2012' de yazın evlenecekler

nyucum hiç geçmise bakmadım bende direk yakaladığım yerden deavm ediyorumvalla geçmiş te öyle bir geçmiski okumaya kalksam çıkamam işin içinden birde alıntı yapmak lazım düşer hopp uğraş lavanta

merhaba kızlaaaar işten ayrıldım ama 1hafta zorunlu katlancam...şafağım 120 askerim gelcek inş
nasılsınız bakalım
hayırlısı olsun canım ya, 1 hafta çabuk geçer boşver, inş daha güzel daha bereketli işler diliyorum sana

ay yerim seniiii, kız gıgıl bu, herşeyi bilir o
bulmana da sevindim ayrıca canım benim

bankaya gitmem gerekiyodu, imdadıma teyzoşum yetişti, o bana havale yaptı ben de bugün gitmekten kurtuldum bankaya
şimdi de teyzem çaya çağırdı hatunlarıımm
1-2 saate görüşürüzzz
sizi çook üptüm
baş baş

Haklısın walla cok zor okadar seyi okumak okuyayım derken busefer muhabbeti kacırıyoruz yine ben en iyisi fırsat buldukca aralarda dalarım muhabbete

Hoşbulduk canım kusura bakma simdi gördüm yazını bende 3 senedir nişanlıyım 25 yaşındayım 23 haziran düğün tarihim

Hoşbulduk canım kusura bakma simdi gördüm yazını bende 3 senedir nişanlıyım 25 yaşındayım 23 haziran düğün tarihim

tebrik ederim cnm çok çok.... darısı bize inş. nereden nereye gidiyorsun evlnnce yoksa sabit kalack msn yerinde

ay şöyle alt alta alıntı nasıl yapıosunuz yaaaaaaaaaaaaa anlamadım gitti wala hepsini meak ettm de evllk sonrası vuslatı daha bi merak ettim kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar

kızlar bu akşam hayırlı bi iş yapıcam ..

bir arkadaşım var onu biri ile tanıştırıcam çocuk iyi diyorlar bu akşam yüz yüze görüşücekler bende arkadaş olucam inş.beğenirler birbirlerini ikisede yuva sahibi olur ..aslında bu işlere girmek sakıncalı ama önceden söylüyorum hani kötü olursa bizden bilmesin kararı kendisi vericek..

gasoline güle güle cnm afiyewt olsun bizim yerimizde iç

benim asker şafağım 120 aah sizin gibi düğün şafağım olsa kesken.gördüm facedeki yorumunu canım..
kıslar bi gün girmiyom beni soran yok kıskanıyom valla

kızlar bakın anlatıyom bendenizi unutmayın bni
ben tuğçe 4.senemiz oluyo asker bekliyom 120 günümüz kaldı maltepede ev aldık bi eşyası hariç herşey hazır nişan dernekte olcak büyük ihtimal nisanda düğünde ya haziran ya eylülde

hayırlı olsun tuğçecim memnun oldummm

tanışırken sizde anlatın kızlar
hoş ben çok bunağım hemen uçuyo kafamdan bide şu ara çok stresliyim 1 ay oldu işe gireli istifamı verdim

bende konyadan adanaya gidicem cnm... ünide tanştık sevglmle dün 5.yıl bitti... kurbndn snra isteme var... askerliğinide yptı geldi çok şükür... nişan şubatta düğünde ağustos sonu eylül başı gibi bende kpss hazrlanıorum a grubundan... peki neden istifa ettn cnm sen işinden???

İsmin ne canım.hayırlısı olsun hepimiz için..
ben 1100 diye girdim 820 verdiler,yönetici asistanı die girdim temizlik bile yaptırdılar bunu müdüre söleyince müdür bunları yapanları azarlayınca yalancıda oldum............
1hafta mecburi eleman bulana kadar katlancam

ii aslında cnm 820de belki yükseltirlerdi 2 ay deneme süresi vermior bile bazı yerleer.. gökben benm adm bu arada... neyse inş. daha ii bi işin olur

tanıtayım canım ben çalışıyorum uzun yıllardır hukuk bürosunda icra takipçiliği yapıyorum adliye ve hacizler arası mekik dokuyorum anlayacağın ve taze nişanlıyım sizler napıyonuz baya şey kaçırdım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…