iyiyim canım cayımı aldım birde sigara gectim pc basına sohbete eslik etmeye calısıyorum ...
ohhhhh ne guzel benımde kahvem bıtmıs onu tazelıyım okudum bugun ceyız alısverısne cıkmıssın
nasıl bır mobılya begendın dogtasa gıttınmı ? sıdeetle tavısye edıyorumben dun aksam baktım cok kullanıslı mobılyalar var
dogtastan baktım tatlım koltuk takımı resmini koyamıyorum idea bak bakalım beğenicekmisin fıstıgım ?
[
canım gaviscon tablet sürekli kullanıyorum allahtan o var... canım benim erkek arkadasım kahramanmarasta ben beğendim o önümüzdeki hafta alıcak simdiden girip ödüyüm diyor bana erken gibi geliyor ama onuda kıramıyorum
kızlar hepınızı öpuyorum benımkı arıyor gece gırerım okurum ne yazıstınız dıecıkıyorum görsmek dılegıle
evgörün sitesine baktınız mı canlar? ordada çok güzel şeyler var
kızlar hepınızı öpuyorum benımkı arıyor gece gırerım okurum ne yazıstınız dıecıkıyorum görsmek dılegıle
canım ben yorumları pek beğenmedim evgör hakkında.
mobilyam inegölden diye bir site var,biz ordan beğendik mobilyalarımızı nasipse aşkım gelsin askerden evimizi tuttuğumuz gibi inegölde alacağız soluğuinternet sitesinden de alınıyor ama ben göriim elliiim öyle istiyorum
kızlar mrb nasılsınız bısı sorcam sıze benm dugunum seneye ama bız sımdıden yatak odamızı almayı dusunuoruz aldıgımz yerde depoda kalabılıo mu dugunu kadr bı bılgınız war mı
kızlar mrb nasılsınız bısı sorcam sıze benm dugunum seneye ama bız sımdıden yatak odamızı almayı dusunuoruz aldıgımz yerde depoda kalabılıo mu dugunu kadr bı bılgınız war mı
yaa bilmiyordum. bende dediğin yere bir bakayım canımcım. hayırlısı olsun inşallah resim yok mu:26:
cnım hoşgeldin öncelikle. bence alacağın yere sor bazı yerlerde birkaç ay sanırım depoda bekletiyorlar ama emin olmak için sorman lazım. hayırlısı olsun
mobilya konusunda bilmiyorum canım da beyaz eşyacılar yapıyor öyle..:26:
bende çok beğenmiştim bi çok modelini sonra araştırdım biraz,çok olumlu şeyler okumadım tatlım..
daha öncede eklemiştim canım,bunlar beğendiklerimiz:
sade ve spor modeller
Eki Görüntüle 270371 Eki Görüntüle 270372
hos bldm canm saol bılgın ıcın bn smdı ıstanblu pek bılmedıgım ıcın bı sorayım dedım ama smdı alsam bı kac aylıklada olacak ıs dıll walla bnm ısler hep tersıne gıdıo su aralar :))) ne alacagımı sasrdım bnde artık
hımm yatak odası ferah ferah ben çok beğendim canımve yemek odası takımınla yatak odası takımı aynı sanırım bence çok güzeller koltuk takımında mı açık renk olacak beyaz gibi filan? zor olmaz mı canım benim
çok sağol canım inşallah bizim olurlar
koltuğu krem-bej-beyaz-kahve gibi tonlarda düşünüyorum,belki mürdüm de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?