2012' de yazın evlenecekler

woaaawww senınkının aklına nasıl gelmıs bu fıkır cok romantıkmıs denız altında evlılık teklıfını alanı ılk defa duyuyorum

selam canım,hoşgeldin...çoğunlukla burda geçti günümüz galiba,sen neler yaptın

çok güselmiş canım:81:

Hoşgeldin canım. ben iyiyim sen nasılsın niye girmedin 2 gündür

evet garanticidir aşkım ya yine bir süpriz yapıp çıkıp gelse

dün rahatsızdım midemde reflü var onun agrısı deli etti bugünde beyaz esya bakmaya gittim gitmiskende mobilya baktım harika seyler var kızlar bir oturma takımı gördüm kesinlikle onu almalıyım onun dısında sıradan dı özlemisim sizleri alıskanlık yaptınız buarada sedoshum yasadığınız anı benide güldür dü unutulmayacak anılarımızın olması cok güzel

rosacım bızımle böyle guzel guzel yazılar paylasıyorsun ne guzel okumak bu tur yazıları

evet kesinlikle anılar anılar anılaaaar...

Selam fıstıklar nasılsınız sohbet almıs basını gitmis iki gündür pek fırsat bulamadım nasılsınız gününüz nasıl gecti....

hoşşş geldınncanım

kızlarla kaynatıyoruz kahvemızı ıctık pazar keyfı yapıyoruz sen nasılsın

woaaawww senınkının aklına nasıl gelmıs bu fıkır cok romantıkmıs denız altında evlılık teklıfını alanı ılk defa duyuyorum

ya canım biz biraz adrenalin seviyoruz farklı sporlar yapıyoruz ve zaten süprizleri çok ama çok sever.

inşallah hiç belli olmaz canım benim,belki çıkar gelir

ahhh ahhh

geçmiş olsun canım gaviskon diye bir şurup var iyi geliyor. ohhhh sadece baktın mı?

:26:canlarım şehirfırsatl.com dan alışvriş yaptınısmı hiç:26:

canım ben netten alışveriş yapamıyorum burdan da bana sürekli mail geliyor ama netten alışverişe güvenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…