2012' de yazın evlenecekler

kızlar geçenlerde kolumdan ameliyat olmuştum pataloji gitmişti parça hatırlıyosanız....KANSERİM

Oooo çok güzelllll
İyiyim canım bendee sıkıldım evde yaa hava güzel olsada dışarı çıkıp çeyiz alsam

yarın güneşli olcakmış galiba tatlım alırsın ceyizcikleri ay bnde demin sıkıntıdan yazlıkları kaldırdım kışlıkları cıkardım snradan farkettimki ewimde son kez bu ye değiştirmeyi yaptım annammmm gidiyorum ya artık sewdiceğimee

ay canımm aynen benimde aklımda o :85: daha değiştirmedim gardolabımı ama bu yazlıklar bir daha paşayla evimisde çıkıcak:85:

Evet yaa seneye evimizde kullancaz cicilerimiziii :103:

Merhaba arkadaşlar..dediğim gibi bu guruba bende dahilim galiba.ağustos ayında,ramazan sonrası düğünü yapmayı düşünüyoruz.siz neler yapıyorsunuz?neler yaptınız yada? çeyiz özellikle.mesela beyaz eşya konusu.bosh marka için iyi tepkiler duyuyorum.siz ne düşünüyor sunuz? evim tarbzonda olacak.erzurumda çalışıyorum.uzaktan çok zor bu işler :44:

şu göbekli dediklerinden mi yapmış acaba?
hani ortadaki pencereden alttaki saten kaplı yorgan görünüyo falan?
annenin dediği gibi kalan kumaşla bir daha yaptırırsın canım ya, veya ilave kumaş gerekiyorsa kadına aldırın,
yani madem senin istemediğin birşey yapmış alsın tabiki kumaşını ve yapsın yenisi

canım 61 parçası 400-450 arası birkaç güvenilir sitede mevcuttu, ama son bir iki haftadır tekrar araştırmadım
ama bana fazla geldi, yani 425e varken 480 vermeye gerek yok

edit:canım bu arada ben sitelere bakıyorum ama mağazalrda da araştırma yapacağım alacağım zaman
şunun için yapacağım, eğer kargo bedeliyle falan eğer arada fazla fark olmazsa mağazadan almayı tercih edeceğim
sebebi de şu, kargoda kırık çıkması problemiyle karşılaşmak istemiyorum o yüzden canım :)

merhabalar canlar napıosunusss ne var ne yok
selam rosacımm hoşgeldiinn

gasolinecim senin dillere destan bi çeyiz listen vardı rica etsem banada gönderebilir misin
tabi canımm, ama bana mail adresini özel mesaj atamazsın, mesaj sayın yetersiz, ben sana özel mesaj gönderiyorum, ona bir bak canım

tekrar hoşgeldin
canım beyaz eşyada ben de bosch veya siemens düşünüyorum..
erzurumdan trabzona gelin mi gideceksin, doğru mu anladım? evet uzaktan gerçekten zordur, tahmin edebiliyorum

kızlar geçenlerde kolumdan ameliyat olmuştum pataloji gitmişti parça hatırlıyosanız....KANSERİM
canımm
doktor tam olarak ne söyledi, yani kötü huylu mu çıkmış ki kitle?
kötü huylu değilse hiç bozma moralini, Allah ın izniyle düzelir o
ilk ameliyatında parçanın tamamını mı almışlardı yoksa yoksa patoloji için küçük bir kesit mi?
yani o bölgenin temizlenmesi için ikinci bir ameliyata gerek olacak mıymış? bahsetti mi doktorun?
peki bu kemoterapi veya radyoterapiye başlayacağın bir kanser türü mü? hani bazen değişik tedavi şekilleri olabiliyor da

ama eğer kötü huyluysa da söylemesi kolay biliyorum ama lütfen moralini bozmamaya çalış -heleki iyi huylu çıkmışsa bozma zaten-, moral çok önemli sen de biliyorsun
ve lütfen bizi habersiz bırakma olur mu? özellikle ben bekliyorum gelişmelerin neler olduğunu, eminim yanında yakınında çok insan vardır seni seven sana destek olan, ama bizi de unutma olur mu, ne zaman istersen bizler de burdayız

Son düzenleme:
Gasolinecim hoşbuldum sende hoşqeldin,nasılsın?

ayyy bu patates soğan kovaları ne kadar pahalı yahu

rosacım şimdi sen söyleyince baktım da ne çok çeşit varmış
meselaaaaaa

bu iki bölmeli sepet dittididiyor da 19,90 mış

bu da başka bir internet sitesinde 2 li sepet takımı 30 tl imiş

bi de böylesi varmış, 25 tl miş

sen nasıl bişey arıyordun? daha değişik pahalı bişey mi yoksa? kız merak ettim

Son düzenleme:
Merhaba canım hoşqeldin.hepimiz gibi seninde hakkında hayırlısı huzurlusu olsun.bizde yavaş yavaş ilerliorus işte kimimiz bitirdi çeyiz işlerini kimimiz başlamadı öyle fikirler alıorus birbirimisden..beyaz eşya konusuna gelince kısa bir araştırma ve mağza turlarından sonra bosh almaya karar verdim ben.buzdolabımın modeli belli ama diğer eşyaların modeline karar vermedim daha.

sen nasıl bişey arıyordun? daha değişik pahalı bişey mi yoksa? kız merak ettim

canım ben sifa home daki kemik modelleri beğeniyorum..45 lira ikisi 90 çok gibi gelio bana(indirimdeki fiyat)

Son düzenleme:
canım bnm ya yaramaz mı hersey var valla çok güzell cok tenk yuuuu :128:
bnde aldıklarımı cizeyim gerçi çok bişi yok yaa düğüne 6 ay var biz daha yeri bile tutmadık sevgi kelebeği gibi geziyoruz hala
ayneennn

ayrıca rica ederim, işe yaramasına sevindim

heeeeeee evet şimdi oldu, e tabi 90 lira pahalı kız 2 tane kova için
gerçi şaka bi yana şıklarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…