• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

damat eve gidelim bir an önce diye tutturdu hahahaha,acaba her düğünde böyle mi oluyordur:1::17:

hahha bahri yavrum napsın bekliyo kaç haftadır, ama bugün de vuslata eremeyecekler :9::9::9:

valla benimki kesin öyle olur, ama ben de ondan farklı olmam heralde, ben şimdi bile diyorum ki, boşverelim düğünü yemeği, nikahımızı kıyıp direk evimize gidelim diye :23::23::23::23:

hahha bahri yavrum napsın bekliyo kaç haftadır, ama bugün de vuslata eremeyecekler :9::9::9:

valla benimki kesin öyle olur, ama ben de ondan farklı olmam heralde, ben şimdi bile diyorum ki, boşverelim düğünü yemeği, nikahımızı kıyıp direk evimize gidelim diye :23::23::23::23:

işte bu ya,cesur gasolinecim benim:1:
valla doğru yaa..sizin 10 bizim 6 sene:1:vuslat gerek vuslat:69:

hahahaha süpersin yaa...bugün aşka gelmişsin herhalde kuzum,gördün tabi sevdiceğini de...:69:
inşallah vuslata ereriz hayırlısıyla hepimiz:52::52:

kız aşka gelmem miii, sen ne diyosuuunnn :23::23::23::23:
ereriz ereriiiizzzz inş. :70:
bugün diyorum ki benim yavruya koskoca 12 yıl geçti şu bikaç ay geçmedi :23::23::23:

Son düzenleme:
kız aşka gelmem miii, sen ne diyosuuunnn :23::23::23::23:
ereriz ereriiiizzzz inş. :70:
bugün diyorum ki benim yavruya koskoca 12 yıl geçti şu bikaç ay geçmedi :23::23::23:

aaay gasoline çok güldüm allah iyiliğini versin yavrum :60::60: haklısın ama yani geçmiyo gibi geliodur zaman ama tabiki geçiyoo az kaldı az dayan güzelimmm :23::23:

aaay gasoline çok güldüm allah iyiliğini versin yavrum :60::60: haklısın ama yani geçmiyo gibi geliodur zaman ama tabiki geçiyoo az kaldı az dayan güzelimmm :23::23:
inşallah kuzucum yaaa
geçicek geçiceeeek ve o gün geleceekk :23::23::23:

hımm bence 12 deneden düz hesap yapıyorsun ki,12 sene ilişki yürütmek kolay mı,maşallaaah maşaaaallllaaaaah kuzuuum:nazar::nazar:
sağol yavruşuummm :70:
e çok kolay olmadı tabi, hatta şöyle düşünüyorum hani evliliğin belli yıllarında krizler çıkarmış ya, biz bence onlardan bir iki tanesini de atlattık yani
e o kadar zaman geçti :8:
Allah hepimize huzur mutluluk versin canım benim :70::70:

sağol yavruşuummm :70:
e çok kolay olmadı tabi, hatta şöyle düşünüyorum hani evliliğin belli yıllarında krizler çıkarmış ya, biz bence onlardan bir iki tanesini de atlattık yani
e o kadar zaman geçti :8:
Allah hepimize huzur mutluluk versin canım benim :70::70:

amiiiin canımmmmm....

Back
X