Canım iyi diyeyim iyi olayım valla . Dün ablamla gitdik baktık ama rengi biraz açık geldi ben mutfagı kırmızıyla canlandırmayı düşünüyorum çok kötü diyemem ama kalite olarakda çok iyi diyemem tabi... İnce geldi biraz ve çorbalık yok .
hıımmm anladım canım,çorba kasesi de uydurmak zor olur içine,haklısın...neyse inş.daha güsellerini bulursun.
bernardo da bir takım gördüm günlük yemek takımı almak istiyorsan bi bak istersen canım modeli romance dı galiba,sitesinde var,benim var bi sürü günlük ama yine de çok beğendim,belki evlenince evimde koyacak yerim olursa alırım
sedacım baktım kelebekli takım dimi pek şirinmiş
evet o canım ya,harika di mi...dibim düştü benimde,amerikan servisleri bile vaaar,çok şirin
ayenn kuş beğendim ... Sen mutfağı ne tonlarda düşünüyorsun peki?
iyiyiz canım sağol,sen nasılsın
ıyıyım canm kımler ne alıo ne almıs onları okuyodum :))))
iyiyim canım sen nasılsınn
iyidir hoşgeldin . sen nasılsın cnm ?
bende fena değil tatlım evdeydim tüm gün çıkmadım bugün
Aaaa yavaştan başla kız sendeiiyiym bnde cnm ewlerde sıkıcı bı hayt ıste sıze masllh dıorum ceyız hazrlıgnda son gaz dewm edıosunz bnde hala bısı yok
aynen valla yafBende aynıydım canım havada çok sıkıcı bugün
hadi bakalım inş cnm inş ershaneye gıdıyormusun?Allah'ın izniyle az sonra ders çalışmaya başlayacağım kızlar,dua edin benim için
Sedosh atansın,öğretmen hanım olsun diye olur mu
hadi bakalım inş cnm inş ershaneye gıdıyormusun?
iiyiym bnde cnm ewlerde sıkıcı bı hayt ıste sıze masllh dıorum ceyız hazrlıgnda son gaz dewm edıosunz bnde hala bısı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?