2012' de yazın evlenecekler

hoşşşşşşşgeldin canım. bende de simge yok aklıma gelenden yapıyorum

hıı bende bana özel simgemi kaldırmışlar sandım bende aklıma geleni yapayım
hoşbuldum buarada canım..nasıl gidiyor hazırlıklar..biz annemle gittik aşağıya ev terliği baktık damat baohçasına koymak için birde kolonya aldık..eksikler çok valla

ben de öle sanmıstım iyi gidiyor cnm askerimi beklemeye devam nişanın mı olucak oh ıyı etmişssiniz

evet cnm nişan olucak onlar 15 kişi gelicekler bizde mümkün olduğunca az kişi çağırıp evde yapıcaz artık..evde küçüçük nasıl sığıcazda yapıcaz bilmiyorum..allah yardım eder inşallahta atlatırız hayırlısı ile..

buarada allah kavuştursun tez zamanda cnm..

birde takvim nasıl yapılır diye biri sormuştu hatırlamıyorum kimin sorduğunu ama yeni evleneicek olaların sayfasında en üstte evlilik takvimi nasıl yapılır konusundan takip edip yapabilir.ben öyle yaptım

Son düzenleme:
anladım canım en azından iyi huyluymuş, iyi bir takip ve kontrolle atlatırsın inş.

günaydın balımmmm

lavantam günaydınnn
yavruşum dantelin çok cici yaaa, miniş miniş nasıl tatlı bir model öyleee
güle güle kullan

hu huuu günaydın bayanlaaarrrr:))
sana da günaydın hatuncuummm

canım bu konularda benim fikrim sabittir, tabiki karşılıklı istişare yapmak lazım ama ben kızın ailesini zorlamamaktan yanayımdır hep
çok şükür ben hazırlığımı yapabilmiştim daha önceden ve dışarıda açık mekanda yaptım nişanımı ama yapamayabilirdim de ve bu çok doğal, illa herkes dışarda yapacak diye bişey yok
ve istemezdim karşı taraftan parasını biz verelim dışarda olsun diye
o yüzden durumun biraz zor görünüyo, Allah yardım etsin canımcım yaaa
annen ve babana kulak ver bu konuda derim :112:

hadi bakalım bu pazar bak bence de çünkü nişanına az kaldı canım ya, bir de renge falan çok karar vermene gerek yok şimdiden
nasılsa gördüğünde çok beğenip alacaksın birtane
ben mor mor diye şartladım kendimi ama gittim pudra pembesi bi elbise giydim bayıla bayıla hem de

nyumcuumm merhaba
canım konuların en başında sabit olarak duran, ticker ın nasıl yapıldığını anlatan bi başlık var
ordan bak yapabilirsin
yine de takıldığın yer olursa yaz, yardım ederiz

veeeeee cümleten merabayın hatunlaaarrr

Son düzenleme:

Allah yardım eder tabi canım benim, ben ne küçük evlerde ne nişanlar gördüm ooo, herşey öyle de güzel halloluyo kii
güzel günler günzel olaylar çünkü bunlar canım benim

bu arada çağlacıımm, hakkını helal et, unuttum az önce sana yazmayı, nabersin yavruşum, gerçi yazmışsın uykum var diye ama

Son düzenleme:

Olsun cnm çok kalabalık olmassanız evde sorun olmaz

acaba kınada nasıl bir elbise giysemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ki onu dşünüyorum daha var aslında ama bişeler canlansa kafamda

kızlar benim kınam düğün gibi olucak birde istanbulda olucağı için istbula herkes gelmeyeceğincen burda gelinlik snr bindallı giyip düğünü kapatıcam ..istanbuldakinde iste tek bi gelinlikle durucam..yoksa kabarık tuvalet giymeyi çok isterdim değişik değişik ama buda benim kaderim miş uzakta olmanın bedeli..

Dün kaynımın dogum günüydü fakat gıdemedım şehir dısındaydım hastamız vardı... Bugün gidicez muhtemelen ne alsam ki kızlar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…