2012' de yazın evlenecekler

evet tatlum hayalim kır düğünü çok yer var izmirde kır düğününe uygun ama hepsi aynı gibi çok farklı bi yer yok ver evet fiyatlarını giibp sorunca görcez bakalım tuzlu mu inş değildir. bak burası daha değişik fuarda Göl Gazinosu

ben ötekini daha çok beğendim alan dar gibi ve o kadar kalabalık gözüküyor ki içim daraldı resmen umarım bütçenize uygun bir yerler bulursunuz canımcım

ben ötekini daha çok beğendim alan dar gibi ve o kadar kalabalık gözüküyor ki içim daraldı resmen umarım bütçenize uygun bir yerler bulursunuz canımcım
inşallah canım bide kalabalığımız mecbur buyuk bi yer lazım aslında bi yer var urlada ama hem uzak hep çok pahalı artık kismet içimizi sinen olsunda önemli olan o ee sizde düğünü istanbulda yapcanız sanırım

canım biz nikah ve belki küçük bir yemek veya küçük bir eğlence daha belli değil. ama izmir.de de olabilir nikah. marttan sonra belli olacak bizim durumumuz. biz herşeyi kendi çabamızla yaptığımız için düğüne pek girmek istemiyoruz. inşallah canım umarım içinize sinen bir yer olur

en güzeli yeterince borca giriliyor zaten bende o yüzden pek böle şaşalı bişi istemiyorum mütevazi bişi olsun yeter

en güzeli yeterince borca giriliyor zaten bende o yüzden pek böle şaşalı bişi istemiyorum mütevazi bişi olsun yeter
hem o hemde ben düğün pek sevmiyorum küçük bir eğlence ve yemek yeterli bizim için. zaten borçsuz girmek istiyoruz canımcım siz kirada mı oturacaksınız yoksa kendi eviniz mi olacak?

hem o hemde ben düğün pek sevmiyorum küçük bir eğlence ve yemek yeterli bizim için. zaten borçsuz girmek istiyoruz canımcım siz kirada mı oturacaksınız yoksa kendi eviniz mi olacak?

kusura bakma canım mutfağa gitmiştim şuan için kira gözküyo ama bi miktar birikmiş paramız var eğer kredi çıkabilcek bize uygun yeni bina bulursak kredi çekip almayı düşünüyoruz canım bakalım daha var şuan için beklemedeyiz

cok sevındım canımın ıcı ıyılesmene dıkkat et artık havalar soguyor.. oww bugun sevdıcegnıle bulustun demek, aah aahh gasolınım ne guzel sevdıgıncenle bı gun gecrebılıyorsun...bolca hasret gıdermıssınız hemde bogaz köprsunun karsısında ıstanbulun trafıgı meshurdur hep haberlde cıkıyor herkes sıkayetcı ıkıncı bır köpru yapılsa ıyı olabılır aslında

Ohhhhhhh ŞAFAĞIMIZ olmuş TOKAT =)))) Sadece 60 =))) MEMLEKETİMİZE bolllll bolllll selam olsun..... Geliyorrrrrrrr ASKERİM TOKAT el ele gezmemize sımsıkı sarılmamıza,doyasıya gülüşmemize şahit olmaya devam ediceksin =)) Çok az kaldı .... Kollarım açık seni bekliyorum aşkım..... ♥

kızlar nerdesiniz bu gece yaaaaaaaaaaaaaa :84: :84: :84: şafağım MEMLEKETIM oldu bana bi kutlama yapaydınız ya yerimde pek duramıyorum

1.si şafağım memleketim
2.si Tickerimda sonunda 1 rakamınıda gördüm
3.sü 6olarda bitdi atarsa 59

Eeeee hadi gelin halay çekelim o zamannnnnnnnnnnnnnnn

vay vayy vayyyyy sundakı heycana bak

benımde 210 heheheh cok avuturum daha kendımı

aman caglacım valla cok zor bı yzulere gelseydık baska bısı ıstemıcem

neler yaptın nasıl gectı gunun yenı bısıler aldınmı bugun kedıcıgın nasıl alstınızmı bırbırınze

bi gün sende düşüceksin plakalara tatlım cidden çok çok heycanlı 6olarda bıtdı ya 400 gün olucak bekleyeli düşün
Kedicik bugün çok yormadı hafta sonu oldgundan annemler babamlar falan işede gıtmedı ablamında okul yoktu o sebepten cnm yarnda cok yormaz ama pazrtesınden sonra naparım bılemıyorum malesef yıne zora grcem gb ama biberon bulabıldık karnını öyle böyle doyuruyorum

ıkı ayın kaldı canım allahın ıznıyle ınsallah bır ömur boyu nesenı sevdıcegne karsı hıc kaybetmessın.
ınsallah bende senın yasaıdgın duyguları yasayabılırım ama bızımde 8 ay oluyor bu ayın 21 de cogu gıttı azı kaldı beklemek guzel eger beklenen özelse..
sende rahat bır hafta sonu tatılı yaparsın artık sızınkılerde evdeymıs ablana devr et ablalar bıze kıyamaz nasılsa
canım sen baya baya bu kedıcıgın tum sorumlugunu aldın ne zamana kadar bakacaksın ceyzınde götrdugunu dusunsene ay cok super olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…