hayırlısı olsun canım ya, 1 hafta çabuk geçer boşver, inş daha güzel daha bereketli işler diliyorum sanamerhaba kızlaaaar işten ayrıldım ama 1hafta zorunlu katlancam...şafağım 120 askerim gelcek inş
nasılsınız bakalım
ay yerim seniiii, kız gıgıl bu, herşeyi bilir ointernetten buldum kızlarr google sormayı akıl edemedim nedensekaç gündür aklımda gasoline bilir diye düşünüyorum ama google bilir diye düşünmüyorm
kızlar artık bende 30 günden geriye doğru sayıyorum bohça işini hızlandırmam gerek..kıyafetimi ayarlamam gerek inş.gönlüme göre bulabilirim..
nyucum hiç geçmise bakmadım bende direk yakaladığım yerden deavm ediyorumvalla geçmiş te öyle bir geçmiski okumaya kalksam çıkamam işin içinden birde alıntı yapmak lazım düşer hopp uğraş lavanta
bizimden kurbandan sonra isteme söz olcak inş. ben 11inde gelsnler istiyorum 11.11.11 olsun diyehem unutmazda sevgilim... bende adanaya gidicem konyadan... dün 5.yılımızı btrdik... ünivrstde tnştık sevglmle o askerede gitti geldi ben şmdi kpss hazırlncağım o da iş kuruyor...
sende hoşgldn nyusende nasl drmlr
Hoşbulduk canım kusura bakma simdi gördüm yazını bende 3 senedir nişanlıyım 25 yaşındayım 23 haziran düğün tarihim
Hoşbulduk canım kusura bakma simdi gördüm yazını bende 3 senedir nişanlıyım 25 yaşındayım 23 haziran düğün tarihim
kızlar bakın anlatıyom bendenizi unutmayın bni
ben tuğçe 4.senemiz oluyo asker bekliyom 120 günümüz kaldı maltepede ev aldık bi eşyası hariç herşey hazır nişan dernekte olcak büyük ihtimal nisanda düğünde ya haziran ya eylülde
hayırlı olsun tuğçecim memnun oldummm
tanışırken sizde anlatın kızlar
hoş ben çok bunağım hemen uçuyo kafamdan bide şu ara çok stresliyim 1 ay oldu işe gireli istifamı verdim
bende konyadan adanaya gidicem cnm... ünide tanştık sevglmle dün 5.yıl bitti... kurbndn snra isteme var... askerliğinide yptı geldi çok şükür... nişan şubatta düğünde ağustos sonu eylül başı gibibende kpss hazrlanıorum a grubundan... peki neden istifa ettn cnm sen işinden???
İsmin ne canım.hayırlısı olsun hepimiz için..
ben 1100 diye girdim 820 verdiler,yönetici asistanı die girdim temizlik bile yaptırdılar bunu müdüre söleyince müdür bunları yapanları azarlayınca yalancıda oldum............
1hafta mecburi eleman bulana kadar katlancam
ii aslında cnm 820de belki yükseltirlerdi 2 ay deneme süresi vermior bile bazı yerleer.. gökben benm adm bu arada... neyse inş. daha ii bi işin olur
selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız?
slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?