2012' de yazın evlenecekler

hahhha işini sağlama alıyordur yani dimi, hani düşer bayılırsa hiç olmamış gibi yapacak, koç zaten yoktu ki

Koyun bayağı bi yormuş damat beyi anlaşılan
Senin koyunu sağlama alır paşan bu ders olmuştur

hahahaha işi garantiye alıor olabılır gerçektende :))

hatunlar saat 1 i geçiyooo :97:
benim uyku geliyooooo
ben sizi çok öpüyooooo

iyi geceler kuzular, yarın Rabbim ömür verir, alacak nefesimiz olursa inşallah görüşürüz yine

canlarım kk ya bugun daha yenı gırebıldım akrabamaız rahatsız malesef şehir dışındaydım RABBİM şifa versin tüm hastalarımıza .çıktınız mı ki hhhhhhhh

Banada gelıcekmiş koç =)))) Daha dogrusu ablacığımla bana... Biz bir eve gelin gıdıyoruz bılırsınız belki nişanlımın ikizide müstakbel enişteciğim ablamın nişanlısı.... bugün konusu geçtii bir de yanında sanırım bılezik.... ay ben kıyamam sımdı o hayvana ya bılıyonuz hayvanları sevme konsundakı hassaslıgımı offffffff koptm gece gece. siz uyyun anacımmmmm ben bole kendi kendime konuşurum . hadin öpüldünüz.
muahki

neee ciddimisin..ben bilmiyorum hiç ameliyat parça falan nasıl yani çok üzüldüm şimdi ne kanseri

canım benim çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin inş bir an önce sağlığına kavustursun :26:

kızlar çok saolun benim vucudumun çeşitli yerlerinde bezeler çıkyo geçen sefer 1 tane diye alındı yara açılınca 4beze çıkmış hepsi alındı çok şükür.
Alındığı için kötü diil iyi huylu olduğundanda rahatız tek sorun vucudumda başka yerlerde olup olmadığı

çooooooooooook saolun destek oldunuz için

günaydınlaaaar. allah tüm hastalara şifa versin canlar. kime dönsem bir hastalık var burada da öyle. dikkat edin kendinize...
pazar akşamı nişanlımın akrabasının düğünü vardı birlikte gittik. henüz tanımadığım kişiler vardı onlarla da tanıştım. çok güzel bişey böyle her yere birlikte gitmek ortamlara birlikte katılmak. siz de katılıyomusunuz birlikte böyle

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr Nasılsınız canlarrrrrr bana koç gelsin istemem kıyamam her kurbanda dışarı çıkmam zaten ve ağlarım hüngür hüngür yazık günah ya. bubabur çok geçmiş olsun. en azından iyi huyluymuş. Allah tez zamanda şifa verir.
Kızlarrrr açılışı yapayım dedim

ben ilk tanışmamda bi düğünde sülalesiyle oldu sonra her düğün mevlüt piknik vb aktivitelerde bende olmaya başladım:):)

saol canım...bende ifade gözükmüyo diyekiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…