ay deme öyleeee, bir haftadır yatıyorum ya ütüler de beni ham yapmak için bekliyoooben geldimm ütülerimi ham yaptım geldim
daha önce burda kızlarla da konuşmuştuk benim o konuda kafam karışık :26:ben abiye+bindallı diyorum bindallıyı kesin giycem cok hoşuma gidiyo
olsun cnm ya inş hepsi rüya gb çok güzel olucak...kızlar benim kınam düğün gibi olucak birde istanbulda olucağı için istbula herkes gelmeyeceğincen burda gelinlik snr bindallı giyip düğünü kapatıcam ..istanbuldakinde iste tek bi gelinlikle durucam..yoksa kabarık tuvalet giymeyi çok isterdim değişik değişik ama buda benim kaderim miş uzakta olmanın bedeli..
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm:)
biri benim gülmeerimi götürmüş gülemiyom bilem:)
olsun canım yaa, düğün gibi bi kınan olucakmış bak senin dekızlar benim kınam düğün gibi olucak birde istanbulda olucağı için istbula herkes gelmeyeceğincen burda gelinlik snr bindallı giyip düğünü kapatıcam ..istanbuldakinde iste tek bi gelinlikle durucam..yoksa kabarık tuvalet giymeyi çok isterdim değişik değişik ama buda benim kaderim miş uzakta olmanın bedeli..
aa geçmiş olsun çok ciddi bir durum yoktur inş.Dün kaynımın dogum günüydü fakat gıdemedım şehir dısındaydım hastamız vardı... Bugün gidicez muhtemelen ne alsam ki kızlar acaba?
ay deme öyleeee, bir haftadır yatıyorum ya ütüler de beni ham yapmak için bekliyooo
daha önce burda kızlarla da konuşmuştuk benim o konuda kafam karışık :26:
abiye zaten giyeceğim, bindallı konusunda da kararsızım
bizde hiç giyen olmadı bindallı, belki bi değişiklik orjinal bişey yapmış olurum hani bilmem ki :26::26:
ay bende hiç sewmem ütüyü ama birikincede çok üşeniyorum die cıktıkça yapıyorum..bindallı çok güzel bişi ya ucu ponponlu çarıkları çok tatlı giy bacım değişik olur 1 kere giyeceksn bi daa istesende yok
kızlar benim kınam düğün gibi olucak birde istanbulda olucağı için istbula herkes gelmeyeceğincen burda gelinlik snr bindallı giyip düğünü kapatıcam ..istanbuldakinde iste tek bi gelinlikle durucam..yoksa kabarık tuvalet giymeyi çok isterdim değişik değişik ama buda benim kaderim miş uzakta olmanın bedeli..
canım ezbere gerek yok smile lar içinHAHAHAHA ezber ve ben:):):)
sölesenize cins oldum ben şu komik gülüşleri özledim:)
ah ben de bırakmam 3-5 parçayken genelde yapmaya çalışırım da, hastayken işte olmadıay bende hiç sewmem ütüyü ama birikincede çok üşeniyorum die cıktıkça yapıyorum..bindallı çok güzel bişi ya ucu ponponlu çarıkları çok tatlı giy bacım değişik olur 1 kere giyeceksn bi daa istesende yok
bende abiye giycem bindallının kaftanını giycem sadece canım
olsun canım yaa, düğün gibi bi kınan olucakmış bak senin de
çifte düğün gibi yani oohh
aa geçmiş olsun çok ciddi bir durum yoktur inş.
bu arada eğer takıyorsa kravat gibi, kol düğmesi gibi bir hediye alabilirsin belki canım, yani alışkanlıklarını da bilmek lazım tabi :26:
veya en klasiğinden gömlek veya saat
canım ezbere gerek yok smile lar için
yazı rengi ve fontu için kod yazman gerek ama smile ları çok kolay yapabilirsin
örneğin bu başlıktaki herhangi bir sayfayı aç yeni sekmede veya yeni pencerede, zaten o sayfada bir sürü smlie görüceksin,
imleci istediğin smile ın üstüne getir, yazman gerekn tuş takımını çıkarır zaten
hoop buraya da istediğini yazarsın :112:
ah ben de bırakmam 3-5 parçayken genelde yapmaya çalışırım da, hastayken işte olmadı
aaa bir kere olur muu, şimdi giymesem bile daha sonra alırım ben o bindallıyııııı
benimkine bir hürrem fantazisi yaparım, o da görür gününü ben de alırım hevesimi
evet cnm nişan olucak onlar 15 kişi gelicekler bizde mümkün olduğunca az kişi çağırıp evde yapıcaz artık..evde küçüçük nasıl sığıcazda yapıcaz bilmiyorum..allah yardım eder inşallahta atlatırız hayırlısı ile..
buarada allah kavuştursun tez zamanda cnm..
birde takvim nasıl yapılır diye biri sormuştu hatırlamıyorum kimin sorduğunu ama yeni evleneicek olaların sayfasında en üstte evlilik takvimi nasıl yapılır konusundan takip edip yapabilir.ben öyle yaptım
kızlar benim kınam düğün gibi olucak birde istanbulda olucağı için istbula herkes gelmeyeceğincen burda gelinlik snr bindallı giyip düğünü kapatıcam ..istanbuldakinde iste tek bi gelinlikle durucam..yoksa kabarık tuvalet giymeyi çok isterdim değişik değişik ama buda benim kaderim miş uzakta olmanın bedeli..
Canlarım ben fes sevmıyorum ya takke yani kınadaçok otantik alından geçen taçlar falan var öyle düşünüyorum bi arkdsm ole yaptırdı cok hoşuma gitdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?