2012' de yazın evlenecekler

eşyalarını istanbul.dan mı alacaksın? hem niye tersine gidiyor ki canım...

eet ıstanbldan alcm moblyalarımı beyaz esyalarımı aldım daha ıstemeye gelmeden gıttık aldık onlar depoda duruolar ankastre fırın faln yanı o grubu almayı dusunuorum nısanlm ıstnbldan ew bakmıs kıralık war ankastresı dıo ee bnde bu durumda napcamı sasrdm ne bılm ıste bıde ıstnbla yerlesıp yerlesmeme arsnda cok tereddtluyuz nısanlm normlde trakyalı oradada aynı ısıne dewam edeblır yanı ıstanbldan korkuorum ben warmı ıstnbullu olan fıkır werebleck bırılerı

nişanlın trakyanın neresinden ayy canım ya yoksa biz seninle mi konuşmuştuk,Edirne merkezdendi nişanlın...

oooo siz elinizi çabuk tutmuşsunuz sizin düğün ne zamandı canım niye bu kadar acele ediyorsunuz? istanbul.da yaşamak gerçekten çok zor ince eleyip sık dokumak lazım nişanlının işi varsa düzen varsa oraya gidin bence.

iyiyim sağolasın sen nasılsın güselim?
İstanbul çok güsel,her imkan herşey var,gezecek çok yer var ama karnın nerde doyuyorsa orası en iyisi

canm ıkısndede aynı maas fark etmıo yanı ama bnm ıstnblu ısteme sebebm bnde rhtlıkla ıs bulurum dıe ama edrnede pek s anmıorum bulacagımı bıde edrnede kendı ewmde olcm ıstnblda kırada olcam yanı kıracılık nasıl bısı hıc bılmıorum yenı yenı esyalar alcaz perdesını halısını herseını o ewe gore dıktırecksın bıde ew sahıbı gelıp cık derse ozamn naparız yanı dedıgm gbı ıkıarada kaldm:26::26::26::26:

canım mesleğin ne bilmiyorum ama iş bulsan da alacağın maaş İstanbul'da kiranıza ve bir iki faturanıza gidecektir emin ol.
bence evin varsa hiç tereddüt etme,Edirne'de yaşamak daha kolay,belki giyim değil ama yiyecek içecek,yol parası gezmek çok uygun.giyimide ulus sosyete pazarı var Edirne'de ordan yaptın mı tamamdır bu iş,zaten İstanbul'dan geliyor satıcılar ya da LCW falan var merkezde öle marka mağazalarda her yerde fiyat aynı oluyor zaten,ordan da yaparsın alışverişini.

ıstanblda kalırsam edrnedekı ewın kırasını alcm ama tabıkı yetrlı olmaz.ben edrneyı coook sewıorum orada yasadıgım ıcın 2 3 yıl bılıorum yanı yasamını hersey cok uygun kıyafetde dahıl. buarada sen de gıttın yanı su meshr ulus pazarımıza

evet bende orda yaşadım canım 1-1.5 sene kadar,gitmem mş ulus pazarına ya..
2007'de 2.5 tlye aldığım bodylerim var hala giyiyorum

evet bende orda yaşadım canım 1-1.5 sene kadar,gitmem mş ulus pazarına ya..
2007'de 2.5 tlye aldığım bodylerim var hala giyiyorum

bnde 7 lıraya aldıgım kazagımı :))))) we kımse ınanmıo 7 lıra olduguna ayy seneye edrnede olursam bırlkte gıderz sen kesandasın ama olsun gelırsn bna DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…