2012' de yazın evlenecekler

tükan bugün doğru dürüst siftah yapmadıııııı, 2 kişiyle olmuyooo, nerdesiniz hatunlaaaaaaaarrrrrrrr :86::86::86::86::86:

Son düzenleme:
bugün nöbet bendeydi vallaa bir evden çıkmadım, birde 2012 yaz gelinlerinden

Son düzenleme:
bende geldim kızlaaar...nasılsınız bakalım?
bugün yine bi yaramazlık yapıp 2 nevresim takımı daha aldım çeyizime daha anneme söyleyemedim yaa,kızacak valla

hosbuldum canım benım arkdsla bulustuk bugun anca gırebıldım sen ne yapıyorsun nasıldı gunun

iyi yaptın canım, ben günü evde geçirdim canım, hala tam iyileşebilmiş değilim, o yüzden daha ziyade uzanır vaziyette geçiriyorum günlerimi

haa bir de markafoni alışverişi yaptım tutamadım kendimi :)))

Son düzenleme:
bugün yine bi yaramazlık yapıp 2 nevresim takımı daha aldım çeyizime daha anneme söyleyemedim yaa,kızacak valla

selam sedoşum hayırlı ugurlu olsun gule kullan resımlerı varsa koysana buraya merak ettım renklerı nasıl canım hıc takma kafana tum anneler aynı bende bugun annemle tartıstım hıc ceyızım yok eksıklerım cok dıyor sen buraya gel ıkı haftada hall ederız bırbırmızı yedık sınır ettı benı tlfnda yok babamla arası bozulmaması ıcın dugunumuzun bayram sonrasıda olmasını ıstemıyor. bıran önce olsun bıtsın ıstıyor
gelıyım bır ankaraya önumuzdekı ay alacam yorgan yastık nevresım takımlarımı.

selam sedoşum hayırlı ugurlu olsun gule kullan resımlerı varsa koysana buraya merak ettım renklerı nasıl canım hıc takma kafana tum anneler aynı bende bugun annemle tartıstım hıc ceyızım yok eksıklerım cok dıyor sen buraya gel ıkı haftada hall ederız bırbırmızı yedık sınır ettı benı tlfnda yok babamla arası bozulmaması ıcın dugunumuzun bayram sonrasıda olmasını ıstemıyor. bıran önce olsun bıtsın ıstıyor
gelıyım bır ankaraya önumuzdekı ay alacam yorgan yastık nevresım takımlarımı.

ohhh en ıyısı gecmıs olsun canım ıyıleş artık kac gundur hastasın

ne aldın markofonda?

çok teşekkür ederim canım,10 oldu nevresimler bir tane de piko yapılacak olan var,o nedenle annem oyacak beni,neyse napiim gülünü seven dikenine katlanırinşallah sende çok güsel şeyler alırsın canımcım..

ooh sedoşum güle güle kullan

sağol canım benim,sen ne aldın kız markafoniden,sende güle güle kullan kuşum

bunlar aldıklarım
Eki Görüntüle 271520 Eki Görüntüle 271523

cok guzel canım benım gule gule kullan cok begendım desenlerı cok hoş abartı degıl
10 adetmı hehe masallah sen doldurmussun ben 5 adetten fazla nevresım almama zaten bırtane galatasay nevresımı olacak
onun harıcınde 4 tane daha olur. ohh mıs gıbı her ıkı gune bır degstrırsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…