütmek kolay mı,maşallaaah maşaaaallllaaaaah kuzuuum
sağol yavruşuummm
e çok kolay olmadı tabi, hatta şöyle düşünüyorum hani evliliğin belli yıllarında krizler çıkarmış ya, biz bence onlardan bir iki tanesini de atlattık yani
e o kadar zaman geçti
Allah hepimize huzur mutluluk versin canım benim

amiiiin canımmmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…