hoşgeldin sibelciimmslm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
canım ben gasolinle lavanta ve balbt arasında geçen lahana diyaloğundan sonra koptum zaten, geçmişi okuyamadım
pc de bugün çok ağır, hemen cwp yazamıyorum, donuyor.. şimdi hemen bakıyorum topikine...
memnun oldum sibel, ben de hemşireyim, uluslararası bir firmada işyeri hemşireliği yapıyorum, 10 kasımda nişanlanıyorum, kısmetse de eylül 2012de evleniyorum, bir de asker yolu bekliyorum:98::97:
sen de oojjgeldin ösgecikbende 2012 de evleneceklerdenim :) daha tarih belli değil ankara da nikah için mekan arıyorum:)
hımm o da zormuş ama dediğin gibi dayanırsın canım, Allah sabrını verir inş.Mrb kızlar
Benim şafak hiç başlamadı daha,düğünden sonra olacak artık,5 ay dayancam napıyım
görüşürüz deryam, üptüm çokksevgili arkadaşlarım, yarın görüşmek üzere... kendinize iyi bakın, güzel sohbetler diliyorum..
İyi akşamlar:80:
ooo ojgeldin şeker :112::112:merhaba gelincikler nasılsınız ?
baska topiğe yazıodum ama 2 haftadır giremedim o topikteki şeker gelinler buraya gelmişler bende hemen geldimmmm
oojj bulduk cicimm
walla değişiklik yok herşey güzel mutluyum sewiyorumannemle dantelli çarşaf havlu kenarı yok işlemeli pike takımı tartışması yaptık bu 2 haftada annem kazandıı ne istiyosan yaptır dedim artık he bide kenarı güpürlü çekmece örtüsü war Allahım npcam ben onları
sen nasılsın gasolinecimm biraz okudum geçmişi ama o kadar cok ki bitiremedim artık bundan snr takip edeceğim
hep onlar kazanır zaten
bırakalım bazen de onlar kazansınlar zaten, onların da bbiricik çocukları evleniyo işte
buarada burda da danteli yeni sarılmış nevresim takımları olan hatunlar var, bu hafta sırayla resimleri koyarlar, biri bitmiş biri de bitmez üzereydi
danteller popüler yani burda son günlerde
seninki de yaptırsın da görelim hep beraber, yapışştıralım hepsine birer
iyiyim canım ya nolsun, geçmiş çok evet canım, muhabbet özellikle akşamları alıp başını gidiyo, işte neresinden yakalarsan dal sen de
oo demek herkeste war bu dantel olayı napalım bizde güzel güzel uyuruz dantelli çarşaflarımısdabi günde 15-20 sayfa yazıldığı olmuş ya walla bnde ayıp olur böle konuya girmek demiim hemen yazıwereyim en iyisi
aaaa ayıp ne demek aşkol
kız o yatağa girdikten sonraaaahatırlamicaksın bile altındaki dantel miydi güpür müydü pamuk muydu saten miydi
Allah seni netmeye kıs orası öle tabi 7 yıl film şeridi gibi geçer gözümüzün önünden
ah hem de ne filllmmm
(söylemiyim burda ne filmi olduğunu)
merhaba gelincikler nasılsınız ?
baska topiğe yazıodum ama 2 haftadır giremedim o topikteki şeker gelinler buraya gelmişler bende hemen geldimmmm
naber çağlacım nasılsın?akşam okudum paşabahçeleri beğenmediğini yazmışsın çok mu basit duruyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?