2012' de yazın evlenecekler

cevap: c şıkkı. çünkü x iki basamaklı bir sayı olmak üzere. yani daha olmamış. bööööö
aaaaaaayyyyyy sedoş naptın yaaaa

ben internetten yapıorum ama bu siteyi bilmiyodum kek kalıbı almıştım ses seda çıkmadı mail göndermişler anlamadım bişey o yüsden sormuştum..nyu olsaydı o biliodu bu siteyi ona sorardım
ben şehirfırsatından da grupfoniden de grupanyadan da yaptım yapıyorum canım, hayırdır? yardımcı olabileceğim bir şey varsa elimden geldiğince yardım ederim

canım kesinlikle ve kesinlikle istanbula gelin derim, ama tabi ben bunu bu şehre aşık birisi oalrak söylüyorum
yani objektif değilim bunu söylerken ama objektif olmam gerekiyorsa,

eğer geçim konusunda kafanıza takılan şeyler varsa hiç riske atmamak lazım denebilir, yani aylık maaş tutarlarınızı düşünüp ona göre karar vermek lazım

ama yok ikimizin maaşı bizi istanbulda idare eder aslında, e bir de sosyal hayatımıza düşkünüzdür diyorsan -ki bir de evden gelecek kira var, ooo gelin siz gelin

şaka bi yana hayırlısı olsun canım şimdiden, nerede karnınız doyacak nerede birlikte huzur içinde yaşayacaksanız orası sizin yuvanız olacaktır zaten

canım benim yaaa napıosun? 8 üye 1 ziyaretçi. herkes sustu :44:

ayy ne biliim saçma sapan bi o sayfada bi şu sayfada internette geizorum,oysa ki ders çalışıyor olmam lazımdı off offf..
sen napıosun tatlım baktın mı söylediğim siteye,beğendiğin birşey oldu mu?

benim bilg açık kalmıştı da, o yüzden burada gibi görünüyodum ama az önce geldim,
kaynattıklarınızı okudum, artık burdayım, sizinimmm

ayy ne biliim saçma sapan bi o sayfada bi şu sayfada internette geizorum,oysa ki ders çalışıyor olmam lazımdı off offf..
sen napıosun tatlım baktın mı söylediğim siteye,beğendiğin birşey oldu mu?

evet baktım canım köşe koltuk takımı beğendim ama görmek lazım ben görmeden dokunmadan birşeye karar veremiyorum hem mobilya inegölden alınır diyorlar almasak bile gidip gezmek var aşugumla ee canım sen hakkatten nasıl ders çalışacaksın?

her hafta bir çifti misafir ediyorlarmış bedavaya,valla iyi... bursadan inegöle de bayağı mesafe var çünkü... zaten biz gidersek arabayla babam,annem,ben ve nişanlım gideriz büyük ihtimal,babamsız alışveriş yapılmaz çünkü pazarlık yapmakta üstüne yoktur

evet ya hakkaten ben nasıl ders çalışacağım bütün üyeliklerimi kapatsam mı acaba netteki? facebook,kk,alışveriş siteleri yoksa aklım hep nette kalıyor:44::44:

ya canım ne desen haklısın ya kızılmayacak gibi değil ki ne almıştın ki?
kek kalıbı almıştım canımmmm

rosacım sen grupondan yani şehirfırsatından kek kalıbı satınalmadın
kek kalıbını satın alırken kullanacağın fırsat kuponunu satın aldın
yani orada bir yanlış anlaşılma var sanırım
kek kalıbının markası ne? hangi siteden alacakmışsın? biliyor musun bunu?

gasoline hoşgeldin canımcım

valla canım burası bağımlılık yapıyor eğer derslerine kanalize olmak istiyorsan mesela gündüzleri ders çalışabilir akşamları da kafanı rahatlatırsın böyle bir program çizebilirsin kendine... benimde mesleğim var ama özel sektöre güvenemiyorum kpss girmek istiyorum ama sistemi nasıldır hiç bilgim yok

anladım canım bilen birisi yardımcı olur hem sakin ol canım yaaa

inşallah aşkım ama aklım nette kalıyor off,bu yaz tatilinin yüzünden oldu ne olduysa,internet bağımlısı oldum çıktım

belli saatlerde nete girsen kuzucum?
yani mesela sabahları 3-4 saat ders çalış, buralarda sakin oluyo zaten, face e de bakmazsın 3-4 saat bişey olmaz
sonra öğlen 2-3 saat mola verirsin, yemekti internetti bayağı bir mola vermiş olursun
akşam üzeri yine 2 saat çalışsan yeter bence
e akşam da hep beraber burada kaynatırız canımcım

tabi sen kendini bilirsin programını daha doğru yaparsın da, bu da fikir olsun :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…