2012' de yazın evlenecekler

slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
hoşgeldin sibelciimm

hala gülüyorum, bi lahana bizi ne hale soktu, aahh balımpeteğim aahhh sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün

hoşgeldin deryacık, benim de bilg. değil ama kk da cevap yazarken çok zorlanıyorum, cevapla ya tıklıyorum 2 saatte zor dönüyo topik ekranına

bende 2012 de evleneceklerdenim :) daha tarih belli değil ankara da nikah için mekan arıyorum:)
sen de oojjgeldin ösgecik

sevgili arkadaşlarım, yarın görüşmek üzere... kendinize iyi bakın, güzel sohbetler diliyorum..
İyi akşamlar:80:

Mrb kızlar

Benim şafak hiç başlamadı daha,düğünden sonra olacak artık,5 ay dayancam napıyım
hımm o da zormuş ama dediğin gibi dayanırsın canım, Allah sabrını verir inş.

sevgili arkadaşlarım, yarın görüşmek üzere... kendinize iyi bakın, güzel sohbetler diliyorum..
İyi akşamlar:80:
görüşürüz deryam, üptüm çokk

merhaba gelincikler nasılsınız ?

baska topiğe yazıodum ama 2 haftadır giremedim o topikteki şeker gelinler buraya gelmişler bende hemen geldimmmm

merhaba gelincikler nasılsınız ?

baska topiğe yazıodum ama 2 haftadır giremedim o topikteki şeker gelinler buraya gelmişler bende hemen geldimmmm
ooo ojgeldin şeker :112::112:

var mı 2 haftada değişiklik, ne var ne yok, iyi misin hoş musun

oojj bulduk cicimm
walla değişiklik yok herşey güzel mutluyum sewiyorum annemle dantelli çarşaf havlu kenarı yok işlemeli pike takımı tartışması yaptık bu 2 haftada annem kazandıı ne istiyosan yaptır dedim artık he bide kenarı güpürlü çekmece örtüsü war Allahım npcam ben onları
sen nasılsın gasolinecimm biraz okudum geçmişi ama o kadar cok ki bitiremedim artık bundan snr takip edeceğim

hep onlar kazanır zaten
bırakalım bazen de onlar kazansınlar zaten, onların da bbiricik çocukları evleniyo işte
buarada burda da danteli yeni sarılmış nevresim takımları olan hatunlar var, bu hafta sırayla resimleri koyarlar, biri bitmiş biri de bitmek üzereydi
danteller popüler yani burda son günlerde
seninki de yaptırsın da görelim hep beraber, yapışştıralım hepsine birer

iyiyim canım ya nolsun, geçmiş çok evet canım, muhabbet özellikle akşamları alıp başını gidiyo, işte neresinden yakalarsan dal sen de

Son düzenleme:

oo demek herkeste war bu dantel olayı napalım bizde güzel güzel uyuruz dantelli çarşaflarımısda bi günde 15-20 sayfa yazıldığı olmuş ya walla bnde ayıp olur böle konuya girmek demiim hemen yazıwereyim en iyisi

aaaa ayıp ne demek aşkol

kız o yatağa girdikten sonraaaa hatırlamicaksın bile altındaki dantel miydi güpür müydü pamuk muydu saten miydi

edit : yemek buldun ye, dayak buldun kaç, yatak buldun gir uyu :))) bakma danteline falan :))

Son düzenleme:
naber çağlacım nasılsın?akşam okudum paşabahçeleri beğenmediğini yazmışsın çok mu basit duruyordu?

Canım iyi diyeyim iyi olayım valla . Dün ablamla gitdik baktık ama rengi biraz açık geldi ben mutfagı kırmızıyla canlandırmayı düşünüyorum çok kötü diyemem ama kalite olarakda çok iyi diyemem tabi... İnce geldi biraz ve çorbalık yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…