olursan gideriz canım
hele bir evlensek hayırlısıyla
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:44::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
ben burdayım canım:78:
ya canım ne desen haklısın ya kızılmayacak gibi değil kicanım ben şehirfırsatıyla uğraşıorum halaaaaa çokkkkk sinirlendimmmmm ve gerildimmmm
aaaaaaayyyyyy sedoş naptın yaaaacevap: c şıkkı. çünkü x iki basamaklı bir sayı olmak üzere. yani daha olmamış.bööööö
ben şehirfırsatından da grupfoniden de grupanyadan da yaptım yapıyorum canım, hayırdır? yardımcı olabileceğim bir şey varsa elimden geldiğince yardım ederimben internetten yapıorum ama bu siteyi bilmiyodum kek kalıbı almıştım ses seda çıkmadı mail göndermişler anlamadım bişey o yüsden sormuştum..nyu olsaydı o biliodu bu siteyi ona sorardım
canım kesinlikle ve kesinlikle istanbula gelin derim, ama tabi ben bunu bu şehre aşık birisi oalrak söylüyorumeet ıstanbldan alcm moblyalarımı beyaz esyalarımı aldım daha ıstemeye gelmeden gıttık aldıkonlar depoda duruolar ankastre fırın faln yanı o grubu almayı dusunuorum nısanlm ıstnbldan ew bakmıs kıralık war ankastresı dıo ee bnde bu durumda napcamı sasrdm ne bılm ıste bıde ıstnbla yerlesıp yerlesmeme arsnda cok tereddtluyuz nısanlm normlde trakyalı oradada aynı ısıne dewam edeblır yanı ıstanbldan korkuorum ben warmı ıstnbullu olan fıkır werebleck bırılerı
canım benim yaaa napıosun?8 üye 1 ziyaretçi. herkes sustu :44:
ayy ne biliim saçma sapan bi o sayfada bi şu sayfada internette geizorum,oysa ki ders çalışıyor olmam lazımdı off offf..
sen napıosun tatlım baktın mı söylediğim siteye,beğendiğin birşey oldu mu?
benim bilg açık kalmıştı da, o yüzden burada gibi görünüyodum ama az önce geldim,
kaynattıklarınızı okudum, artık burdayım, sizinimmm
hoşbulduk yavruuuuuhoşgeldin tatlıııııımmmmm...
evet baktım canım köşe koltuk takımı beğendim ama görmek lazım ben görmeden dokunmadan birşeye karar veremiyorumhem mobilya inegölden alınır diyorlar almasak bile gidip gezmek var aşugumla ee canım sen hakkatten nasıl ders çalışacaksın?
kek kalıbı almıştım canımmmmya canım ne desen haklısın ya kızılmayacak gibi değil kine almıştın ki?
ben şehirfırsatından da grupfoniden de grupanyadan da yaptım yapıyorum canım, hayırdır? yardımcı olabileceğim bir şey varsa elimden geldiğince yardım ederim
canımmm ben kek kalıbı aldım fırsat kabul edildi diyo.. bana maille groupon die bişey göndermişler ben onu ne yapıcam yani ordaki çek kodumu ne yapıcamki..:26:
hoşbulduk yavruuuuu
bak yarın pzt., hafta başı nasılsa, sen bismillah deyip başlarsın artık dimi kuzucum çalışmaya?
kek kalıbı almıştım canımmmm
inşallah aşkım ama aklım nette kalıyor off,bu yaz tatilinin yüzünden oldu ne olduysa,internet bağımlısı oldum çıktım
her hafta bir çifti misafir ediyorlarmış bedavaya,valla iyi... bursadan inegöle de bayağı mesafe var çünkü... zaten biz gidersek arabayla babam,annem,ben ve nişanlım gideriz büyük ihtimal,babamsız alışveriş yapılmaz çünkü pazarlık yapmakta üstüne yoktur
evet ya hakkaten ben nasıl ders çalışacağımbütün üyeliklerimi kapatsam mı acaba netteki? facebook,kk,alışveriş siteleri yoksa aklım hep nette kalıyor:44::44:
kek kalıbı almıştım canımmmm
inşallah aşkım ama aklım nette kalıyor off,bu yaz tatilinin yüzünden oldu ne olduysa,internet bağımlısı oldum çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?