ıkı ayın kaldı canım allahın ıznıyle ınsallah bır ömur boyu nesenı sevdıcegne karsı hıc kaybetmessın.
ınsallah bende senın yasaıdgın duyguları yasayabılırım ama bızımde 8 ay oluyor bu ayın 21 de cogu gıttı azı kaldı beklemek guzel eger beklenen özelse..
sende rahat bır hafta sonu tatılı yaparsın artık sızınkılerde evdeymıs ablana devr et ablalar bıze kıyamaz nasılsa
canım sen baya baya bu kedıcıgın tum sorumlugunu aldın ne zamana kadar bakacaksın ceyzınde götrdugunu dusunsene ay cok super olur.
amin tatlım.... sende yasıycaksın inşallah. valla cnm en fazla 3 hafta falan daha bızde daha sonra babam verıcek bı tanıdıgına az daha buyusunde.benım kedim var zaten odaları ayrdık ta rahatsız olmasın diyeama buda minicik ya anneside yok
cok sevındım canımın ıcı ıyılesmene dıkkat et artık havalar soguyor.. oww bugun sevdıcegnıle bulustun demek, aah aahh gasolınım ne guzel sevdıgıncenle bı gun gecrebılıyorsun...bolca hasret gıdermıssınız hemde bogaz köprsunun karsısındaıstanbulun trafıgı meshurdur hep haberlde cıkıyor herkes sıkayetcı ıkıncı bır köpru yapılsa ıyı olabılır aslında
ınsallah canım
hehehe bı uyanmısınız kedıcıkler mutfagı dagıtmıslar sıncaplar adlı fılme baktınmı kedıcıklerde onlar gıbı yaparsa fena olur
zor olur kedılerın tuyu cok dökulur bırsıne verısenız sızın ıcınde ıyı olur oda yenı aılesını benımsemıs olur kımbılır ne kadar zordur o kedıcık ıcın sımdı
bende lıste yapıyorum mutfak lıstem gecen bıtmıstı sımdı yatak odasının lıstesını yapıyorum caglacım canım sen kac tane nevresım takımı aldın normal olanı nedır bılıyormusun :44:
Eki Görüntüle 270108 Eki Görüntüle 270109
parti veriyorum bugün şafağımızın şerefine hahahah :87: :87:
Caglaaaamm tebrikleerr, demek tokata kadar geldiniz ne mutlu
Partini kacirdim galiba kuzum ya, hakkini helal et, bilg acik degildi, simdi de tel.den yaziyorum
Yoksa daha actionli mesajlar yazardim simdi senin icin
Hatunnumm zaten 2.koprumuz var, 3.nun yapilmasi gundemde :)
Ben de zamaninda az cekmedim istanbulumun trafiginden ama olsun yaa onu bile ozluyorum
Uni.yi bursada okudum, trafiksiz, sakin, kosturmacasiz... Ne bileyim sevemiyorum ben o sakinligi, duzenliligi, gidecegin yere kacta varacagini biliyorsun falan, ne bileyim ben alismisim galiba aksiyon ariyorum
Evet canim ya, giderdik sayilir bir haftalik hasreti, iste ne kadar giderilirse...
Ama cok guzel bi gun gecirdim, pasam sagolsun
Sen nasilsin fistik ne yaptin ne ettin de hele bakim?
Ben uyumadan size bi bakim dedim de :)
Canlarım kınada ne gıyceksınız bu arada sadece bindallımı yoksa önce abiye sonra bindallımı???
Ama yine senin ve sevincin icin yasadigim hissiyati anlatmak adina sunlari yazmam yeterli sanirim;
Ooohhh hadi kizlaarr atilsin gobecikleerr
Yandaaaann
Obaaaaa, oohh hadi caglaaa, actim muzigin sesini bakk
Gecenin yildizi sensin hadiii, doktur bakalim kendi yorenden de biseyler
Ooh ooh ooh
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy deme kızbide dağıtıyorlarmış hahahay cnm ben çeyize daha çok nişandan sonra yoğunlaştım yatak odasına falan mağlum nişanlım askerde aldıgım her ürünü aşkımla birlikte beğenmek istıyorum o yuzden cok cok almadım toplam şuan için 3 nevresim takımım 1 pike takımım 1 de yatak örtüm var...
Nevresim takımında Micropolyester bayılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ay begenmez miyiizzzhadı ya bılmıyordum ben bırtek o meşhur köpruden gectım
allah sabır versın ıstanbulun trafıgnde olanlara ben bır kere şahıd oldum resmen araba yarısı gıbı zıkzak cızıyor ınsanlar ve cok normalmıs gıbı kımse sıkayetcıde degıl bu durumdan
aynı sehırdesınız canım ıhıtıyacın olsa hemencecık cıkıp gelır yanına bır nefes kadar uzagında
ben bekledım bugun senı kızları gelen gıden kımse olmadı hıc ıste aksam arkdsmla bulustum kafeye felan gıttık
annem bugun ceyızcıden takımlarımı almıs onların resmını cekıp kız kardesımle bana gönderecek buraya koyarım artık cumartesı gunu umarım sızlerde begenırsınızbende yavas yavas baslıyorum artık
evet cnm pamuk saten polyester bunlar bıraz tuzlu ama değer valla çok hoş...hehehe o sanırım sadce fılmlerde olur
guzel dusnuyorsun canım senın nısanlın allah ızın verırse aralıkta gelıyor beraber secemek gezmek ıcın bol bol vaktınız olur.
bende pamuk satene bıtıyorum ama bırtane de taraftar nevresım takımı alacam kesın ıns.(galatasaray)
Canim ben zaten abiye giyicem ins. Bindalli konusunda karar vermedim henuz:26:
Canlarım kınada ne gıyceksınız bu arada sadece bindallımı yoksa önce abiye sonra bindallımı???
Bilmem anlatabildim mi
evet cnm pamuk saten polyester bunlar bıraz tuzlu ama değer valla çok hoş...
giy kız bindalllıda kına bindallı gıymeden olurmu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?