2012' de yazın evlenecekler

günaydın kızlar....

geçmişi okumadım bi dünmü sayfaya baktım ama babur cnmcım çok sevindim iyi huyluymuş etkisinde kalmışım valla dün akşam bile aklıma geldin...

gasolincim senin ortadı delikli dediğin gibi ama ortası tamamen delik sadece yorgana dikilmesi için kenarlarda 10 cm lik parça var neyseki 2 metre kumaş bütün olarak kalmış tekrar annem götürücek üstüne diktiricek şimdi size resmini ekliyorum pembesini biraz fazla pembe almışım daha hafif pembe olsaymış daha güzel olabilirmiş ama olsun buda fena değil

bunu damat bohçasına koyucaz bir tane daha var hatta bir tanede kanaviçe varda kanaviçeyi yaptırmıcaz kullanma durumu pek olmaz çünkü yer kaplamasın bana boşu boşuna ..

birde kızlar kayınvalidem demişki kalabalık gidelim bi yer tutsunlar neyse ben vericem parasını falan demiş benimde aklıma geldi öğretmen evi 500 lira birde müzik için birini tutarız bize bilgisayardan çalsın oynak havaları dans falan ederiz yemek işi yine evde olur pastada salonda..hatta bizimkinler bilezik takıcaklar kıza ait nişan takıları bozdurup öder falan demiş..çok zor olucak iki arada bir derede inanın durum olsa hiç düşünmücem ama düşünüyorum işte

evet cok güzel dimi bizde beraber gidiyoruz her yere

güle güle kullan cnm pembiş pembiş:))

saol canım...bende ifade gözükmüyo diyekiiiii
canımcım bende de gözükmüyor ifadeler

Lavantacım hoşgeldin ben danteldi sardırmaydı dikimdi pek anlamam ama rengi güzel yani ben pembeye bayılırım

saol kızlar ..bende pembe severim ama cırt pembe olmuş benimki biraz neyse olsun nevresim gibi kullanabileceğim ya

yatağa serdimmi güzel olur (züğürt tesellisi)

eee kızlar kaçtınız hepnizi nerdesiniz gelinde anlatalım rahatlayalım..

bu pazar kıyafet bakmaya gidicem hoşuma giden olursa alıncak işte annem akşam ya kırmızı yada krem rengi al dedi sana yakışıyor dedi ama çok kararsızım ya neler var neler yok bilmiyorumda ..hep hani şu güllü erden varsa yandım yani bıktım onlardan

Herkese merhabalar kızlarr kurbanlıklardan konusmusnuz bana yapılmaz heralde zaten 3 senedir nişanlıyım orda kesip hepberaber yiyoruz ama kıyafet alırlar tahminimce birde siz bu ticker mıdır nedir nasıl yapıyorsunuz bende isteremmmm yardımmmmmm

Lavantacım geldim yardımına öncelikle örtünü güle güle kullan içine sinmediysede en azından elinde bir alternatifin olcak değişik değilik kullanırsın nevresim tkmı olarak kıyafet olayınada gelince şimdiden başla dolaşmaya son dakkaya kaldımı birsey bulamazsan içine sinmeyen birseyi bile almak zorunda kalıyorsun allah kolaulık versin walla

Canım cidden cok sevindimmmmmmmm cok gecmiş olsn birdaha tekrarlamaz inş.:))öpüyorum kocaman

öyle nuyucum bende önceden bakayım diyorum inşallah aşık olacağım bi model bulurum..

yalnız nişan konusu bizim yine hortladı..evde olucaktı tekrardan konuşulmuş erkek tarafında biyer tutsunlar kayınvalidem ben gönderirim parasını demiş ama bizimkinler pek yanaşmak istemeyebilirer haklılarda bişey diyemem ..yemek olayıda olucak bizde taa uzaktan gelicek insanlar aç bırakılmaz nereye dönsem sorun ya huu..

kurbada bizimkinlerin adetini bilmiyorum yok bizde ama erkek tafaında durum nedir hiç bilmem ..ama kıyafet alınırda onlarda adet nasıl o önemli zorla al diyemem zaten nişan giriyor araya diye kaynıcak bidahaki bayramada evli olucamız için kıyafeti unuttum ben

Birde gelenler kalcaksa oda sorun uzak olunca böyle zorlukları oluyor bizimkilerde muglalı ordan gelcekler olacak düğün günü bizdede adettir evde gelenlere yemek yapılır yedirilir öyle gönderilir düğüne nişan olayınıda cok büyütme gözünde dediğin gibi olmadı ufak bi yer tutarsınız kayınvalden düşüncelymiş karsılamak istemiş ama dediğn gibi sizinkilere de bir danıs en kötü yarı yarıya ödersiniz içini ferah tut sen hersey güzel olur inş.:)

ne elbisesi ki ben kaçırdım sanırım lavantacım

cnm pazar günü nişanda giyeceğim elbiseye bakmaya gidicem ondan bahsettik..

alırsam foto çeker koyarım..

nyucum evet uzak oldumu çok zor babama danıştım hayır olmaz dedi..1.000 lira masraf dedi annemde çok hevesli ama olmayınca olmuyor bakalım aşkımla bi görüşeyim tekrardan evde olur büyük ihtimal..zaten yer tutulduğunda evde yemek işide olmaz direk dışardan halletmemzi gerek birde düşünsenize nişan yapılcak salona gidiyoruz beni orda mı isticekler birde o dert var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…