cok iyiyim hatta süperim tatlım sn nasılsın
Oooo çok güzelllll
İyiyim canım bendee sıkıldım evde yaa hava güzel olsada dışarı çıkıp çeyiz alsam
yarın güneşli olcakmış galiba tatlım alırsın ceyizcikleriay bnde demin sıkıntıdan yazlıkları kaldırdım kışlıkları cıkardım snradan farkettimki ewimde son kez bu ye değiştirmeyi yaptım annammmm gidiyorum ya artık sewdiceğimee
yarın güneşli olcakmış galiba tatlım alırsın ceyizcikleriay bnde demin sıkıntıdan yazlıkları kaldırdım kışlıkları cıkardım snradan farkettimki ewimde son kez bu ye değiştirmeyi yaptım annammmm gidiyorum ya artık sewdiceğimee
kızlar geçenlerde kolumdan ameliyat olmuştum pataloji gitmişti parça hatırlıyosanız....KANSERİM
şu göbekli dediklerinden mi yapmış acaba?ayy moralim çok bozuldu kızlar bu nevresim olucaktı ya dantel annem almış onu bende aradım nasıl olmuş diye annemde üstü açık dikmiş yorgan gözükcek demezmi delirdim yaa ben öyle istememiştim gerçekten üzüldüm yaa boşu boşuna hem param gittim hem 15 gün bekledim bi şeyede benzememiştir annem kumaş kalmış diktirirz dedi ama yetmez ki ayy nnasıl sinir oldum yaa
canım 61 parçası 400-450 arası birkaç güvenilir sitede mevcuttu, ama son bir iki haftadır tekrar araştırmadımKIZLARRRRRRRRR sonunda aranızdayım bugün işlerim sakin size cok güzel haberlerim var dün aksam pijama muhabbetlerine dalmısnız bende sabah gördüm markofonide cok güzeller gasolinecim güle güle kullan bende relax mode baktım kampanya varmıs karar vermedim walla hangisinden alsam acepp birdee gasolincim BERF KAMP gördüm sabah bi sitede ne kadardı senin baktıgında ???31-Prç.295 TL
61 Prç.479TL Ne diyorsun canım???
selam rosacımm hoşgeldiinnmerhabalar canlar napıosunusss ne var ne yok
tabi canımm, ama bana mail adresini özel mesaj atamazsın, mesaj sayın yetersiz, ben sana özel mesaj gönderiyorum, ona bir bak canımgasolinecim senin dillere destan bi çeyiz listen vardı rica etsem banada gönderebilir misin
tekrar hoşgeldinMerhaba arkadaşlar..dediğim gibi bu guruba bende dahilim galiba.ağustos ayında,ramazan sonrası düğünü yapmayı düşünüyoruz.siz neler yapıyorsunuz?neler yaptınız yada? çeyiz özellikle.mesela beyaz eşya konusu.bosh marka için iyi tepkiler duyuyorum.siz ne düşünüyor sunuz? evim tarbzonda olacak.erzurumda çalışıyorum.uzaktan çok zor bu işler:44:
canımmkızlar geçenlerde kolumdan ameliyat olmuştum pataloji gitmişti parça hatırlıyosanız....KANSERİM
kızlar geçenlerde kolumdan ameliyat olmuştum pataloji gitmişti parça hatırlıyosanız....KANSERİM
gasolinecim mail attım sana tatlımm
Gasolinecim hoşbuldum sende hoşqeldin,nasılsın?
ayyy bu patates soğan kovaları ne kadar pahalı yahu
ben de sana attım canıımm, bak bakalım işine yarayacak mı
Merhaba canım hoşqeldin.hepimiz gibi seninde hakkında hayırlısı huzurlusu olsun.bizde yavaş yavaş ilerliorus işte kimimiz bitirdi çeyiz işlerini kimimiz başlamadı öyle fikirler alıorus birbirimisden..beyaz eşya konusuna gelince kısa bir araştırma ve mağza turlarından sonra bosh almaya karar verdim ben.buzdolabımın modeli belli ama diğer eşyaların modeline karar vermedim daha.Merhaba arkadaşlar..dediğim gibi bu guruba bende dahilim galiba.ağustos ayında,ramazan sonrası düğünü yapmayı düşünüyoruz.siz neler yapıyorsunuz?neler yaptınız yada? çeyiz özellikle.mesela beyaz eşya konusu.bosh marka için iyi tepkiler duyuyorum.siz ne düşünüyor sunuz? evim tarbzonda olacak.erzurumda çalışıyorum.uzaktan çok zor bu işler:44:
sen nasıl bişey arıyordun? daha değişik pahalı bişey mi yoksa? kız merak ettim
ayneennncanım bnm ya yaramaz mı hersey var valla çok güzell cok tenk yuuuu :128:
bnde aldıklarımı cizeyim gerçi çok bişi yok yaa düğüne 6 ay var biz daha yeri bile tutmadık sevgi kelebeği gibi geziyoruz hala
heeeeeee evet şimdi oldu, e tabi 90 lira pahalı kız 2 tane kova içinMerhaba canım hoşqeldin.hepimiz gibi seninde hakkında hayırlısı huzurlusu olsun.bizde yavaş yavaş ilerliorus işte kimimiz bitirdi çeyiz işlerini kimimiz başlamadı öyle fikirler alıorus birbirimisden..beyaz eşya konusuna gelince kısa bir araştırma ve mağza turlarından sonra bosh almaya karar verdim ben.buzdolabımın modeli belli ama diğer eşyaların modeline karar vermedim daha.
canım ben sifa home daki kemik modelleri beğeniyorum..45 lira ikisi 90 çok gibi gelio bana(indirimdeki fiyat)
Eki Görüntüle 271407 Eki Görüntüle 271408
heeeeeee evet şimdi oldu, e tabi 90 lira pahalı kız 2 tane kova için
gerçi şaka bi yana şıklarmış
neysee ona gelene kadar çok eksik var artık napalım böyle teselli edeyim kendimi
aynen öyle canım yaa
ama yani hakkaten patates soğan kovasına gelene kadar alacağımız çok şey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?