2012' de yazın evlenecekler

Nerde baktın canım düğün saLonu??
GüLe güLe giy çok şekerLer =)

Ben İzmir'deyim canım
İzmirli arkadaşlara fikir olsun yazayım burayada

Bahhçe düğün salonuna baktım Ötüken Parkında
Aşk olsun Gölette
Yayla First Kaynaklar yolunda
Cennet vadisi Buca Mezarlığın orda

Şu an Bahhçe ve Yayla First arasındayım canım

Tmm cnm probLem yok hayırLı oLsun nişanın =)
Birazcık sık dişini nişandan snra yersinn =))

ben Allah tan nişanı atlattım, hadi bakalım şimdi de gelinliğin içinde nasıl duracağım derdi :26:
benim şu koca totoşumu küçültmem lazım yaa, üst bedenim çok zayıf da poooffff, herkesin bi derdi var işte :26::26:

Sorduktan sonra hatırLadım biLio musun senın İzmir'de oLdugunu =))))

offf benim de üst kısmımla sorunlarım var yaa ama küçültmem için ameliyat olmam lazım heralde

Bende öyLe nişanı atLattım ama geLinLik derdi çok zor yaa :S Hangi modeL güzeL durucak yakışcak mı saç,makyaj ufff :S:S
Herkes zaten düğüne yakın stresten zayıfLarsın dıo ama ben spor yapıcam karar verdim zayıfLama değiLde birazcık fit OLayım bariii =)))

offf benim de üst kısmımla sorunlarım var yaa ama küçültmem için ameliyat olmam lazım heralde
hahhha benim üst kısmı büyütmem için ameliyat olmam, alt tarafı küçültmem için de spor yapmam lazımmm ah ne zor kadın olmaakk

ah evet aslında fit olmak lazım yaa, benim derdim kilo vermek değil zaten 1.70 - 63kg hani çok kilo problemim yok da
dediğin gibi fit olmak istiyorum ben de
:112:

ayy cok sevindim canim valla cok keyif alirsin o bindallinin icinde ne usenmesi kizzzz kina gecesinde usenme mi olurmus hehehehe
kız abiyeyi çıkar bindallıyı giy oooooo uzun iş

Benim nişanLım spor saLonuna gitmem konusuna sıcak bakmadıgı ıcın gecenLerde Ender Saraç'ı izLedim spor için 6-7 tane hareket gösterdi evde onLara baŞLiicam artık =)))

hehehe sen baya heycanlisin canim, senin dugunun ne zaman? cuma gunu randevu adim bi cøzum bulabilirz insallah.

seninki nerde yoksa hataydami bende 21 yasindayim nisanlimda 25 yasinda.

canim valla 91/1la ne demek istedigini anlayamadim.
yani askerin şubat ayında mı askere gitti canım?
benimki istanbulda ama bizim de şafağımız 221, seninle yakın diye tertibiz dedim
Düğünüm de 2012 eylül ayında inşallah

yaa işte ben o sporu yapamıyorum bi türlü, üşeniyorum yaaa, ama diyetle 6 kilo verdim, en azından eski halime birazcık yaklaştım

sen eminim ustesinden bes dk da gelirsin bisisi yokki elbiseyi cikart hooop dierini giy :)

off ya bende su kucuk avatarlar yokk gulucuk felan alla alla garip neyse zaten besbucukta arkdsa gidecem yemege.

cikiyim guzelcene giyiniyim saclarimi yapiyim.

Benim nişanLım spor saLonuna gitmem konusuna sıcak bakmadıgı ıcın gecenLerde Ender Saraç'ı izLedim spor için 6-7 tane hareket gösterdi evde onLara baŞLiicam artık =)))
benimkide göndermiyor yaa(( halbuki sırf kadınların olduğu bi spor salonu buldum ama yine de göndermedi(((

hımm şimdiden kolay gelsin o zaman canım

benim yürüyüş yapmam yeterli aslında, çalışıyoken sabah akşam yirmişer dakika yürüyodum işe gidip geliyoken, onunla bile bacaklarım inceldi totoşum toparlandı
aslında sıkı bir yürüyüş programıyla ben çok kolay toplarlarım
çünkü göbek falan da yok bende
bakalım şu hastalıktan da kalkarsam inş. başlayacam inş tekrar yürüyüşlere
şimdi de kayınvalidem aradı beni sormak için hastayım diye, bikaç dk hoşbeş ettik sağolsun, kan değerleri düşük çıkmış, doktor da pekmez önermiş
sen hazır alma yaaa ben getiririm sana dedim, hoşuna gitti kadıncağızın
bazen insanları memnun etmek mutlu etmek ne kolay yaa

benim eski kiloma yani 57ye inmem için 6-7 kilo vermem lazım kiii, ben o sevdadan vazgeçtim artık

sağol canımcım inş. yapabilirim

benimkide göndermiyor yaa(( halbuki sırf kadınların olduğu bi spor salonu buldum ama yine de göndermedi(((
yusyuvarlak tostoparlak olursam görürsüüüüüüünn falan de, belki korkar izin verir o zaman

kısçeler ben kaçarrr...
herkese iyi akşamlar, yarın görüşürüzzzz
görüşürüz canımm

site yine çöktü, var bi haller ama du bakalım, yeni bişeyler yapmaya çalışıyolar galiba o yüzden bu aksilikler çıkıyo
Allah onlara da kolaylık versin valla, bu kadar kadınla uğraşmak da zor şimdi Allah var yukarda

Aaa hadi hayırlısı olsun pınarcım inş. seninde benim gibi bahce olur yayla first ne kadar dedi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…