günaydınlaaaar. allah tüm hastalara şifa versin canlar. kime dönsem bir hastalık var burada da öyle. dikkat edin kendinize...
pazar akşamı nişanlımın akrabasının düğünü vardı birlikte gittik. henüz tanımadığım kişiler vardı onlarla da tanıştım. çok güzel bişey böyle her yere birlikte gitmek ortamlara birlikte katılmak. siz de katılıyomusunuz birlikte böyle
günaydın kızlar....
geçmişi okumadım bi dünmü sayfaya baktım ama babur cnmcım çok sevindim iyi huyluymuş etkisinde kalmışım valla dün akşam bile aklıma geldin...
gasolincim senin ortadı delikli dediğin gibi ama ortası tamamen delik sadece yorgana dikilmesi için kenarlarda 10 cm lik parça var neyseki 2 metre kumaş bütün olarak kalmış tekrar annem götürücek üstüne diktiricek şimdi size resmini ekliyorum pembesini biraz fazla pembe almışım daha hafif pembe olsaymış daha güzel olabilirmiş ama olsun buda fena değil
Eki Görüntüle 271733 Eki Görüntüle 271734
canımcım bende de gözükmüyor ifadelersaol canım...bende ifade gözükmüyo diyekiiiii
Lavantacım hoşgeldin ben danteldi sardırmaydı dikimdi pek anlamam ama rengi güzel yani ben pembeye bayılırımgünaydın kızlar....
geçmişi okumadım bi dünmü sayfaya baktım ama babur cnmcım çok sevindim iyi huyluymuş etkisinde kalmışım valla dün akşam bile aklıma geldin...
gasolincim senin ortadı delikli dediğin gibi ama ortası tamamen delik sadece yorgana dikilmesi için kenarlarda 10 cm lik parça var neyseki 2 metre kumaş bütün olarak kalmış tekrar annem götürücek üstüne diktiricek şimdi size resmini ekliyorum pembesini biraz fazla pembe almışım daha hafif pembe olsaymış daha güzel olabilirmiş ama olsun buda fena değil
Eki Görüntüle 271733 Eki Görüntüle 271734
günaydın tatlımhu huuu günaydın bayanlaaarrrr:))
eee kızlar kaçtınız hepnizi nerdesiniz gelinde anlatalım rahatlayalım..
bu pazar kıyafet bakmaya gidicem hoşuma giden olursa alıncak işte annem akşam ya kırmızı yada krem rengi al dedi sana yakışıyor dedi ama çok kararsızım ya neler var neler yok bilmiyorumda ..hep hani şu güllü erden varsa yandım yani bıktım onlardan
kızlar çok saolun benim vucudumun çeşitli yerlerinde bezeler çıkyo geçen sefer 1 tane diye alındı yara açılınca 4beze çıkmış hepsi alındı çok şükür.
Alındığı için kötü diil iyi huylu olduğundanda rahatız tek sorun vucudumda başka yerlerde olup olmadığı
çooooooooooook saolun destek oldunuz için
öyle nuyucum bende önceden bakayım diyorum inşallah aşık olacağım bi model bulurum..
yalnız nişan konusu bizim yine hortladı..evde olucaktı tekrardan konuşulmuş erkek tarafında biyer tutsunlar kayınvalidem ben gönderirim parasını demiş ama bizimkinler pek yanaşmak istemeyebilirer haklılarda bişey diyemem ..yemek olayıda olucak bizde taa uzaktan gelicek insanlar aç bırakılmaz nereye dönsem sorun ya huu..
kurbada bizimkinlerin adetini bilmiyorum yok bizde ama erkek tafaında durum nedir hiç bilmem ..ama kıyafet alınırda onlarda adet nasıl o önemli zorla al diyemem zaten nişan giriyor araya diye kaynıcak bidahaki bayramada evli olucamız için kıyafeti unuttum ben
Bubabur geçmiş olsun cnm RABBİM acil şifala versin.
ne elbisesi ki ben kaçırdım sanırım lavantacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?